Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Lorex, Nikole
Noi am trecut la talia 3 vrei, nu vrei, pentru ca de cate ori facea kk iesea din scutecel. As fi vrut sa mai fi asteptat un pic sa fi terminat toate scutecele de talie 2, insa mai bine asa decat sa se umple mereu de kk. Azi am fost cam tarziu la supermarket si motata a facut kk pe cand eram in masina, ceea ce desigur nu-i convenea, se tot foia, se tot foia si ma privea direct in ochi, ceva in genul: 'mama, fa ceva ca nu-mi convine' incredibil ce fatuca de om matur a putut avea, este pentru prima oara cand mi s-a intamplat asta si m-a impresionat profund. Cand am ajuns acasa, surprise, facuse kk cat ptr. toata saptamana, cu toata talia 3, tot iesise din scutecel si era mozolita, va dati seama ce s-ar fi intamplat daca am fi fost tot pe 2. oricum era cazul sa o schimbam ca 2 e de la 3 la 6kg, iar noi aveam azi cu hainute cu tot 6580g, 6kg aveam acum 2 saptamani, mai precis 5930g. Deci cred ca a luat chiar ok in greutate, desi doarme atat de mult noaptea.

Nikole sa stii ca ma consider nu norocoasa, ci super norocoasa. In afara faptului ca doarme super bine noaptea, nu este pretentioasa deloc. pot manca ce am chef si pe ea nu o deranjeaza, usturoi, ceapa, ciocolata just name it. Vrea tot suzi, titi, biberon, nu a facut niciodata figuri. Doarme cu zgomot, fara zgomot, cu lumina puternica, fara lumina, I couldn't wish for more, insa cred ca asta este si meritul nostru intr-o oarecare masura, deoarece am invatat-o de mititica asa.

va pup si ma duc sa trag pe dreapta
inca odata va multumesc ca ati primit fiica ratacitoare intr-un fel atat de calduros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele
cafeluta e fierbinte si va asteapta
merg sa vad ce s-a mai intamplat...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cris.dogarel, stiai de subiectul asta?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

daaaa, studiat si ala cu viata in japonia, scandinavia, state, canada, etc.ff bune de facut pareri.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

mamidepuiuti, pizza?! Altceva n-au mai gasit sa-i dea lui Alex?! Bine ca stie mami ce e cel mai bine pentru bebe!

haha...asta e nimic...prietena dorea duminica sa-i dea ciocolata alba...doar putina...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Despre noi... Irina a luat saptamana trecuta 130 gr! Dupa ce saptamana precedenta luase 20 gr. Din cate am observat, intr-o saptamana ia bine, in urmatoarea nu. Acum are 4,870 kg, estimez ca in vreo doua saptamani depasim si noi pragul de 5 kg. De curiozitate, mai e vreun bebe care sa nu aiba inca 5 kg? Sau trebuie sa ma duc sa intreb la iepurasii de martie-aprilie?

felicitari irinei pt crestere

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

DANASOR, ai avut azi toata ziua tel inchis...
Vroiam sa te intreb daca esti interesata de jucariile Lamaze, ca eu vreau sa fac comanda pe minitoyspunctro si la o comanda mai mare transp e gratuit. Altfel e 20 de ron, in conditiile in care o jucarie e 41 de ron si parca ma oftic sa dau cat pe juma de jucarie . daca vrei si tu, poate ne combinam la comanda. eu vreau 3 jucarii. Iti las www.minitoys.ro/catalog/index.php?cPath=194_210" target="_blank">linkul iar daca nu apar toate pozele, poti vedea cum arata jucariile www.lamazetoys.co.uk/play--grow-17-c.asp" target="_blank">aici

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

spunea cineva ca in auchan sunt jucarii lamaze? am vz ca jiji a fost f inrteresat de fluturasul miremiei...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Mamidapuiuti multumim de cafea!
Nicole . Felicitari pentru cresterea Irinei. Stiu ce inceamna si 10 g in plus dar 130 intr-o saptamana...

Lorex eu folosesc Dorna incalzita nu fiarta. Apa de la robinet la noi in zona e f. dura, lasa un strat gros de depuneri pe ibric, mai gros chiar decat ramane daca fierb apa plata

Ruxita eu de ieri nu mai sterilizez aproape nimic. Castronul, jucariile, mainile noastre, mainile lui, parul sora-si....si lista cu ce ajunge la el in gurita ar putea sa continue, NU sunt streile si eu ma omor sa fierb biberoane....Ii mai fierb tetinele, suzeta daca cade pe jos afara, si oparesc 1 data pe zi biberoanele...In rest...face anticorpi....

Mamica de Sara si Sebi

AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi

sar'mana de cofe MP

noi.....hm....cred ca incep rezultatele...a mancat aseara completare 160 ml de LM cu cereale a ad la 10.....si la 1.30 cand s-a trez 100 ml LP...si tzatzaiala si s-a mai trez la 5...sa pape...l-am schimbat din instinct dar...nu prea era pipilit:((...cand el..la 5 era full..

de sterilizat...am solutie de la chicco...dar...nu sterilizez tot timpul...am 3 bibe de sticla..cu care ma joc si pompa...care o fol cu sarguintza.

of vad ;la tv...grecia...turism..cred ca anul asta ...adik sigur stam acasa...adik ai mei-ai lui...nu stiu cat imi convine..dar tare mi-e dor de duca...

feti dragi..o zi super...

mai repet o data dati PM cu nr de tel si nume...daca vreti prg la stanciu am la m4 programare

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata!
ultimul mesaj a ramas in plop, ca m-am grabit sa-l trimit, ca sa fug la asta mic....
ruxita, cam devreme ar fi pentru fundulet. exceptia care confirma regula e yannis de alexutzzza eu il mai ridic de manute si sta vreo 2 minute, mai mult mi-e frica, chiar si sprijinit de mine. oricum, de cele mai multe ori da sa se ridice in picioare cand il trag de manute, taica-su e super extaziat uite, uite! vrea sa mearga!!
legat de diversificare....e adevarat, ca nu e fizica cuantica, orice mama are instinctul si bunul simt necesare pentru a face alegerile corecte, dar nu ar trebui, macar teoretic, sa urmam o schema de la pediatru?
sa aveti o zi minunata!!!!
ail bi bac!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata fetele.

Merci de cafea Mamidepuiuti.
Am cam avut aceeasi experienta sambata. Prietena mea m-a certat ca nu i-am dat nimic si o sa vad eu ce greu o sa fie sa-i dau la 6 luni ca se schimba compozitia laptelui, nu se mai satura si pana apuci sa-i dai sa manance plange de numa'Dar cea mai tare a fost cand a auzit ca nici ceai....

Decenuela, felicitari pentru noaptea buna!

Revin ca gaza se arcuieste...

Mergi la inceput