Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cris.mario, spor la cumparaturi si la treburi. Harnicutzo!

Decenuela, voi macar aveti proiect... noi avem o casa facuta de socra-miu la tara (adica a daramat casa batraneasca si a facut una noua) intr-un scop nedefinit, dar ca principiu pentru copii... ca si cand copiii nostri (ai nostri si ai cumnatilor mei) ar sta singuri la tara... Eu personal pot sa bag mana in foc ca a facut casa doar sa mai scape de soacra-mii, ca ea nu merge la tara... ca ii e greu...

Miremia, spor la lucru! Decenuela, la fel!

Am uitat sa va spun ca ieri am facut sufleu de conopida... n-am mai mancat conopida de nici nu mai stiu cand... vad ca fara efecte secundare...pana acum.

Haircut, bine ai reaparut!

Lorex, m-ai distrat cu sotul tau si cu forumul .

Carmita, esti tu prea amabila.(am vazut printesa in filmulete... e asa de dulce cand vorbeste cu tati).

Mariucasara, bine ca a trecut!

Mergi la inceput

Si pe mine ma inspira Lorex cand povesteste ce frumu o iubeste pe Iuria. . Eu din ce in ce experimentez independenta lu' fi-miu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Alexutza, ei mami nu prea straluceste, e asa de poza Sau poate stralucirea motatei se reflecta asupra mamicii si atunci este o iluzie optica Mie de felul meu imi place sa dorm muuuuuuuuuuult, poate ca asta e si motivul pentru care ei ii place sa doarma atat, ca in sarcina am dormit la greu. Dar eu dupa ce trage ea pe dreapta, mai fac cate una, alta si ma prinde iar 2,3, chiar 4 dimineata treaza. Ieri noapte am tras pe dreapta la 1 asa ca acum chiar ca ma simt fresh.

Te cred, cui nu-i place sa doarma? si cine nu a dormit de a rupt patul in 2 in sarcina? numa Decenuela era p-aici la toate orele noptii si acu uita-te la Jiji, se comporta la fel ca mami in sarcina.

Sotului ii pot explica dar ajungem la vechile discutii, ca normal, de 2 ani sta pe capu meu sa invatz greaca si io nimic, ca am stat atata acasa si cu sarcina si cu bb si nimic, mai nou a aparut in peisaj ca daca jumate din timpul petrecut pe forum l-as petrece citind la greaca as fi fost departe acum etc... Ca nu e draq asa de negru, ca la mislocul lui august vine si el ptr un weekend de 3-4 zile si la sf lui August iar vine in weekend si ne intoarcem impreuna, ca asa e mai bine ptr copil, ca asa e bine si ptr mama lui care e batrana are 77 de ani si are si ea o bucurie: nepotul, ca cine stie cat o sa ii mai dea Dumnezeu de trait si are dreptul sa se bucure, ca nu e fair din partea mea, ai mei sunt la bb la fiecare 2-3 zile si ca-s egoista nu vreau sa ii dau mamei lui sansa sa stea cu bebe....etc etc

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Vezi Decenuela, vezi? de ce bantuiai pe forum in loc sa dormi?

Ma, daca stai stramb si gandesti drept, are si el dreptate dintr-un anumit punct de vedere, ma refer la faptul ca mama lui nu-l vede des pe Yannis. Insa nu e corect nici sa te terorizeze pe tine, ca iti bagi picioarele in ei de portocali si in ea de plaja (scuza exprimarea), daca bebe plange, nu are nimic farmec. Nu i-ai explicat lucrul asta?
Cat despre limba.. eu stau in Spania de 8 luni si in afara de ce am prins din zbor, nu am facut nici un efort de a o invata, pentru ca eram prea ocupata cu.... dormitul Olandeza am invatat-o numai cand m-am dus la scoala, faza e ca eu sunt si un pic mai delasatoare din fire. Am nevoie sa fiu impinsa de la spate, pentru a face anumite lucruri, chiar daca-s spre binele meu. Oricum cert este faptul ca daca nu as fi locuit in Olanda, respectiv Belgia(unde se vb olandeza) nu as fi invatat limba asta in vecii vecilor, amin.

