Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

am uitat de subiectul SCOICA
noi am cumparat un Peg Perego 3 in 1...are landou, partea sport si scoica
...nelamurirea mea, daca se spune ca pana la 6 luni bebe trebuie sa stea drept pe spate...e bine sa il tinem in scoica care nu e dreapta?

Oana 35+ Matei

AMR 32zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Eu am luat tot de la Peg Perego scoicile, sa stii ca sunt foarte bune bebe nu sta incovoiat, eu zic ca e ok, aici nu te lasa sa scoti copilu din spital fara scoica.
Tatal tre sa aduca scoicile cu o zi inainte de externare.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

v-ati mutat asa repede si nu ati lasat nici un semn in urma voastra...

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Rodica draguta, cum mai esti? nu poti ajunge la un dentist? stiu ca sut anestezii care se pot face in sarcina...dca e cazul...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...

eladea, btz_ovi, crispro, fetelor care se gandesc la mine... pai as merge la dentist dar, ce sa-mi faca?! ma doare toata partea dreapta (probabil e curent) si mai precis maseaua care e legatura cu una pusa dupa prima sarcina... deci numai daca imi da jos cu totul 2 masele (una falsa si jumatatea mea pilita...). efectiv nu mai sti incotro s-o iau, la amiaza am pregatit masa dar eu nici nu m-am asezat ca nici nu puteam deschide gura, saracutul sotul si printesita ma tot pupau si nu stiau ce sa-mi faca, asa ca am adormit plangand in salon, dupa ce au stat si mi-au pazit 2 tigari puse in ureche... acum m-am trezit, e o idee mai bine dar, cum vine noaptea, stiu ca o iau de la capat. la farmacie i-au zis sotului sa inafara de paracetamol nu pot sa-i dea nimic, asa mi-a zis si dr de fam, iar daca merg la noapte la urgenta tot nu cred sa-mi dea altceva

anca, stai cumintica, mai e putin si acum trebuie sa avem mai multa grija de noi...

dragutelor, pe mine nu ma deranjeaza deloc kg nici ce ar spune restul lumii. singurul care imi spune "grasunica" e nasul, dar pe el il iert ca o zice cu drag. stiu ca n-o sa raman cu mare lucru dupa nastere, inca din primele luni, dar acum mananc ce imi place, ce imi trece prin cap si ce pofte imi mai faceti si voi. daca nu acum, atunci cand?!

matusa, fi optimista, in spital esti sub supraveghere...

nela_dilea, prezentare craniana inseamna ca e in pozitia cu capul in jos

scoica de masina avem si noi, oricum e obligatorie aici, nu poti folosi landoul in masina. daca i-o placea si delfinasei cum ii placea printesitei in masina, , ne-am scos!

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

La Ale m-am stresat si eu la fiecare oscior de mi-a venit rau...acum a doua oara mi-am propus sa nu ma stresez. Drept urmare nu citesc biometriile, ma multumesc cu ce zice medicul...adica ca e in grafic, nu citesc analizele de sange. Le ridic exact inainte de controlul la ginecolog si le trantesc pe masa la medic si astept sa zica ca e in regula sau ca e putina anemie etc. Stiu am devenit cam nesimtita dar cum is paranoica de fel..n-am incotro

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

eu sunt bucuroasa ca rezultatele analizelor merg direct la medic, mie imi spune el daca e vreo probl si asa nu ma stresez. cel mult vad cateva date de la eco ce mi le trece gine in cartulia de gravida...

ooana, cat de cuminte tre sa fie bb sa stea intins in landou pana la 6 luni!!! a mea la 3 luni dadea sa se ridice si la 4 statea deja in fundulet bine...

pozele noi sunt frumoase, incep sa se vada mai bine burticile. fetele care nu ati mai pus poze recente, ce asteptati?! eu sunt atat de mandra de mingea mea de baschet coborata asa cum e...

34+ AMR 5+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Rodica
Baby pai eu tot o "amenint" pe mama ca ii fac un cadou frumos de ziua ei.Si ea mai are o sora si o cumnata tot in aceeasi zi,asa ca nu s-a supara daca ar fi si nepotul,mai ales ca e primul.
Sper sa fiu pocita la gura si sa nasc exact atunci
Lala tensiunea cica ar fi buna 12/7 o am mereu.Sper sa nu fie preclampsie,miercuri va zic exact ce am.Mersi ca te-ai gandit la mine
Racusor cred ca ma risc intr-adevar,nu vrea sa nasc pe drum
Fetele al meu delfinas si-a scos picioarele pe afara.Vai vai,a inceput deja show-ul ca in filmuletele de pe youtube.Ce ne-am speriat cand am vazut

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Fetelor va urez n.buna fara neplaceri

GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

crispo , racusor, multumesc fetelor pt raspuns, maine trebuie sa merg sa-mi iau concediul prenatal, insa dr meu de fam e plecat in Afganistan (e militar)si cel in grija caruia m-a lasat nu-i. Asa ca merg la asistenta sa-mi dea ea,insa saraca nu stie ce sa-mi scrie ca n-a mai avut gravidute si din cauza asta vroiam sa merg eu pregatita sa-i dau "mura in gura".

