Nazdravani de prin 2003 *3

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ps. moonsand e din categoria"jucarii primite cadou" cu toate intentiile "bune". inca nu le-am gasit o utilizare creativa la prafurile alea, dar ca sa te dai cu rotile prin ele mi se pare prea putin.

http://www.clubafaceri.ro/director/stand/8740/929908/Microscop+digital+DM15.html
no ca m-a mancat... uite asta mi-ar place, sa poti si fotografia ce vezi...
a evoluat tehnica dom'le...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noi nu suntem fani de Zsu Zsu. Nu a avut succes animalutul. La noi sa fie animale vii. Le zmotocim bine de tot.
Luca e tare pasionat de Knex (http://www.knex.com/products/), mai ales de cele care sunt motorizate, apoi Lego Atlantis (http://shop.lego.com/ByTheme/Leaf.aspx?cn=616&d=70&CMP=KAC-GOOGNA&HQS=lego+atlantis), de asta nu se plictiseste. Partea proasta e ca o data ce le construieste modelele nu se mai joaca cu ele si apoi face tot felul de constructii din capul lui cu piesele generice de le are. I-am facut download de pe net la tot felul de modele de construit si cu asta se ocupa. II place tare mult sa citeasca "mapul".
Bakuganii a uitat de ei. Nu ii mai baga in seama. Avem si noi un cash register, au facut bani din hartie, carduri, se jooaca impreuna de-a clientul si vanzatorul.
Luca mai are cateva masinute cu care se mai joaca el, le pune pe diverse sine. Si cam astea sunt jucariile lui.
Vreau sa ii rog si eu pe ai mei sa caute in Ro daca se gasesc sabloane de facut muste. Cum faceam la lucru manual. As vrea sa ii pun pe amandoi sa coase. De fapt nici nu am cautat pe aici. Poate as gasi.
Ah, moonsand-ul nu a avut cautare. Mai mult am facut gunoi decat sa facem ceva cu el.
De dimineata am fost la tenis. luca incepe sa se miste bine. Cam grea paleta, poate ar trebui sa ii caut una mai mica, de copii. A fost sa traga si cu arcul si nimereste tinta. Vad ca activitatile astea sportive ii plac tare mult. Mai greu cu matematica sau scrisul. Astea sunt durere.
Eu am o oboseala musculara nasoala de tot. Dar nu ma las. Transpirai precum Gabriel Cotabita la tenis. Pun pariu ca maine voi avea febra musculara.
Veniram acasa pentru 3 ore cat sa mancam, sperai sa adorm un pic copiii si fu esec total. Le citii o ditamai cartulia cu Aladin si la sfarsit imi zisera clar ca stam numai sa ne odihnim picioarele, nicidecum sa dormim. Intr-o ora plecam iar la pescuit.
Data trecuta eu am prins 2 pastravi, Luca 4 si sotul tot 2. Ieri ne-am invitat niste prieteni la halit pestii.
Ne mai auzim maine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ce misto sunt jucariile astea KNEX! N-am descoperit inca daca trimit si in Canada.
Eliza nu prea e amatoare nici de sport, dar nici de mestereli sau alte chestii de indemanare.
Ea e cu teatrul. Chiar ma gandesc sa construim un teatru de papusi, sa se joace.

CRIS - daca va decideti sa luati vreun zuzupet, sa stii ca accesoriile nu fac neaparat mare diferenta. Alea le puteti construi singuri din cartoan, faceti tuburi, etc. Iar outfit-uri... pff... pai doar n-o sa dau 4 dolari pe bentita aia cu suvite, gen fustita de hawaii cand pot sa decupez 15 fasii de hartie si sa pun soarecelui la brau!

CIUF - ce misto treaba cu pescuitul! Noi n-am avut succes cu pastravii, desi erau tantalai rau dar rau de tot! Toti copiii prindeau pe-acolo, numai noi, toata familia agatata de o undita, n-am reusit aproape deloc. Zic APROAPE deloc, pentru ca intr-un final, dupa vreo doua ceasuri a prins barbatu-miu un pricajit mai fraier, si asta pentru ca el s-a dovedit a fi cel mai rabdator dintre noi toti!