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Glumeam, stiu ca ai apreciat ca doar nu tre deacuma de fiecare data sa multumesti pt fiecare cuvant; si eu de multe ori apreciez dar uit sa mai si precizez asta,
oricum, aici numai fete de gashk avem so...mamici de pufuleti rules

mai sus cred ca ai inteles gresit...eu n-o las pe bobitza s aplanga pt ca mi-e mila...si stii de ce? ma gandesc ca nevoile pe care le are nu poate sa si le satisfaca singura, are nevoie d emine, cum s-o las?
cand o fi mai mare si o sa poata singura sa-si ia o cana cu apa de ex, normal ca n-o s amai sar sa-i aduc, dar pana va putea singura voi fi langa ea mereu sa-i dau ce are nevoie.

si da...si eu am discutii legate de forum cu sotul...e cam gelos ca petrec mai mult itmp aici decat cu el...mereu imi "aminteste" dar cand ceva nu stie tot el ma trimite sa intreb pe forum, cum fac fetele

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

nici io nu il las sa planga dar ideea e ca ea sare la fiecare tzipat de vocalize al lui Yannis si copilu nu poate face nik din cele normale: marait seara, partz, ragait, jucat, stat p burta fara ca ea sa se impacienteze ca oare e normal? oare e bine? oare nu e prea prea? si nici nu pot sa ii explic mereu ce si cum sotzului ii e lene sa traduca explicatiile mele elaborat, ii zic enuma lasa ca nu-i nimic, e bine copilu dar cand se repeta ea iar intreaba si tot asa

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Alexutza, ei mami nu prea straluceste, e asa de poza Sau poate stralucirea motatei se reflecta asupra mamicii si atunci este o iluzie optica Mie de felul meu imi place sa dorm muuuuuuuuuuult, poate ca asta e si motivul pentru care ei ii place sa doarma atat, ca in sarcina am dormit la greu. Dar eu dupa ce trage ea pe dreapta, mai fac cate una, alta si ma prinde iar 2,3, chiar 4 dimineata treaza. Ieri noapte am tras pe dreapta la 1 asa ca acum chiar ca ma simt fresh.

de Lorena 03.03.2010

Mello motanelul iubit

Te cred, cui nu-i place sa doarma? si cine nu a dormit de a rupt patul in 2 in sarcina? numa Decenuela era p-aici la toate orele noptii si acu uita-te la Jiji, se comporta la fel ca mami in sarcina.

Sotului ii pot explica dar ajungem la vechile discutii, ca normal, de 2 ani sta pe capu meu sa invatz greaca si io nimic, ca am stat atata acasa si cu sarcina si cu bb si nimic, mai nou a aparut in peisaj ca daca jumate din timpul petrecut pe forum l-as petrece citind la greaca as fi fost departe acum etc... Ca nu e draq asa de negru, ca la mislocul lui august vine si el ptr un weekend de 3-4 zile si la sf lui August iar vine in weekend si ne intoarcem impreuna, ca asa e mai bine ptr copil, ca asa e bine si ptr mama lui care e batrana are 77 de ani si are si ea o bucurie: nepotul, ca cine stie cat o sa ii mai dea Dumnezeu de trait si are dreptul sa se bucure, ca nu e fair din partea mea, ai mei sunt la bb la fiecare 2-3 zile si ca-s egoista nu vreau sa ii dau mamei lui sansa sa stea cu bebe....etc etc

de Yannis

Vezi Decenuela, vezi? de ce bantuiai pe forum in loc sa dormi?

