Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Matusa, bine ca ai ajuns la timp la spital. Trebuie sa vezi partea buna a situatiei fi optimista! multa sanatate!

Racusor, bafta maine la eco!
Abia astept sa vad ce-ti spune dr despre vestitul col

Rodika, crezi ca te-a tras curentul?
Daca da, ia o pagina de ziar, fa-o palnie, pune-o in ureche si da-i foc! Cand ajunge la jumatate ai sa vezi ca o sa bufneasca (iese aerul, curentul).... si iti incalzeste si urechea!
...bine ar fi sa-ti faca sotul!
La mine functioneaza!

Noapte buna delfinariu!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

delfinariu, noapte buna si linistita sa fie...

eu merg sa urmez sfatul tinei cu ziarul... cand cred ca mi-e bine, iar e rau... si umblu ca un zombi singura prin casa, incetut sa nu trezesc pe nimeni...

34+ AMR 5+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA,mergi la dentist si vezi ce se poate face cu maseaua,si inc e perioada.ca altfel faci infectie si e mai rau decat interventia in sine,sau aventuala anestezie.
eu vorbesc..ca nu ma duc,dar poate iti faci tu curaj daca deja te doare !se fac interventii in sarcina,oricum ei stiu ce au de facut si ce nu,iti vor explica .

CRISPO,slabesti si alaptand !
eu zic sa nu iti faci probleme..eu chiar trebuia sa am grija sa nu slabesc prea mult ! ca la asa oboseala ...e greu sa te tii grasa si frumoasa
la prima sarcina am pus 20 kg,s-au dus 15 in primele 8 luni,si mai mult nu mai vroiam eu.la a doua sarcina am pus vreo 18 ,s-au dus tot cam asa in vreo 8 luni.repet:fara diete,sa nu va ganditi ca faceam intentionat si nu ma gandeam la copilul care sugea.in primul rand ca eu nu vroiam sa slabesc atat.dupa a doua nastere,la 1 an si 4 luni deja slabisem prea mult,aveam 53.am resuti sa ma repun la 56 ,cu vitamine si ceva atentie la dieta si la odihna,si apoi am ramas gravida a treia oara si am stagnat muuult.
acum am 65.

29+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, o sa merg maine dupa-amiaza sa-mi faca ceva, orice. bine ca nu ma plang de oboseala, contractii si altele, m-am gasit eu cu maseaua si cu insomnii, pe deasupra

34+ AMR 5+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata burticute

Nimic de raportat azi. A! Ba da Aseara am dovedit un kg de inghetata. Stiam eu ca nu trebuie sa am in casa ca nu ma pot abtine

35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna seara, burtici!

Am intrat sa va de noapte buna.

Anca, Matusa multa, multa sanatate. Aveti grija de voi si de delfinasi!

Oana, ce linistita si senina esti.

Racusor, multa bafta maine la control. Sa ne aduci vesti bune.

Rodika, tare pacatoase durerile de mesele. Ma bucur ca esti mai bine. Cauta pe net leacuri babesti. La un moment dat cautam pt dureri de cap si am gasit multe si pt dureri de masele

Apropo de kg., mie mi s-a stricat cantarul. De vreo doua saptamani nu stiu cat am mai pus pe mine. Poate ajung maine la bazin si ma cantaresc acolo.

Azi am gasit tapet, perdea si draperie pt camera lui bb. Maine dam comanda. Seara am iesit sa luam putin aer prin Herastrau. Foarte placut a fost. Deloc aglomerat cume in w/e si un miros demential de petunii.

Maine ma duc sa-mi recuperez buletinul de la Filantropia ca binenteles ca l-am uitat acolo de joi, de cand am fost internata pt cateva ore. Bine ca am fost sa-mi platesc o rata si buletinul ia-l de unde nu-i. Daca trecea mai mult timp, sigur nu-mi aminteam pe unde l-am uitat... si tot e in zona Institutul de hematologie am sa trec sa-mi faca si titru de anticorpi.

Noaptre buna!

Cris 34+ cu Sonnia

unde ai gasit draperie frumoasa ptr camera lui bebe? sunt si eu in cautari...

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata! /ceai pentru toata lumea! Sa aveti o zi minunata!

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata si de la noi...
Aseara am vorbit cu doctorita si azi merg la control si eco pe la ora 17:30. Abia astept sa imi vad delfinasul. Nu ne-am mai vazut de 5 saptamani... Mi-e un dor de el... Parca nu mai am stare de pe acum... Sper sa rezist pana la 17:00 la munca.
Racusor bafta si tie la .
O zi buna va doresc.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 28+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Larisa, multumim de tratatie.

Adriana, eu de aia nu cumpar dulciuri in casa, ca le mananc , si oricum, chiar daca n-am, fac off off, inainte de sarcina mancam mai multe dulciuri si nu ma ingrasam ca acuma. Dar ce sa-i faci, daca organismul asta o ia razna si vrea pachetele de rezerve...

Rody, daca e de la curent, nu prea ai ce face... in cateva zile trece de la sine, la mine asa se intampla.

Florentina, bafta la eco!

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Valeu, m-au tampit iepurasii astia de la reclama.

Votat Enik, Rody. Crissy, si modulul 3 l-am votat, cred ca duminica, si de pe te meu si al sotului.

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput