Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Mai fetelor ce mai stiti de indemnizatie? Se taie sau nu? Eu am tot citit pe net acum si astia vb numai de pensii si de salariile bugetarilor .. dar de noi nu zic nimic .. Catalutza

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

de taiat oricum taie si am inteles ca la 15 la suta, deci taie minimul adus in discutie... eu asa stiam...

Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si mai vreau sa ma mai laud cu ceva... am inceput sa port rochiile de dinainte de sarcina - am o rochita scurtuta mulata pe corp, cu bretele si cupe la sani, galben pai cu floricele... am zis ca n-o mai imbrac in viata mea, m-am simtit ca in fundul gol, m-a claxonat fiecare al doilea sofer, nu inteleg cum am putut sa port asa ceva mai inainte... azi am luat pe mine o fustuca si un tricou mai transparent dar pana la gat si l-am zapacit pe unul pe trotuar a scapat teava pe care o avea in maini si a avut tupeul sa-mi si zica asta (uite ce am facut din cauza ta...) clar sunt ...utabila din toate punctele de vedere, sotul zice ce de vina e mersul meu leganat, leganat solduri si cum acum sunt si mai plina, efectul e si mai pronuntat... si am o burta cred ca am vreo 5 cm slanina pe ea, dar ce conteaza? sanii evident si un centimetru de piele la vedere de-asupra genunchilor... si mi se vede si celulita, dar cine sta sa analizeze textura pielii in detaliu??? si aveam rochii pe care le puteam purta doar insotita de un barbat (asa cum e al meu, solid si incruntat )... pe de o parte ma simt magulita, pe de alta parte... nitel insultata. dar numai nitzel...

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna...ziua... ca dimineata s-a dus de mult...
Cristies . Noi mergem catinel catinel...Am ajuns la vreo 6 lingurite de piure de morcov dar nu ne alearga nimeni. Probabil maine ii voi pune si o feliuta de pastranac in piure. Cert e ca de cand am inceput diversificarea i-a crescut pofta de mancare shtrumfului.

Sebi a luat 2 cm in lungime, 1 cm in circumferinta craniana si 400g in greutate in 14 zile de cand papa cereale. Probabil orezul in sine nu ar avea asa un efect miraculos dar e imbogatit cu f. multe vitamine si minerale.

Mamica de Sara si Sebi

AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Buna...ziua... ca dimineata s-a dus de mult...
Cristies . Noi mergem catinel catinel...Am ajuns la vreo 6 lingurite de piure de morcov dar nu ne alearga nimeni. Probabil maine ii voi pune si o feliuta de pastranac in piure. Cert e ca de cand am inceput diversificarea i-a crescut pofta de mancare shtrumfului.

Sebi a luat 2 cm in lungime, 1 cm in circumferinta craniana si 400g in greutate in 14 zile de cand papa cereale. Probabil orezul in sine nu ar avea asa un efect miraculos dar e imbogatit cu f. multe vitamine si minerale.

Mamica de Sara si Sebi

si noi azi am inceput terciul de cereale, de orez mai exact, pentru ca evit sa-i dau orice alta cereala, ca sa evitam ingrasarea... 400 gr in 14 zile e cam mult pentru noi - sa ma risc sa-i dau orez? tu i-ai dat doar orez? combinatia de orez cu suc de fructe si supita de legume, dar de la 5 luni ingrasa oare?

Mergi la inceput

Lorex eu ii dau seara cerealele, nu sunt de noapte, sunt simple dar nu mi se pare ca i-ar furniza energie. Sebi e duracell ziua dar noaptea doarme linistit si profund. Uneori tb sa pun mana pe burtica lui sa imi dau seama daca respira....

