Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 3
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad din pacate AMR-ul meu de 4s e cat se poate de arealist si poate prea optimist! de ieri sunt pe gynipral si dyazepam la 8 ore! offfffffffff Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA |
de ce anca? ce s-a intamplat?
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Otiliav spune:
Ochidut, hai curaj. Mai ales ca tu spui ca ai mai trecut printr-o operatie de curand, stii cum este. La cum aratai la inceputul sarcinii 14 kilograme e chiar putin, pe cuvant.
Giorgia, si tu Brutus, tot o floricica cu burtoi si sexy nevoie mare . Bravo voua ca faceti poze ca timpul trece si vine bb. Eu am doar cateva poze din prima sarcina, nu erau aparate digitale si tare rau imi pare ca nu prea am ce sa-i arat Anei. Am facut o tona la Elisa si cateva acum.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra
anca_vlad spune:
am luat legatura cu medicul meu m-a vazut acum 2s si eram cu col ok 4cm si tare, ma asteapta maine pe la 7 seara la eco1
nu inteleg de unde durerile de la cezariana in jos de ce e burtica tare cand ma ridic in picioare ma preseaza pisi si daca apsei cu degetul ramne urma alba, ca atunci cand esti umflata...nu cred ca sunt doar varicele vaginale!
Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
larissa_79 spune:
otilia, pai si scoica mea se pune pe sasiu. Eu am sistem din ala inglesina zippy 3 in 1. Noi totusi preferam sa o plimbam prin parc in landou si nu in scoica pe carut. Acum depinde clar de copil...a mea fiind urlacioasa si dificila la mutari ne facea viata grea Ba uneori dupa ce urla in masina in scoica urla si in landou asa ca eu plimbam carutul si tati cu ale pe umar. Ba mai faceam si reclama la Inglesina ca atunci nu erau asa multe si toata lumea oprea sa ne intrebe de unde am luat carutul si cat am dat pe el.
Anca, ce s-a intamplat? Stai cumintica acolo...hai ca tu stii reteta...
Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
giorgia23 spune:
Crispo chiar m-am uitat la pozele tale si sincer iti zic ca arati f.bine...si vb Tinei acum avem o scuza...eu mananc f.multe dulciuri ....am si eu in jur de 12kg+ dar nu ma stresez
Eladea ms
Offff Anca sper sa mai stea Irina macar 5-6sapt
GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze
racusor2010 spune:
crispro asa sunt si eu, ca si tine...eu mi-am comandat 2 perechi de pantaloni scurti mai mari si niste tricouri...sa vedem daca m-am nimerit, sau o sa fie si astea mici
de alaptat asa am vazut si eu...mamicile care alaptau mancau bine si nu au slabit...dar nici nu s-au ingrasat..si o mamica care a luat putin in greutate in timpul sarcinii, s-a ingrasat de la alaptat...
dar depinde si de copil, cat de bine doarme noaptea, cat de agitat e...cumnata mea era mai slaba ca inainte de a ramane insarcinata,dar saraca nu dormea mai deloc, ca nepotelul meu a fost un mic urlator
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
anca_vlad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
de ce anca? ce s-a intamplat? Bulina 35+ cu poznas AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
daca as sti!
am simtit ca o durere de m-a indoit la nivelul op de cezariana si de atunci nu ma lasa...atept eco de maine seara!
POZE VLADUT
POZE BURTICA
anca_vlad spune:
stiu eu reteta...dar tot e greu ca nu vreau la spital!
acum stau in pat cumintica dar cand ma ridic burtica se intareste... si am un tremurat de la gynypral!
cred ca sunt putin si speriata, dar sper ca imi trece!
POZE VLADUT
POZE BURTICA
michelle1981 spune:
Giorgia eu te vad tot subtirica Si ce burtica sexyyy
Dragaica ai primit PM-ul meu?
Am pus si cateva poze de la intalnirea de 10 ani in contul comun (o sa le sterg maine).
Referitor la bagajele pentru maternitate, nici eu nu am nimic pregatit. Nici pentru bb, in afara de carut si cele 3 body-uri Sper sa ma mobilizez luna asta ca deja incep sa am si eu emotii cand vad ca prietenele mele una cu 2 luni in avans deja a nascut de 2 saptamani si una cu dpn-ul cu o luna inainte deja s-a internat si va naste saptamana asta
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu
AMR 7+
anca_vlad spune:
parca nu sunt eu!
stiu ca gynipralul e foarte bun si daca iau si dideara in combinatie cu diazepam si diseara maine imi e mai bine dat mereu mi-a fost fff frica noaptea!
POZE VLADUT
POZE BURTICA