Ma, daca stai stramb si gandesti drept, are si el dreptate dintr-un anumit punct de vedere, ma refer la faptul ca mama lui nu-l vede des pe Yannis. Insa nu e corect nici sa te terorizeze pe tine, ca iti bagi picioarele in ei de portocali si in ea de plaja (scuza exprimarea), daca bebe plange, nu are nimic farmec. Nu i-ai explicat lucrul asta?
Cat despre limba.. eu stau in Spania de 8 luni si in afara de ce am prins din zbor, nu am facut nici un efort de a o invata, pentru ca eram prea ocupata cu.... dormitul Olandeza am invatat-o numai cand m-am dus la scoala, faza e ca eu sunt si un pic mai delasatoare din fire. Am nevoie sa fiu impinsa de la spate, pentru a face anumite lucruri, chiar daca-s spre binele meu. Oricum cert este faptul ca daca nu as fi locuit in Olanda, respectiv Belgia(unde se vb olandeza) nu as fi invatat limba asta in vecii vecilor, amin.

de Lorena 03.03.2010

Mello motanelul iubit

Mie olandeza mi se pare imposibila. Si am observat ca oamenii care o vorbesc sunt constienti de asta si vorbesc fara jena intre ei (secrete) pentru ca sunt siguri ca restul lumii nu intelege nimic.

Mergi la inceput

Aoleu, de cand ma chinui:

LML Letizia, Dragos si Mihai!!!! Ale1212xa plange masa...

Si o completare de sambata... Drambuie e o bautura facuta fix pe sufletul femeilor... tari. Adica are la baza whisky dar este foarte aromat, dulceag dar nu inecacios ca un lichior. Eu am o sticla in casa care s-a zaharisit pe langa dop...

Avand in vedere ca are vreo 40 de grade alcoolice... te duce repede... dar merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Haircut, decenuela, miremia, carmita merci de griji
bine acu...sotzu venise ieri cu ideea sa stau 2 sapt acolo, eu am cam comentat, m-am cam vaitat, nu am vrut sa sar la gatu lui agresiva ca e nebun si pace ca am experiente anterioare...am incercat sa tratez calm etc si apoi i-a venit stralucita idee: da auzi de fapt de ce nu stai toata luna?
Acu eu sper sa incerce tehnicile negocierii pe mine, a aruncat luna ca sa zic io aaa da 2 sapt e perfect!

CARMITA, asiderea, si eu treb sa fiu impinsa d la spate: iminenta unui examen , un meditator de care sa-mi fie rusine ca nu ma duc cu legtia invatata, chestii de genu, altfel nu ma pun cu burta pe carte. Nu ca nu-mi place, dar sunt delasatoare, am entuziasm mult la inceput si ma paraseste apoi subit, sunt genu ala de incepe 1000 de chestii si nu prea termina multe decat impinsa de la spate mai de gura cuiva, mai de rusine, mai de nevoie, cam asa progresez...

Ieri mi-a adus sotzu 2 carti mari si groase in engleza
Una e despre mitologia greaca si alta despre culturile si mitologiile popoarelor in genere (Inca, Maya si toate neamurile)...cik sa fiu pregatita sa ii raspund lu' Yannis la intrebari
Am inceput aseara cartea de mitologie greaca, f interesanta, dintr-o perspectiva istrica si filosofico-literara gen cine ce cum a scris si cum a prezentat Grecia Antica, cam cum vedeau Grecii lumea p vremea aia, ce se stia p vremea aia...cum au incercat sa-si explice anumite fapte existentiale si cum au ajuns la zei....f interesant..sa vedem cat ma tine

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Mie olandeza mi se pare imposibila. Si am observat ca oamenii care o vorbesc sunt constienti de asta si vorbesc fara jena intre ei (secrete) pentru ca sunt siguri ca restul lumii nu intelege nimic.

