Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
chichiutza spune:
Klarisse greu moment! Eu ma blochez in momente de-astea, imaginatia nu mai functioneaza! Isi doreste ceva in momentul asta?
Cristina 22+
kiti2205 spune:
Multumesc fetelor
Klarisse, depinde de ce este el pasionat. Eu la prima aniversare i-am luat un ceas frumos, am vrut sa il si gravez, dar pe spate erau deja gravate datele tehnice asa ca m-am multumit doar cu ceasul. Al meu sot mai este pasionat de fotografie, asa ca ultima data i-am luat trepied si telecomanda pt aparat.
Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006
mari_paun spune:
hello bomboanele,
scrieti mult, nu tin pasul cu voi...am vazut poze aici cu bebe, abia astept sa vad si eu saptamana viitoare
A venit caldura mare, acasa e ok, am racoare si tre sa stau cu sosete ori papuci, chiar si cu halat pe mine, la birou insa mi-a aportit nasul de atatea mirosuri ...specifice verii...mai am un pic si intru in CO si in medical pana la prenatal...deci de la 01.07.2010 voi fi ma prezenta pe aici, cel putin dimineata ca dupamasa vreau somnic cu pisica mea Ema...
M-am cantarit azi si am constatat ca am +5 kg, Doamne ajute sa o tin tot asa ca la Ema in luna a 6-a aveam +12(ori mai mulT)...
Sotul meu m-a rasfatat in we cu pepene si cirese, in we viitor merg la Amara ca trebuie sa termine cu zugravitul...
Cam atat , va doresc o saptamana minunata si linistita
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 21+ si mami de Ema
Kamy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiti2205 Am pus si eu poza cu falcutele grasune. Ultima poza din album. Taica-su este mai mandru decat o curca de puii ei . A aratat-o la toata lumea. Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Kiti felicitari pentru fetita! La nume v-ati hotarat?
EMANUEL 26+ AMR 14+
Graviduta
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
Klarisse spune:
citat din mesajul lui chichiutza Klarisse greu moment! Eu ma blochez in momente de-astea, imaginatia nu mai functioneaza! Isi doreste ceva in momentul asta? Cristina 22+ |
Nu, asta e problema. Material vorbind nu am cu ce sa il surprind..poate doar sa ii schimba masina..dar nu prea se pune problema..E pasionat de tehnica, sporturi extreme..IT..Dilema e cat casa..
Klarisse graviduta 22+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Klarisse spune:
Kiti ceas i-am luat acum 2 ani la Craciun..nu mai merge si acum..
Klarisse graviduta 22+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Kamy13 spune:
M-am uitat la albumele voastre de pe Picassa. Sunteti toate niste gravidute si mamicute frumoase.
Incet incet se vor umple albumele si cu pozele bebicilor nostri
EMANUEL 26+ AMR 14+
Graviduta
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui Kamy13 Kiti felicitari pentru fetita! La nume v-ati hotarat? EMANUEL 26+ AMR 14+ Graviduta Camelia "Daca dragoste nu e, nimic nu e " |
Nope, nu avem nume inca, dar incep sa ma consolez ca o nasc si un stiu cum o cheama . Avem un fel de shortlist - Arina, Mara... dar nu sunt multumita de nimic . Sunt multe nume frumoase, dar tb sa gasesc unul care este al EI.
Vlad insista cu Andreea, deci, probabil, o sa ii punem si Andreea, sa fie omul multumit .
Klarisse - dc este cu sporurile extreme, ia-i echipament de scuba sau un snowboard . Sau un mouse cu o forma mai...altfel. I-am luat noi unui coleg unul in forma de san
Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
Klarisse e mai complicat daca nu-i lipseste nimic, si nu-si doreste nimic special. Probabil va trebui sa-i iei ceva simplu, un album cu poze ale voastre si primele poze ale cuculetului, si o seara romantica la un restaurant elegant. Zic si eu...
Cristina 22+
chichiutza spune:
Ma gandeam ca una peste alta tu ii faci un cadou mult mai special anul asta, asa ca nu-ti bate capul! Sunt sigura ca nu-i trebuie mai mult!
Cristina 22+