Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza kiti unde in unirea rokite de vara? Ca mie sanii mi-au ramas fix la aceleasi dimensiuni! Cred ca sunt unicat! Ma gandesc de unde va manca copilutsul asta ca eu am 70b! Cristina 22+ |
La Kara, din cate imi amintesc, cred ca etajul 2 sau 3...nu mai stiu, ca am bantuit peste tot.
Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006
alynta27 spune:
Klarisse din experienta iti spun ca nu esa de negru pe cum se spune! Noi nu am luat stafilococul! Copilul era spalat in conditii igienice sub ochii mei! Chiuveta in care erau spalati copii era folosita doar pentru asta! Era dezinfectata si se punea in ea o pelincuta pentru a nu-i fi rece copilului! Asternuturile erau schimbate zilnic si de mai multe ori dupa nevoie! Se spala mereu pe jos! Nu stiu ce sa zic! Probabil daca as fi nascut cu alt medic nu eram tratata la fel de bine! D-ra a avut grija si unde am stat- o rezerva-si asta fara sa o rog eu! Am inteles ca sunt cateva rezerve si cu plata unde sunt conditii foarte bune! Poate sta si mama/sotul cu tine una, doua nopti sa te ajute dupa cezariana! Sper ca si tu sa ai o experienta frumoasa cu nasterea indiferent unde vei decide sa o faci!
Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
eveline spune:
Si eu am fost in bazarul nostru renumit ieri, vroia sotu nu-s ce undite si am profitat de mi-am luat si eu 3 bluzite...super, largi de sub sani si cu maneca scurta, pe una am dat 20, pe una 25 si pe una 50 (aia am luat-o prima, daca stiam ca gasesc mai ieftine nu o luam). Da e dintr-un in frumos...merge, de-acu ce sa mai zic.
Cat despre creme...eu is mai neglijenta, ca sa zic asa...nu m-am dat cu nimic pe corp nici la sarcina trecuta nici la asta. Si n-am nicio vergetura nimic...probabil am noroc si de o piele mai elastica. Am inteles ca de elasticitatea pielii tin vergeturile, daca ea suporta sa se intinda fara sa crape e ok...eu probabil am norocul asta. Sotul meu s-a ingrasat brusc acum cativa ani si a facut vergeturi pe brate, de exemplu...eu una nici nu stiam ca barbatii pot face...daca va imaginati, ca-n filmele cu prosti, am fost cu omu' la medic ca nu stiam ce are...a ras medicu de noi, si mi-a zis ceva de genul:"o sa vezi dumneata cand vei fi insarcinata cum o s faci". Ei n-am facut, da macar stiu ce-s alea.
In schimb celulita...vai de zilele mele...la greu pe solduri...da macar dintr-asta aveam si inainte.
Fiecare cu organismul lui, ce sa zic...
22+ si mamica de Bianca
lucianna_83 spune:
Offf, pe mine apa asta ma omoara, nu-mi vine sa beau nici de frica, nu mi-e sete mai deloc. La 18 sapt mi-a zis sa beau apa la greu ca bebe are lichid la limita, de atunci incerc sa ma indop dar nu prea suport
Poate asta e un motiv de ce am luat eu doar 3 kg....ca sunt uscata , tin minte ca la Raul aveam mainile si picioarele umflate de la cata apa beam, acum n-am nici o treaba.
20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianna_83
nu conteaza marimea sanilor ca sa ai mult lapte , cam asa gandeam si eu.....mai aveam si prietene cu ditamai sanii care nu au alaptat nici o luna si ma gandeam "daca ele n-au avut, eu nici atat"....si am avut sa dau si la altii 20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 Poze Raul |
Ar fi super! Ca eu as vrea sa-l alaptez! Poate cresc mai incolo, sper sa nu fie un proces brusc de expandare care sa-mi crape pielea!
Cristina 22+
ghiocela13 spune:
Fetelor,
cred ca am mai scris in trecut ca abia ne-am mutat in casa noua si totul e vraiste, cu fundul in sus, nu gasim nimic niciodata. Si din cauza asta nu gasisem nici aparatul foto. Asa ca...eu nu aveam nicio poza de graviduta. Pana m-am enervat pe barbata-miu si l-am pus sa caute aparatul ca deja am ajuns la 5 luni si nu aveam si eu nico poza .
Barbata-miu a gasit aparatul pana la urma si mi-a facut prima poza de gravida din viata mea cand facem curat cu mopul in mana. aaaaaaaa si poza e si de la spate!!! Multumesc!!!! Prima poza de gravida din viata mea!
Am pus-o in album sa impartasesc cu voi mununatul talent fotogtafic al dragului meu barbatel!
Ghiocela 21+
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
La Kara, din cate imi amintesc, cred ca etajul 2 sau 3...nu mai stiu, ca am bantuit peste tot. Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Mercik! Am sa merg in periplu sa vad de ce ma mai lipesc acolo! O rokita de in lunga n-ar strica!
Cristina 22+
lucianna_83 spune:
aaaa si mi-a mai zis doctora ca cu cat bem mai multe lichide (preferat apa) cu atat are si bebe mai mult lichid si isi poate dezvolta muschii mai bine
20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
vanyy2009 spune:
bine v-am gasit la noul capitol...sa fie unul plin de vesti bune
Luciana bine ai venit din concediu
Hmmm celulita si vergeturi.....pai de unde sa incep: celulita am pe fund, inainte nu aveam dar avand in vedere cel putin 7kg luate pana acum va dati seama. Cu vergeturile ce sa zic doar pe sani mi-au aparut cateva firicele rosii...dar sanii sunt cei care au crescut primii, cred ca am vreo 2 marimi in plus
23+
Kamy13 spune:
O zi buna la toate si o saptamana fericita!
Am revenit si eu pe forum, desi saptamana trecuta, fiind in Romania am fost mai aproape de voi
In primul rand ma bucur ca toate sunteti bine, la fel bebé-ii vostri! Am citit cate ceva din ce ati scris recent, am sa mai rasfoiesc mai tarziu din capitolele din urma, dar sunt vreo 7, asa ca le voi citi pe diagonala
In Romania, chiar in prima zi cand am ajuns am facut o eco 4D. L-am vazut pe bebic, e f.emotionant sa-ti vezi copilul in timp real , va recomand sa va faceti!
La inceput avea fata acoperita de o manuta, dar apoi si-a bagat degetul in gurita si ne-a lasat sa-l vedem. Doar profilul, se gandea ca-i o poza pt. avatarul de pe Mess . Vazandu-i fetisoara ne-am hotarat si la nume. Eram intre Raul, Eduardo si Emanuel. Am ales Emanuel. Daca vreti sa-l vedeti e aici: EMANUEL Am adaugat-o si in albumul de pe Picassa si am pus si cateva de la botezul finutei noastre Ana Maria, duminica trecuta. Totul a iesit bine si frumos in afara de ceva contractii ce le-am avut datorita oboselii si stresului. "Am probat" si eu no spa-ul despre care tot scriati ca va recomandau medicii din Romania. Plus Gynipral, dar doar 3 zile. M-am cam speriat, m-am gandit la o nastere prematura, dar mi-au trecut contractiile, cateodata mi se mai intareste burta cand merg, car ceva sau ma enervez. A propos, aici in Spania, medicii nu prescriu nimic medicamentos, doar repaus.
Graviduta 26+ AMR 14+
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "