Aspirante optimiste > 20 ani (516)
Raspunsuri - Pagina 6
aditzaC spune:
dragutza , roxi , bebelu , cami
mai trec ..cum sa nu !! doar mereu ma gandesc la voi.....nu ma pot plange ca imi este rau dar nici f bine !dar ma multumesc cu atat
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta pe tine te-e chemat la monitorizare? |
nu ma chemat la monitorizare ca trebuia sa merg sa fac IA si nu am mai fost ca avea sotul prea multe zile de abstinenta
vreau sa-mi schimb medicul si maine ma duc la o doctorita noua ptr. o consultatie si sa vad ce-mi zice, ca asa satula sunt de doctori asta de numa
cosminutza ce mai face cine mai stie de ea, ca a cam tras chiulu sau are iar multa treaba la servici
Talida__ spune:
'Neatza fetelor
Am castigat bilete la Metallica
_
www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby
4 +
PaulaFrida spune:
Neatza Talida
Deci si Rammstein si Metallica,nice
unde le-ai castigat?sau la ce?
19 zile pana la Rammstein si tot atatea pastilutze de AC au mai ramas
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Ticker
Talida__ spune:
La concurs la radio ( nu stiu dc am voie sa spun care ) deci nu-mi vine sa cred...
_
www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby
4 +
PaulaFrida spune:
FELICITARI!!!!!
la ce categorie aveti biletele?
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Ticker
camcris spune:
BANC
- Doctorul american spune: - La noi , in America , medicina e asa de avansata , ca scoatem un rinichi de la unu , il transplantam la altu si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
- Doctorul german raspunde: - E nimica toata; la noi , in Germania , scoatem un plaman de la unu , il transplantam la altu si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!
- Doctorul rus spune: - Nici asta nu-i mare scofala; la noi , in Rusia , scoatem 1/2 de inima de la unu , o transplantam la altu si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!
- Se ridica doctorul roman si raspunde: - N-avem ce sa comparam , toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi , in Romania , am luat cativa fara creier si fara inima , i-am pus in fruntea tarii si acum toti ne cautam de lucru!
Talida__ spune:
Nu stiu, cred ca la Normal.
Oricum la Rammstein luam la normal.
_
4 +