Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxita spune:
Decenuela, mersi de pont cu orezul integral... pana acum eram disperata sa dorm si eu noaptea legat, acum m-am cam obisnuit si nu ma mai deranjeaza atat ideea trezitului noaptea, am un copil rezonabil totusi, dupa 10-15 min de supt, somn instant si ieri de ex. am numarat numai 3 treziri nocturne (excluzand alaptatul de la 12 noaptea si pe cel de la 7).
Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Am reusit si eu sa va ajung din urma Sa ma laud si eu De 3 nopti, puiul meu doarme bine In prima noapte s-a trezit de 3 ori,a doua de 2 ori si azi noapte 1 data Ce am facut ? Am tot citit eu ca ziua cand doarme,sa nu-i fac intuneric ca sa faca diferenta dintre noapte si zi Asa si am facut pana la vaccinul de 2 luni Si a fost cand mi-a dormit noaptea si 8 ore Dupa vaccin a fost foarte marait,numai in brate,plangea in somn si ziua am inceput sa-l adorm cu draperiile trase sa doarma mai bine(ziceam eu)De fapt vroiam sa doarma Ei,de 3 zile ziua nu mai il adorm pe intuneric Adoarme f greu,plange dar vad ca da rezultate Sper sa-i tina DD naravul asta cea mai fericita mamica :) |
La noi a fost mereu dif intre noapte si zi .. Niciodata nu i-am facut intuneric ziua si lumina noaptea si cu toate astea se trezeste nopatea pt papa .. Dar in 2 sec adoarme cu bibe in gura ... Am incercat o data sa-i dau apa in loc de lapte .. am zis sa il pacalesc ca sa-i scot mesele .. s-a uitat la mine asa de amarat si de o data a inceput sa urle
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
lorex spune:
DANASOR, ai avut azi toata ziua tel inchis...
Vroiam sa te intreb daca esti interesata de jucariile Lamaze, ca eu vreau sa fac comanda pe minitoyspunctro si la o comanda mai mare transp e gratuit. Altfel e 20 de ron, in conditiile in care o jucarie e 41 de ron si parca ma oftic sa dau cat pe juma de jucarie . daca vrei si tu, poate ne combinam la comanda. eu vreau 3 jucarii. Iti las www.minitoys.ro/catalog/index.php?cPath=194_210" target="_blank">linkul iar daca nu apar toate pozele, poti vedea cum arata jucariile www.lamazetoys.co.uk/play--grow-17-c.asp" target="_blank">aici
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
al3csa spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Azi la plimbarica l-am imbracat foarte varatec Au fost 30 de grade,eu ma topeam Si bineinteles ca vedeam privirile "binevoitoare"ale unora Cine stie ce ziceau de mine Mama locaDaca va spun ca pe caldura asta o bunica isi plimba nepotul de 6 lun, in mocasini din piele intoarsa,pantaloni de catifea,cirapi lungi pe dedesubt,o flaneluta si si o vesta pe deasupra Si bineinteles o caciulaAl meu era in pantaloni scurti si tricou si cand l-am luat din carut era tot transpirat Din ciclul So_acra o sa va povestesc odata mai multe Acum mi-e somn si ma doare capul de moooooooooooor Eu ma inscriu si in clubul mama_acra ca mama e de 1000 de ori mai rau ca so_acra Va pup Noapte linistita,sa aveti ! cea mai fericita mamica :) |
Ce bunica looooooocaaaa !!!! .. Uof .. daca mama sau soacra mea l-ar imbraca asa... le-as pune si pe ele sa poarte aceleasi haine ca bebe sa vedem cum se simt ele .. Pe Mini il imbrac ca pe mine .. Pantaloni tricou ciorapei pana la grezna si un body maieu pe dedesupt
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
ana_g spune:
continuare...
am avut parte de 2 faze horror cu asta mic. e cam lenes la tinut capul, cand il pun pe burta il tine tzantzos, dar oboseste la un mom dat si ramane cu nasu in asternut. acu cateva zile l-am lasat adormit in patut, eu am coborat la bucatarie sa mananc ceva, si dupa juma de ora urc repede, ca aveam o presimtire. inca de pe scari l-am auzit urland/gemand....am fost glont langa el...era intors pe burta, undeva in marginea patutului, deci spatiu de manevra limitat, chitaind/gemand/urland....ceva oribil....era cu fata infundata in asternut, abia rasufla, avea muci iesiti pe nas...era palid.....groaznic.....pentru prima data am fost cu adevarat speriata...
mama unui pui...Stefan
lorex spune:
INTREBARE:
CU CE FEL DE APA PREPARATI BIBEROANELE?
