Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
Klarisse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Ma gandeam ca una peste alta tu ii faci un cadou mult mai special anul asta, asa ca nu-ti bate capul! Sunt sigura ca nu-i trebuie mai mult! Cristina 22+ |
Da bine..cadoul suprem vine super bine ca in octombrie sunt 4 ani de cand suntem impreuna, s-a potrivit la fix.
Klarisse graviduta 22+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
chichiutza spune:
La mine financiar e exact pe dos. Mai zilele trecute am intrat in depresie si boceam ca eu am muncit atat de mult ca sa n-am cu ce creste copilul! Sau ma rog, asa la limita...
Cristina 22+
Klarisse spune:
citat din mesajul lui chichiutza La mine financiar e exact pe dos. Mai zilele trecute am intrat in depresie si boceam ca eu am muncit atat de mult ca sa n-am cu ce creste copilul! Sau ma rog, asa la limita... Cristina 22+ |
apropo de treaba asta..ma gandeam la tine in weekend ca citeam nu stiu pe unde ce salarii au medicii prin afara..de la 4000 de euro pana pe la 10.000 euro/ luna..si aici..inveti de rupi ca sa te 'inneci' intr-un sistem de cacao..
Klarisse graviduta 22+
Klarisse spune:
Tre sa fug ca ma inchid astia aici.. Pupicei ne citim pe maine.
Chichi
Klarisse graviduta 22+
Andreea82 spune:
Pheeew....na ca am reusit sa va ajung din urma, dar pentru asta am uitat tot ce am vrut sa zic. Ok, incerc sa dau vina pe caldura si nu pe neuronul gravid
Ariciule, Madutza treceti mai des pe la noi sa ne povestiti cum mai sunteti!
celulita? Din plin la mine....si in jurul genunchilor . Nu stiu cum oi scapa de ea. Vergeturi? Nu am vazut inca nici una si nici nu ma dau cu creme, nici nu beau foarte multa apa. Prbabil ca e asa cum se zice, depinde de pielea fiecareia.
Feteleeee, eu sunt bucuroasa ca am reusit totusi sa rezolvam sa plecam in concediu 2 saptamani. Joi mergem sa vedem botzul mic si de duminica lenevim la soare (cat permite burtica, bineinteles)
23+ cu un carucior multicolor :)
alexuza spune:
citat din mesajul lui chichiutza La mine financiar e exact pe dos. Mai zilele trecute am intrat in depresie si boceam ca eu am muncit atat de mult ca sa n-am cu ce creste copilul! Sau ma rog, asa la limita... Cristina 22+ |
Chiar citeam ca este normal sa te apuce ganduri ingrijoratoare despre ce va fi dupa ce nasti , daca nu am sa iau nu stiu ce ? tre sa ne abtinem ca o luam razna ei or sa fie bine si vor avea tot ce leeste necesar ca doar au si bunici si rude nu
Burtica de 27 +
chichiutza spune:
Klarisse asa e, am si fost plecata afara vreo 3 ani, m-am intors pt pb familiale, acum sunt inecata intr-un sistem de 2 lei, cu salariu de 2 lei cu munca si stress cat casa!
Alexuta asa e, dar mai picam in galeata cu melancolie!
Cristina 22+
ana_25 spune:
Mamaa da ce degetele fermecate aveti,ati scris nu gluma!Am fost la dr,mi-a dat scrisoare medicala si maine rezolv problemu.
De ce cautati sa va cumparati pantaloni,acu cand vine toropeala?Eu o sa ma imbrac cu rochitele de gravidute chit ca o sa arat ca mafalda.Intotdeauna le invidiam pe gravidutele in rochite dragute cand le vedeam pe strada,asa ca o sa-mi mai iau cateva.Am una super,de in,alba pe care am luat-o anul trecut de la mare.
chichiutza celulita avem la greu asa ca poti sa ti-o pastrezi linistita! Inainte de sarcina reusisem sa scap de ea cu masaje si sport,dar acu sunt miss portocala pe fund si pe picioare.
maya foarte tare bancu cu blonde!(eu sunt blonda natural).Vrem pozee!
bebecris intradevar vegeturile apar si daca te dai cu mama cremei!Si eu m-am dat in fiecare zi si degeaba!
lucianna bine ai venit din concediu!Sper ca ti-a priit!
ghiocela ce gospodina!! arati f bine,ai o siluetaaaa!
vanyy si mie mi-au explodat sanii si mi-au aparut nesuferitele firisoare rosii pai cum daca din doua prune s-au facut doi pepeni?
kamy felicitari pt bb-ita Emanuel!sa creasca mare papaciosu de degetele!
kiti sa-ti traiasca mandretea de fetita! Pai cum sa nu fie sotul mandru?
Si eu am pus trei poze pe care le-am facut ieri la padure. Ma duc sa-mi iau inghe ca azi nu am servit!
la fete!
Ana22+
ana_25 spune:
chichiutza si eu ma gandesc la cum mo-i descurca dupa ce nasc? Eu fara indemnizatie,sotul cu un salar de mizerie...dar ne ajuta DD si o sa ne descurcam ca suntem mari nu? Vorba lui Alexuza copilul are si bunici!
Ana22+