dragaicaare perfecta dreptate sotul....bebele meu e exact invers, dupa masuratori si dupa ce a zis medicul are capul prea mare. Masuratorile facute la cap la 28 sap si 1 zi :
DPB- 7,6 cm (29 sap si 4 zile)
CC- 28,18 cm (30 sap si 6 zile)
CA- 23,21 cm (27 sap si 4 zile)
FL- 5,46 cm (28 sap si 6 zile)
HL- 4,73 cm (27 sap si 6 zile)
Deci, inseamna ca si eu ar tb sa-mi fac griji?
Ia incearca tu sa nu mai "descosi firul in 4" si bucura-te acum, caci intri pe ultima suta de metrii si nu mai ai cand!!!
matusa sper sa va fie bine si sa mai stea bebe la caldurica, stiu ca-i nasol in spital, dar pt bebe merita !
bts-ovi poate ar fi bine sa incerci sa bei si niste ceai diuretic pt gravide, eu am luat de la plafar si poti bea cred 3/zi, eu am baut cate unul si nu mereu, insa cand au trecut mai multe zile si nu beam, am observat si eu o tenta de umflare la picioare si la maini.

30+ cu un invingator David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

vaiiii ce frumos!!! Parca mi-l imaginez bts-ovi vreau si eu, dar ce sa fac cu puturosul meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, burtici!

Am intrat sa va de noapte buna.

Anca, Matusa multa, multa sanatate. Aveti grija de voi si de delfinasi!

Oana, ce linistita si senina esti.

Racusor, multa bafta maine la control. Sa ne aduci vesti bune.

Rodika, tare pacatoase durerile de mesele. Ma bucur ca esti mai bine. Cauta pe net leacuri babesti. La un moment dat cautam pt dureri de cap si am gasit multe si pt dureri de masele

Apropo de kg., mie mi s-a stricat cantarul. De vreo doua saptamani nu stiu cat am mai pus pe mine. Poate ajung maine la bazin si ma cantaresc acolo.

Azi am gasit tapet, perdea si draperie pt camera lui bb. Maine dam comanda. Seara am iesit sa luam putin aer prin Herastrau. Foarte placut a fost. Deloc aglomerat cume in w/e si un miros demential de petunii.

Maine ma duc sa-mi recuperez buletinul de la Filantropia ca binenteles ca l-am uitat acolo de joi, de cand am fost internata pt cateva ore. Bine ca am fost sa-mi platesc o rata si buletinul ia-l de unde nu-i. Daca trecea mai mult timp, sigur nu-mi aminteam pe unde l-am uitat... si tot e in zona Institutul de hematologie am sa trec sa-mi faca si titru de anticorpi.

Noaptre buna!

Cris 34+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

btz_ovi, daca tensiunea ta era si inainte de sarcina 12/7 atunci e foarte bine. Si la mine tot 12/7 este, la fel era si inainte de sarcina si totul e ok.

35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

dragaicaare perfecta dreptate sotul....bebele meu e exact invers, dupa masuratori si dupa ce a zis medicul are capul prea mare. Masuratorile facute la cap la 28 sap si 1 zi :
DPB- 7,6 cm (29 sap si 4 zile)
CC- 28,18 cm (30 sap si 6 zile)
CA- 23,21 cm (27 sap si 4 zile)
FL- 5,46 cm (28 sap si 6 zile)
HL- 4,73 cm (27 sap si 6 zile)
Deci, inseamna ca si eu ar tb sa-mi fac griji?
Ia incearca tu sa nu mai "descosi firul in 4" si bucura-te acum, caci intri pe ultima suta de metrii si nu mai ai cand!!!

Ai dreptate, toate aveti dreptate
M-am mai calmat

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Ce cald este si aici!!!!!!!

Dragaica e bine cc, stai linistita o sa ai 2 printisori perfecti si diferiti

Racusor oricum pana nasti iti va fi cald indiferent de temperaturi hai ca mai e putin!!!

Anca, ti-a dat dr medicatia?
Aigrija de tine cu caldurile astea ca nu-i de glumit!!
Si eu tot doar scoica am de masina , landou de masina nu avem voie nici aici!
Am vazut si eu burticile frumoase, , eu nu cred ca suntem grase niciuna dintre noi independent de nr de kg, am facut dus si ma uitam in oglinda si chiar cred ca arat bine sau sunt cu capul, eu nu ma vad deloc grasa, nu am vergeruri sa traiasca untul din gradina lui Neil, ca m-am uns mereu, am doar putina celulita pe picioare si vreo 2 gropite pe fese cam asta e celulita sau sunt eu indulgenta cu mine!!
Si sunt absolut convinsa ca voi pierde tot surplusul, ba mai mult am si ochit o haina de iarna pe care vreau sa o port de craciun, ca nu am mai cumparat o haina de iarna de vreo 3 ani!!!
Si voi incapea in masura mea ca sa vedeti ce optimism, voi alapta, voi manca absolut sanatos mai ales ca voi fi in stare sa-mi gatesc eu, tot ce e bun pentru bebe si nu ma ingrasa!!!
Si eu am vazut ca am 14-15 kg in plus acum astea oscileaza asa ca nu stiu cu exactitate cate am! Dar sunt pe acolo!

Imi este tare dor de masinuta mea, si de mers pe afara cu ea!!! Azi cand am coborat in parcare sa merg la medic am vazut-o acolo cumintica

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Eu parca nu mai suport crema...e prea grasa si dupa ce ma dau transpir...cat despre celulita.....nu am avut in viata mea atata.

Azi ma uitam pe geam si imi vedeam masina in parcare, abandonata si prafuita...nu am mai iesit din casa de vineri, cand am mers la dr de fam. si ma gandeam sa-i pun parasolarul ca nu se stie cand mai merg cu ea

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput