Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Hello! ....dupa 2 saptamani de concediu......a fost minunat, am prins o vreme la mare de vis, ne-am balacit si bronzolit, dar cu burtica protejata .

Ma bucur ca sunteti bine si mie mi-a priit faptul ca am fost cu tati peste tot, s-a ocupat el de Raul. Cand am venit din concediu ne-am suit toti pe cantar sa vedem cui i-a priit mai mult, Raul s-a mai ingrasat si el, balaceala ii facea pofta de mancare, eu pana acum am luat doar 3 kg (sunt tare multumita de mine)....iar tati a slabit de la efortul facut cu Raul .

Pupici multi la toate burticile

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Ooo, bine ati venit! Vrem pozeeee!!!!

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kamy felicitari pentru Emanuel, sa fie sanatos. E foarte frumoasa poza..eu am una de la 12 saptamani si ma emotionez toata cand o vad. Vreau sa mai fac pe la saptamana 30 cand e format, sa ii vad fatzuca.

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

RalucaElenaM eu am facut triplu test la cabinet la d-na dr pt ca i-mi trebuia interpretare ecografica si la medlife o eco era 250 de lei ffff scump pe cand la cabinat era 80 in schimb la medlife era analiza de sange 135 de lei pt ca au laboratorul lor iar la cabinet era 250 cat eco la medlife. deci.....nu am iesit mai ieftin daca am facut la dansa tot 365 de lei ca si la medlife. dar m-am bucurat ca la interpretarea eco pt triplutest s-a si vazut ca bebe e baietel si am fost foarte fericita ca mi-a dat d-na dr vestea pt ca dansa stie cat ne doream un bebe si mai ales un baietel. daca faceam in alta parte nu stiu daca aflam asa repede la 16 sapt ca avem baietel pt ca d-na dra avut foarte mare rabdare la eco s-a uitat foarteatent sa-si dea seama ce e. si la eco morfologica am dat 430 de lei. asta e, sunt foarte scumpe analizele dar merita pererea mea sa le facem pe toate daca avem posibilitate pt ca astfel stam linistite ca bebe e bine

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kamy frumoasa poza!
Chichi eu am baut mult ceai de lactatie pana mi s-a instalat bine laptele! Se gaseste la farmacii si plafare si e chiar bun la gust! Plus ca ajuta si copilul la burtica! E de fapt un amestec de chimen si anason!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Kamy felicitari pentru Emanuel, sa fie sanatos. E foarte frumoasa poza..eu am una de la 12 saptamani si ma emotionez toata cand o vad. Vreau sa mai fac pe la saptamana 30 cand e format, sa ii vad fatzuca.

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Da, Klarisse, si eu ma emotionez cand vad poza (de fapt e un video de 1 minut) zilnic ma uit si imi vine sa plang, ma tot gandesc sa nu i se intample nimic rau si sa iasa la lumina cu bine...

Celulita...en gros
Vergeturi inca nu am pe burta, doar pe picioare, sus, sub bazin cele ce mi-au ramas de la cealalta nastere. Mi-am cumparat ieri un ulei de la Johnson and Baby.

Dar pt.celulita avem voie sa folosim creme speciale, ce stiti?

P.S. Azi implinesc 6 luni de sarcina, deci au mai ramas doar 3 LUNI

Graviduta 26+ AMR 14+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Lora, promit ca pun si poze, mai ales cu burtica acoperita , dar acum astept sa se trezeasca Raul si sa iesim la plimbare

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

kamy, nici o crema care nu e speciala pentru gravide nu e indicata. Mie dr mi-a zis si de cremele de la masaj sa ma interesez ce contin....crema de soare eventual aia de la bebelusi (am gasit una la nivea)....etc

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kamy, simpatic Emanuel , sa fie sanatos! Sa va traiasca si finuta, e draguta foc!

Ghiocela, asa talent...mai rar! Super pozele, arati f. bine!

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Ghiocela, dragute pozele, burtica si decolteul

Si mie imi place la nebunie in IOR, singurul lucru de care imi pare rau e ca nu ma pot plimba cu barca. Anul asta e primul din viata mea in care am chef sa ma plimb plin parcuri :))

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va fetele!
Plec cu treaba si nu stiu daca mai reusesc sa intru pana maine asa ca va urez de pe acum toate cele bune!

Mergi la inceput