LILI - Eliza a reusit sa coase nasturi pe ciorapi. Insa dupa ce a cusut ochii, s-a decis sa deseneze restul cu carioca
Grozav ce frumos ai povestit pe blog, despre rebus si restul.
In rest, cum e fara fata acasa?

A mea a fost la un sleepover acum 2 zile, si noi ne-am bucurat, desi o recunosc cu rusine! Ne-am bucurat ca o sa stam si noi sa vedem un film in liniste! Mda, si am vazut o comedie haioasa, dupa care nu mai aveam somn ca mi-era dor de ea si ma gandeam ce a fost in capul meu...
M-am dus dupa ea abia a doua zi pe la 7 seara, ca era cam departe de noi, iar eu nu am masina peste zi decat ocazional, asa ca ne-am intors pana la urma acasa si am fost in formula completa abia la 10 seara!
Ea s-a simtit bine si cel mai tare au impresionat-o ... HAMSTERII fetitei la care a fost! Erau de-aia adevarati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aaa, chiar uitasem - knecsii aia is beton, numai ca noi le zicem ghionoaie
dar nu sint asa multe feluri in Ro.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Anca, in mall la demsiol la magazinele de jucarii gasesti 'knex'-i de toate felurile... sau ghionoaie...
Cristina, noi aseara am 'moonsand'anit la greu... eu faceam caramizi si Alex le cladea apoi cu o placere sadica le spargea cu buldozerul... aiurea e cand se amesteca culorile... desi poate deveni chiar creativ...

Mei, la noi ploua mai rau ca la tropice, barbatu-meu trebuia sa plece la Bucuresti cu avionul si cum astea nu zboara va merge cu masina... ma doare capul ca aud ca sunt o multime de drumuri blocate...
pa...

Mergi la inceput

ma, eu n+am avut curaj sa desfac pungile de la moonsand. doar am vazut ca ramane o forma, care se distruge destul de usor... si e un praf cam ciudat.

deocamdata e alaturi de roata olarului, undeva pe la tara...

carmen, dar e sigur ca ajunge cu masina? ca imaginile de la stiri nu sunt prea incurajatoare...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

ma, eu n+am avut curaj sa desfac pungile de la moonsand. doar am vazut ca ramane o forma, care se distruge destul de usor... si e un praf cam ciudat.

deocamdata e alaturi de roata olarului, undeva pe la tara...

carmen, dar e sigur ca ajunge cu masina? ca imaginile de la stiri nu sunt prea incurajatoare...

Cristina

mie chiar mi-a placut sa ma joc cu moonsand-ul m-am simtit copil... am pus un sac pe masa si ne-am apucat de treaba... Alex era executantul, eu fabrica de caramizi - am facut chiar o paralela cu egiptenii era o emisiune pe discovery history despre ei care fabricau caramizi din lut - si ne-am distar destul... apoi a venit cu demolatorul...

din fericire s-a si intors azi dimineata, pe la 6.. au preferat sa se intoarca ca cica e nashpa treaba cu Siretul... si nu au riscat sa ramana la Bucuresti... nu iti spun cat n-am dormit asta noapte... pana l-am vazut acasa.

va pupacim...

Mergi la inceput

bine ca s-au intors... macar acum stai linistita.

ca sa va delectati un pic, cateva fragmente din dialogurile noastre pe seama campionatului de fotbal...

Cristina

Mergi la inceput

noi avem noroc. la noi in casa nimeni nu se uita la fotbal - soccer, cum spune Alex, ca asa e corect in engleza! in schimb vedem Wimbledon si Roland Garros si mai stiu eu cum se mai cheama... caci copilul e pasionat... asa ca nu am un microbist tatic ci un copil microbist - nu conteaza ce sport e, nu?

Mergi la inceput

si daca nu e tenis sunt desene animate la boomerang

Mergi la inceput