Mamica de Sara si Sebi

Mergi la inceput

ieri am inceput o polemica cu sora-mea (ieri am vorbit la tel cu sora-mea, motiv sa povestesc despre asta vreo 3 zile de-acum incolo, n-am mai facut-o pana acum, curios...am inceput s-o gasesc interesanta?!???) de pampersi - sa nu-l tin in pampers, doar pe noapte cel mult sau la iesirea in lume... ca asa te poti trezi cu infectii urinare, probleme la ridichi sau probleme de sterilitate la baietei... sau asa se consoleaza tzarancele care n-au bani de pampersi de ne barfesc copilasii si pe noi, cucoanele de la oras???

Mergi la inceput

Ruxita nu stiu ce sa zic. Sebi a recuperat acum ce nu a luat luna trecuta. Abia peste vreo 2 saptamani pot sa imi dau seama daca asta e ritmul de crestere sau a recuparat si va lua normal de acum inainte....
Oricum lui i-au crescut si oasele.

Mamica de Sara si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Nikole, merci ca pt grija, da, recunosc ca trebuiau puse centurile dar ca sa-i pun centurile trebuie s-o pun direct in scoica fara paturica alba, iar scoica e din material sintetic si transpira. nu pot scoate centurile la scoica prin paturica. voi ce solutie ati gasit? iar de centura la masina...n-am reusit s-o prindem...dar e bine prinsa scoica intre bancheta din spate si scunul din fata care e tras cat se putea de mult in spate ca s-o preseze bine.

mai vroiam sa-ti spun ca scrie in carti ca dupa 6 saptamani, pericolul ca sugarul sa se dezobisnuiasca de san si sa prefere biberonul e f redus.El deja e invatat cu sanul si ramane preferatul lui. Eu dupa 6 sapt nu i-am mai dat cu lingurita iuriei...

ai mai reusit sa faci programarea aia?

decenuela..copilul hranit la san trebuie sa se trezeasca de 3-4 ori pe noapte sa pape. asa e normal. sa doarma toata noaptea nu e normal. deci jiji stie!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Felicitari sot de Dastefa! Il papati?

_
Povestea unei .
Cresc

nu e asa frumos!!!
habar nu am ce o sa fac cu el
poate aflam de vreun vecin care creste fazani ca nu e salbatic,avea ceva special pus la cioc

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Buna ziua si de la noi!

n-am mai intrat de vineri si n-am reusit sa citesc din urma.
noi avem muci si atat deocamdata, sper sa treaca repede.
a venit Viviana de la gradi vineri cu muci, sambata i-a fost mai rau si de ieri a facut si Vladutz mucisori.Nu au febra, nu tusesc.sambata am avut serbarea Vivianei, a terminat grupa mare si am fost o rosie
am o mare nedumerire.nu stiu daca sa incep diversificarea.noi avem 5 luni si jumatate(trecut chiar) si papam doar tzitzi.Nu i-am dat nimic altceva pana acum.l-am cantarit aseara si in ultimele 2 sapt a luat doar 200gr.mi se pare putin.as fi vrut sa ii dau san exclusiv pana la 6 luni, dar, daca nu mai ia cum trebuie in greutate, incep si cu 2 sapt inainte. Eu zic ca se satura cu laptele meu, ca imi doarme destul de bine.aseara l-am culcat la 9 si ceva si s-a trezit la 5, a papat un pic, apoi a adormit iar pana la 7,30.zic, daca nu s-ar satura, ar plange de foame,nu?
chiar nu stiu ce sa fac, sa incep, sa nu incep sa ii dau si altceva?azi era cat pe ce sa ii fac supica de morcovel, dar ...
am luat si cereale(orez), insa nu stiu daca sa ii dau(seara).el are 7,300kg si cam 66 cm.S-a nascut cu 2,200kg si 47 cm.a luat bine pana acum, dar 200 gr in 2 sapt parca e cam putin,nu?
voi ce ziceti?
stiu ca-s la al doilea copil, insa nu mai tin minte aproape nimic...
v-am zis ca dupa pediatra trebuia sa incep diversificarea la 3 luni jumate, am zis ca ea si am facut ca mine, asa ca acum nu-i pot cere sfatul.
ma bag la citit din urma

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

Mergi la inceput