Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
carmita_baby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Carmita, uita-te in albumul tau la poza 39 sa vezi o fotomodela si la mine in album la poza 7 sa vezi o elefanta care tine regim... pe role si-o sa-ti treaca respectul... Editez sa spun ca dragy teeterul il roade fi-miu. [red]_ Povestea unei . Cresc eeeeeeeeeeeeee, pai stai asa, ca nu-i asa... tu compari o poza in care eu-s imbracata in negru, acoperita de fi-mea aproape total, cu o poza in care tu esti luata frontal (cum suna hahaha luata frontal, scuza exprimarea) si pe deasupra in blugi si tricou rosu? Nu e corect! Stai linistita ca o sa slabim si noi. |
de Lorena 03.03.2010
www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Ba sa stii ca asta chiar m-a mirat, ca nu s-a intors expeditorilor...probabil ca din aceeasi lipsa de profesionalism si lene... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
rasu' plansu'
de Lorena 03.03.2010
www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa
Mello motanelul iubit
lorex spune:
Alexutzza, glumeam, stiu ca ai apreciat ca doar nu tre deacuma de fiecare data sa multumesti pt fiecare cuvant; si eu de multe ori apreciez dar uit sa mai si precizez asta,
oricum, aici numai fete de gashk avem so...mamici de pufuleti rules
mai sus cred ca ai inteles gresit...eu n-o las pe bobitza sa planga, mi-e mila...si stii de ce? ma gandesc ca nevoile pe care le are nu poate sa si le satisfaca singura, are nevoie de mine, cum s-o las?
cand o fi mai mare si o sa poata singura sa-si ia o cana cu apa de ex, normal ca n-o s amai sar sa-i aduc, dar pana va putea singura voi fi langa ea mereu sa-i dau ce are nevoie.
si da...si eu am discutii legate de forum cu sotul...e cam gelos ca petrec mai mult itmp aici decat cu el...mereu imi "aminteste" dar cand ceva nu stie tot el ma trimite sa intreb pe forum, cum fac fetele
Editez: am uitat sa spun cui ma adresez
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Te cred, cui nu-i place sa doarma? si cine nu a dormit de a rupt patul in 2 in sarcina? numa Decenuela era p-aici la toate orele noptii si acu uita-te la Jiji, se comporta la fel ca mami in sarcina. Sotului ii pot explica dar ajungem la vechile discutii, ca normal, de 2 ani sta pe capu meu sa invatz greaca si io nimic, ca am stat atata acasa si cu sarcina si cu bb si nimic, mai nou a aparut in peisaj ca daca jumate din timpul petrecut pe forum l-as petrece citind la greaca as fi fost departe acum etc... Ca nu e draq asa de negru, ca la mislocul lui august vine si el ptr un weekend de 3-4 zile si la sf lui August iar vine in weekend si ne intoarcem impreuna, ca asa e mai bine ptr copil, ca asa e bine si ptr mama lui care e batrana are 77 de ani si are si ea o bucurie: nepotul, ca cine stie cat o sa ii mai dea Dumnezeu de trait si are dreptul sa se bucure, ca nu e fair din partea mea, ai mei sunt la bb la fiecare 2-3 zile si ca-s egoista nu vreau sa ii dau mamei lui sansa sa stea cu bebe....etc etc de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
aoleu...nu te supi pe mine dar mi s-a urcat parul in cap cand am citit motivele pt care sa stai acolo. mi-amm adus aminte k si NOI in fiecare seara avem pe skype...teleconferintza cu socrii. ce face luca? uite k s-a uitat la noi! luca zi ceva! ( jiji..pas)...o..dar ce frumos scaun...da mai tuseste..uite...sterge-l ca-i curge din gura..etc....DECI..MI S-A ACRIT....toata ziua....daca nu intram o zi..a doua tel...ma simt ca la circ...io inteleg sunt topiti dupa el...DAR E COPILUL MEU...si ma streseaza ca tre sa-mi fac io prg dupa el...si are chef sau nu..jiji tre sa fie prezent...o..uite ce frumos plange...
ai mei sunt dresati...eu am fost indep[endenta...la 25 de ani cumparam ap singura ( bine cu banii lor)...si acu...cica ne facem casa la caransebes ( la faza de proiect)...tasu:...dar la paratrasnet v-ati gandit..sau ce calorifere veti folosi..intrebari cretine...cand E DOAR PROIECT..cine stie cand si daca vom avea bani s-o facem ( nu ca m-ar trage pe mine atza acolo)...
gata , m-am deswcarcat si io
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
miremia spune:
Neata! Eu sunt la a doua trezire in dimineata asta. Si ce as mai fi dormit......
Alexutza ca intrebi. Cu scrisul stau relativ bine, dar mai am. Maine o predau, sambata o sustin.
Eu una abia astept sa vad pozele de la botezul vostru. Visez de mult la ovacanta pe plaja in Grecia.