_
Povestea unei .
Cresc

hehehe sa creada ei asta, este doar o iluzie, aici in Valencia aud foarte des olandeza si dupa ce-i las sa vorbeasca o ora langa mine, ii intreb dince ce parte a Olandei sunt e tare distractiv
Cunosc un olandez care a lucrat ca pilot de avion si odata pe cand erau in America pare-mi-se NY, intr-un lift o stweardesa s-a trezit sa faca niste comentarii legate de aspectul undei doamne in varsta, comentarii foarte putin flatante, iti dai seama, crezand ca nu intelege nimeni, cand sa coboare din lift, babuta i-a dat replica chiar pe limba ei, deci.... sa fie ei sanatosi... oricum ai impresia asta din cauza ca olandezii vorbesc mult si taaaaaaaare, sa-i auda toti nu toti, desigur, dar multi dintre ei. e ceva tipic.

Si mie-mi place cand vorbeste motata, ma topesc toata, in ultimul timp se face tot mai vorbareata, asa ca ma-sa

de Lorena 03.03.2010

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Yasmine e asa dulce Mara cand doarme la tine(??) in brate...

Carmita, uita-te in albumul tau la poza 39 sa vezi o fotomodela si la mine in album la poza 7 sa vezi o elefanta care tine regim... pe role si-o sa-ti treaca respectul...

Mamidepuiuti si eu tot elefantul si licuriciul (mi) le-am luat.... Fi-miu roade cu mare placere www.minilandgroup.com/educational/productos.php?pageNum_rs_productos=1&totalRows_rs_productos=65&edad=0-168&q=&tipologia=juegos_0_3_anos" target="_blank">asta deocamdata...

Alexutzzza, eu te inteleg. Nici eu nu plec din Bucuresti fara sot! Am zis!

Editez sa spun ca dragy teeterul il roade fi-miu.

_
Povestea unei .
Cresc

La mine, da .

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Citat:

Haircut, decenuela, miremia, carmita merci de griji
bine acu...sotzu venise ieri cu ideea sa stau 2 sapt acolo, eu am cam comentat, m-am cam vaitat, nu am vrut sa sar la gatu lui agresiva ca e nebun si pace ca am experiente anterioare...am incercat sa tratez calm etc si apoi i-a venit stralucita idee: da auzi de fapt de ce nu stai toata luna?
Acu eu sper sa incerce tehnicile negocierii pe mine, a aruncat luna ca sa zic io aaa da 2 sapt e perfect!

CARMITA, asiderea, si eu treb sa fiu impinsa d la spate: iminenta unui examen , un meditator de care sa-mi fie rusine ca nu ma duc cu legtia invatata, chestii de genu, altfel nu ma pun cu burta pe carte. Nu ca nu-mi place, dar sunt delasatoare, am entuziasm mult la inceput si ma paraseste apoi subit, sunt genu ala de incepe 1000 de chestii si nu prea termina multe decat impinsa de la spate mai de gura cuiva, mai de rusine, mai de nevoie, cam asa progresez...

Ieri mi-a adus sotzu 2 carti mari si groase in engleza
Una e despre mitologia greaca si alta despre culturile si mitologiile popoarelor in genere (Inca, Maya si toate neamurile)...cik sa fiu pregatita sa ii raspund lu' Yannis la intrebari
Am inceput aseara cartea de mitologie greaca, f interesanta, dintr-o perspectiva istrica si filosofico-literara gen cine ce cum a scris si cum a prezentat Grecia Antica, cam cum vedeau Grecii lumea p vremea aia, ce se stia p vremea aia...cum au incercat sa-si explice anumite fapte existentiale si cum au ajuns la zei....f interesant..sa vedem cat ma tine

de Yannis

asa sunt si eu noroc ca am terminat-o cu scoala oricum vorba aia cu cine stie ce imi prevede viitorul..

m-ai terminat la faza cu cartile, te rog permite-mi a inceput sa te cultive sotiorul ca sa se asigure ca are fiu intelectual de mic?

de Lorena 03.03.2010

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput