Aspirante optimiste > 20 ani (516)
Raspunsuri - Pagina 7
aditzaC spune:
talida...deci u erai una din gravidutze ..felicitari !
....si de asemenea felicitari si pt bilete
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
Talida__ spune:
Aditza multumesc
_
www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby
4 +
bebelu86 spune:
ziceti-mi si mie va rog..
mi-au iesit rez la CMV
si am asa:
CMV igm reactive (2)
igg nonreactive (0.3)
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+
Talida__ spune:
Bebelu eu nu stiu sa iti raspund dar sper din tot sufletul sa fie in regula
_
www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby
4 +
oanab04 spune:
ici la toate fetele, imi cer scuze ca cam trag chiulul pe aici dar trece timpul asta ceva de speriat. Am apucat sa citesc un pic din urma, multumesc pentru urari de ziua mea, nu am apucat sa va dau de , da nici nu prea aveti voie
Cami_antonia multi si sa dea Domnu sa iti implinesti toate visele. (scuze de intarziere)
Didi tu ce mai faci? si tu cam tragi chiulul.
Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
cris85 spune:
salut fetelor
Vasti rele..cand am inceput sa cred ca sunt azi noapte a sosit CM. Nu are rost sa va spun cat am fost de suparata, am si zis ca renunt la bb2 si o sa-mi ocup mintea cu altceva. Cu scoala (sa o termin cat mai repede) ma pun pe slabit ca mi-au ramas 5 kg de dat jos din sarcina precedenta. Vreau sa va spun ca va admir ptr taria voastra de a merge mai departe si de a continua a spera..
Eu in perioada fertila de 7 zile, am avut 5 raporturi cu sostul si 2 zile de intarziere a CM plus durarea de sani. Aveam toate motivele sa cred ca sunt pe calea ce-a buna. Ieri dupamasa am cumparat testul de sarcina iar in dimineata asta urma sa-l fac, insa nu a fost sa fie
Am cazut intr-un fel de depresie in dimineata asta, si nu vreau sa va molipsesc si pe voi
In schimb sanul drept continua sa ma doara si mi-e frica sa nu fie voba despre altceva..ptr ca bb2 este clar ca nu e el vinovatul.
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)...si aspiranta ptr a doua oara :)
camcris spune:
cris
hai capu sus, stiu cat este de greu ca si eu trec prin aceleasi simptome in fiecare luna ca zic ca sunt si de unde vine armata peste mine si ma trezeste din visul meu frumos
stii ca va veni si vremea noastra, nu ne lasa pe noi DD asa
multi sa treaca supararea
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Talida 'Neatza fetelor Am castigat bilete la Metallica _ www.pregnology.com/preggo-ticker.php?day=11&month=02&year=2011" target="_blank"> My baby 4 + |
talida ce bafta ai avut. gata , stiu.....bebe ti-a purtat noroc
In asteptarea unei minuni