Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/al3csa/al3csa.jpg)
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex INTREBARE: CU CE FEL DE APA PREPARATI BIBEROANELE? Am auzit tot felul de sfaturi, ba cu apa de la chiuveta fiarta 10 minute, ba cu apa plata nefiarta... voi cum faceti? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ |
Cu Dorna plata
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
Poze
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](harpa.gif)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
![](olala.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
me in recital de noapte... ma cam duc la culcare, azi a fost o zi plinuta, am dat exam-ul (toti 25 de persoane am luat excelent, cum altfel?) - maine o noua zi, oare ce sa-mi doresc pentu maine (o zi minunata la bursa, sa treaca bubitele lui bebe...) deci fug, bebe plange...
Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
cu apa de la chiuveta sterilizez biberoanele si cu apa plata fac mancarica (terciul)... dar, folosesc mai multe vase, farfurii (lut), lingurite, storcator, canute, ar trebui sa le "sterilizez" si pe alea? cum? de ex. storcatorul - torn inainte de folosire apa fiarta in gaura in care bag apoi fructul, dar nu cred ca e suficient, voi sterilizati tot? si fructele si legumele le opariti cu apa fierinte? Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D |
Nu .. Nici nu m-as fi gandit la asa ceva .. chiar nu mi-a trecut prin cap sa sterilizez storcatorul .. Sa n aruncati cu oo dar mi se pare prea de tot
![](alcool.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
Poze
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](harpa.gif)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
![](olala.gif)
al3csa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
mie niciodata nu mi-a trecut prin cap sa-l "pacalesc" ca afara e noaptea si nu ziua sau ca sa-i dau apa in loc de lapte... de ce as face-o? copilul poate sa doarma foarte bine si ziua (al meu doarme de rupe cate 3-4 ore, in 2-3 reprize neleganat, la tzatza sau chiar adoarme si singur in carut sau la plimbare afara)... nu e deranjat deloc de zgomotul stradal, dar aproape sigue se trezeste daca incepem sa vorbim (eu cu sotul cand ne culcam)... de asemenea, nu pare sa-l deranjeze deloc TV, adoarme pe fundal de TV de n-are nicio treaba... evident nu cu sonorul la maxim. Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D |
Si Mini .. Mai nou doarme pe burta SIGUR !! Numai vrea pe picioare .. ca sa zic asa s-a intarcat
![](punk.gif)
![](olala.gif)
![](punk.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
Poze
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](harpa.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
miremia
Vorbeati de cereale...eu le dau la micul dejun (pe la 8-9) cate 1-2 linguritze de orez de la Nestle cu lapte. Le place la nebunie. Totushi diversificarea nu am inceput-o deshi poimaine implinim 6 luni...wow ..6 luni...cand au trecut? Alenei ii dau de la 4 luni cate 1 linguritza pe zi din nevoia de a-i dizolva singulair-ul in ceva, iar Nataliei ii dau de vreo saptamana, ca sa se obishnuiasca si ea cu linguritza. Vreau sa le diversific mai repede...pt ca se uita asha cu pofta la tot ce mananc eu si mananca tot putzintel si sunt tot mai ushurele. Dar ashtept intalnirea cu alergologul in maxim 2-3 saptamani.
irinaa 200g in 2 saptamani la 5 luni jumate e putzin??? Ce sa mai zic de noi cate 40-50g pe saptamana si asta de vreo 2 luni incoace, dar nu chiar in fiecare saptamana. Alena avea martzea trecuta 6.1 kg iar Natalia 5.8 kg...la aproape 6 luni (2.1 kg la nashtere). Si ele papa numai lp acum. Si tot nu ash vrea diversificare daca ar fi dupa mine.
De ce nu tv?
nikole Si noi tot cu scutece no 3... cred ca ramanem pe astea pana pe la vreo 8 kile. Eu m-am obisnuit cu fetitze mai slabutze (exceptand falcutzele care induc in eroare ca ar fi grasane) si nu ash mai vrea sa fie altfel.
cristies Supa de praz? Nu ne zici retzeta completa? Doar daca-i a al monti.
lorex Eu folosesc pt lp apa plata nefiarta (de obicei Dorna), iar in sterilizator pun tot apa plata, dar spal biberoanele cu apa de la chiuveta.
ruxita Nu trebuie sa sterilizezi tot. Doar biberoanele de la lapte pt ca se dezvolta nshpe mii de bacterii in fiecare secunda.