Sper sa gasesti o cale sa-i explici sotului ca nu te incanta ideea lui.
Lorex scuza-ma...uitasem, imediat iti dau PM.
In legatura cu jucariile de la Lamaze. Se pare ca licuriciul Freddie este cel mai apreciat de catre copii. Explicatia pe care am gasit-o eu este ca are mai multa suprafata interesanta (material fosnaitor, chitaiala. oglinda, diferite culori pe aripi). Elefantelul de ex are doar urechile intersante si dosul picioarelor, restul este ca o jucarie normala. Eu ii am pe mandoi ca mi-a placut aspectul lui Eddie dar clar Mara il prefera pe Freddica.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
haircut spune:
Neata, daca pot sa mai zic asa....
Alerg de vreo doua zile dupa voi Mereu cand raman in urma zic ca intru si recuperez apoi, da' nu pot, nene, mi se pare ca nu gasesc nimic de zis
Decenuela, eu cand am facut programare la Stanciu si mi-a dat de ales intre mai multe ore, am ales-o pe cea care era mai aproape de inceputul programului, tocmai ca citisem ca mai primeste urgente. Cred ca vreo 5-10 min am asteptat, oricum putin. Sa-ti pregatesti intrebarile ca totul e rapid acolo, nu sta la povesti prea mult si te trezesti ca s-a terminat consultatia si ai ramas nelamurita. Bafta!
Nic0le, felicitari pentru cresterea in greutate Ma bucur ca te-ai mai linistit.
Si noi tot cu orez pus in laptic seara. In 2 seri nu l-am omogenizat bine si ma miram ce repede mananca Maia. Ramasesera la sfarsit cerealele, foarte groase, n-au mai trecut prin tetina, asa ca le-a papat don'soara la lingurita.....greu si cu mare murdarie in jur, da' s-au dus...
Alexuzzza, imi pare rau de neintelegeri... e aiurea faza. Mama vrea sa merg la ea o saptamana si ma ingrozeste sa stau fara tati si fara lucrurile din casa mea, dar o luna... si-s la mama, imi permit sa-i zic ce nu-mi convine, ma intelege...asta nu inseamna ca ma asculta si face ca mine, ca de aici pleaca problemele...in fine, bafta multa sa gasiti cea mai buna solutie pentru Yannis, ca el conteaza cel mai mult aici, nu bunica sau tati
Lorex, si Maia transpira in scoica dar n-o iau de acolo decat daca oprim masina. Altfel, legata fedeles...
de Maia Ilinca (29.01.10)
decenuela spune:
a....si-am uitat sa precizez...ca si-a propus jiji mare ca anul asta sa-mi arate frumusetile banatului....3 sapt sa stam la ai lui...cand mie imi ajung 2 zile. sunt dragurti..dar tasu se va tine scai peste tot..si evident ... din ciclu "faceticum vreati dar eu zic ca"....sau pt ca jiji atunci va papa.." da-i aia , nu-i da" sau il las cu ea si ma trezesc sa aud..uite, mama, mustaqr cu hrean n-a vrut...DAR.. a bagat un mic juma si-ar mai fi vrut"!!!!!!!!!!!1
acu gata
jiji a stat 1 ora la tt dupa ce-a baut suc de mere cu morcov....( am incercat si io azi power juice-ul..chiar e super bun...mi-am fc si mie..)..de dormit..pas... asa ca iar am invatat de m-am rupt...si mi-e o foameeeeeeeeeeee
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mariucasara spune:
Carmita si cuscra su noruta frumoasa...I-am aratat-o lui buni si
Alexutza saru'mana de intrebare. Crema nu am apucat sa o cumpar ca pana am ajuns la farmacie rivanolul facuse minuni. ptr pontul cu rivanolul.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
haircut spune:
citat din mesajul lui miremia Neata! Eu sunt la a doua trezire in dimineata asta. Si ce as mai fi dormit...... Alexutza ca intrebi. Cu scrisul stau relativ bine, dar mai am. Maine o predau, sambata o sustin. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Bafta multa!
haircut spune:
citat din mesajul lui lorex mai sus cred ca ai inteles gresit...eu n-o las pe bobitza s aplanga pt ca mi-e mila...si stii de ce? ma gandesc ca nevoile pe care le are nu poate sa si le satisfaca singura, are nevoie d emine, cum s-o las? cand o fi mai mare si o sa poata singura sa-si ia o cana cu apa de ex, normal ca n-o s amai sar sa-i aduc, dar pana va putea singura voi fi langa ea mereu sa-i dau ce are nevoie. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Ma ungi pe suflet cu mesajele astea...mereu ma complexezi, mi se pare ca tu stii s-o iubesti atat de mult pe Iuria. Eu tocmai azi dimineata m-am suparat pe Maia ca n-am apucat sa ma mulg, ea nu voia sa pape, voia in brate, alint.. si am lasat-o sa planga pana m-am muls, desi mi se rupea sufletul...
Felicitari, mamico!