Am auzit tot felul de sfaturi, ba cu apa de la chiuveta fiarta 10 minute, ba cu apa plata nefiarta...
voi cum faceti?
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui ana_g continuare... am avut parte de 2 faze horror cu asta mic. e cam lenes la tinut capul, cand il pun pe burta il tine tzantzos, dar oboseste la un mom dat si ramane cu nasu in asternut. acu cateva zile l-am lasat adormit in patut, eu am coborat la bucatarie sa mananc ceva, si dupa juma de ora urc repede, ca aveam o presimtire. inca de pe scari l-am auzit urland/gemand....am fost glont langa el...era intors pe burta, undeva in marginea patutului, deci spatiu de manevra limitat, chitaind/gemand/urland....ceva oribil....era cu fata infundata in asternut, abia rasufla, avea muci iesiti pe nas...era palid.....groaznic.....pentru prima data am fost cu adevarat speriata... mama unui pui...Stefan |
Doamne fereste...saraca de tine..
_
_
Ruxita spune:
citat din mesajul lui lorex INTREBARE: CU CE FEL DE APA PREPARATI BIBEROANELE? Am auzit tot felul de sfaturi, ba cu apa de la chiuveta fiarta 10 minute, ba cu apa plata nefiarta... voi cum faceti? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
cu apa de la chiuveta sterilizez biberoanele si cu apa plata fac mancarica (terciul)... dar, folosesc mai multe vase, farfurii (lut), lingurite, storcator, canute, ar trebui sa le "sterilizez" si pe alea? cum? de ex. storcatorul - torn inainte de folosire apa fiarta in gaura in care bag apoi fructul, dar nu cred ca e suficient, voi sterilizati tot? si fructele si legumele le opariti cu apa fierinte?
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ana_g continuare... am avut parte de 2 faze horror cu asta mic. e cam lenes la tinut capul, cand il pun pe burta il tine tzantzos, dar oboseste la un mom dat si ramane cu nasu in asternut. acu cateva zile l-am lasat adormit in patut, eu am coborat la bucatarie sa mananc ceva, si dupa juma de ora urc repede, ca aveam o presimtire. inca de pe scari l-am auzit urland/gemand....am fost glont langa el...era intors pe burta, undeva in marginea patutului, deci spatiu de manevra limitat, chitaind/gemand/urland....ceva oribil....era cu fata infundata in asternut, abia rasufla, avea muci iesiti pe nas...era palid.....groaznic.....pentru prima data am fost cu adevarat speriata... mama unui pui...Stefan |
eu am niste pitici pe creier cum ar fi - niciodata nu-l las singur (decat daca doarme), daca il las singur sa doarma il pun pe mijlocul patului mare (180x200), niciodata nu-i dau voie Elei sa ia copilul in brate pe scari cand coboram cu carutul, intotdeauna cand cobor in brate cu el ma tin cu o maina de bara, si nu in ultimul rand nu-l las cu nasu in cearsaf, nici Caius nu-si tine prea bine capul, decat mai nou dar nu am stat sa-i testez rezistenta, sta in pozitia leului pe "labele" din fatza, dar nu e foarte entuziasmat si nu-l tin foarte mult timp in aceasta pozitie... de curiozitate, sta vreun pufulete in fundulet?
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
La noi a fost mereu dif intre noapte si zi .. Niciodata nu i-am facut intuneric ziua si lumina noaptea si cu toate astea se trezeste nopatea pt papa .. Dar in 2 sec adoarme cu bibe in gura ... Am incercat o data sa-i dau apa in loc de lapte .. am zis sa il pacalesc ca sa-i scot mesele .. s-a uitat la mine asa de amarat si de o data a inceput sa urle de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
mie niciodata nu mi-a trecut prin cap sa-l "pacalesc" ca afara e noaptea si nu ziua sau ca sa-i dau apa in loc de lapte... de ce as face-o? copilul poate sa doarma foarte bine si ziua (al meu doarme de rupe cate 3-4 ore, in 2-3 reprize neleganat, la tzatza sau chiar adoarme si singur in carut sau la plimbare afara)... nu e deranjat deloc de zgomotul stradal, dar aproape sigue se trezeste daca incepem sa vorbim (eu cu sotul cand ne culcam)... de asemenea, nu pare sa-l deranjeze deloc TV, adoarme pe fundal de TV de n-are nicio treaba... evident nu cu sonorul la maxim.