Eu am inceput de o vreme sa le pun pe gagalici in funduletz intre perne si le place, dar din pacate nu reushesc sa-mi fac zilnic timp pt asta. Dar l-am vazut pe Yannis de alexutzzza intr-o poza stand in funduletz in patutz.
al3csa Si fetele mele dorm pe burta...demult...inclusiv in carucior.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze
AMR 5 (+11)
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita si mai vreau sa ma mai laud cu ceva... am inceput sa port rochiile de dinainte de sarcina - am o rochita scurtuta mulata pe corp, cu bretele si cupe la sani, galben pai cu floricele... am zis ca n-o mai imbrac in viata mea, m-am simtit ca in fundul gol, m-a claxonat fiecare al doilea sofer, nu inteleg cum am putut sa port asa ceva mai inainte... azi am luat pe mine o fustuca si un tricou mai transparent dar pana la gat si l-am zapacit pe unul pe trotuar a scapat teava pe care o avea in maini si a avut tupeul sa-mi si zica asta (uite ce am facut din cauza ta...) clar sunt ...utabila din toate punctele de vedere, sotul zice ce de vina e mersul meu leganat, leganat solduri si cum acum sunt si mai plina, efectul e si mai pronuntat... si am o burta cred ca am vreo 5 cm slanina pe ea, dar ce conteaza? sanii evident si un centimetru de piele la vedere de-asupra genunchilor... si mi se vede si celulita, dar cine sta sa analizeze textura pielii in detaliu??? si aveam rochii pe care le puteam purta doar insotita de un barbat (asa cum e al meu, solid si incruntat ![]() Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D |
Bravo, bravo!!!
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Ne-am intors de la socrii, sunt racita varza si bonus ieri si azi migrena!!! De vis, nu alta!
Vesti bune: Andrei a luat 200 grame sapt trecuta, in ciuda racelii! Am inceput azi diversificarea, cu cateva lingurite de mar amestecat cu putina apa. La inceput nu a stiut ce sa faca cu lingurita, insa s-a prins la un moment dat si a inceput sa deschida larg gurita si sa hapaie pure-ul
Bine, ca dupa aia jumatate era pe bavetica, asta e partea a doua
Maine la masa de 10 continuam... Creste puiul, creste!
Lorex, eu ii pregatesc bibe cu apa fiarta 5 minute si apoi racita. Ce am constatat, din pacate, este ca apa din Bucu are o pelicula ciudata dupa fiert (si diverse depuneri), pe cand cea de la soacra-mea din Ardeal nici urma de depuneri, deci clar mai buna. Ideea cu apa plata este ca ar contine diverse minerale care favorizeaza pietre la rinichi...
Cristies, 4 kile!!!! Suna tare bine! Eu saptamana trecuta nu am facut deloc sport ca nu am avut bicicleta la mine (of course!), insa am mai dat jos un kil... AMR 5!
Am vazut poze de intalneala, foarte frumoase si pufuleti simpatici foc!
Ruxita, eu tot proiectez in minte de vreo cateva luni cum pleaca vecinii de deasupra in cosmos (sunt 11 plus 2 caini! , de altfel si motivul pentru care sunt treaza la ora asta). Pana acum nu mi-a iesit deloc, mai incerc!
Din ciclul intrebari: cand puneti pufuletii in fundulet, li se balangane capul fata-spate?
Mai e vreun pufulete care nu s-a intors de pe spate pe burta?
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Asta-i doar asa, ca sa se vada noua semnatura
A si mi-am amintit: daca am curatat integral marul de coaja, e OK ca nu l-am oparit? M-am gandit ca e mai eficient decat sa astept sa fiarba apa pentru oparit...
AMR 5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Nu mai e nimeni pe aici? Se vede ca au crescut pufuletii!
ratusca_mica spune:
Gata, am dat o raita pe la fulgusori (chiar i-am depasit, ce tare!!!) Sunt curioasa daca pe la 7 luni si pe noi o sa ne depaseasca cei de la odiseea de martie-aprilie
Ma duc la somnic, sa-mi trezesc sotul si sa maraie ca i-am stricat tot somnul!
Noapte buna!