BIOGENESIS FERTILITY CENTER(17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Cata, Ady multumesc mult, stiu ca ati fost alaturi de mine. Si stiu ca voi trece peste asta! Ma rog ca data viitoare sa fie bine. Ady, poate ne tinem de mana la urmatoarea incercare si poate va fi bine pentru amandoua. Sincer azi nu ma asteptam sa fie acesta deznodamantul. Dar ..viata e plina de surprize!

Eu voi fi plecata o saptamana asa ca va tin pumnii de la departare! Fetelor, sa veniti cu rezultate bune, sunteti pe maini bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Normal ca va fi bine, eu sunt sigura de asta
ai grija de tine si ne auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Ella imi pare foarte rau.
Sunt alaturi de tine si ma rog sa ai putere sa treci peste ce s-a intamplat.
Catalina multumesc pt sustinere, sa vin cu vesti bune.

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Coco , tu nu te gandi fff mult la mine. Tu trebuie sa te gandesti la lucruri frumoase care sa te umple de optimism! Ce mi s-a intamplat mie e o ciudatenie , un SF. Deci de la voi astept rezultate clasice pozitive! Fruntea sus, gagici!

Sufletel tu nu esti multumita cu 9 ooo?? Pai altele ar plange de bucurie pentru ele. Este bine si nu te mai gandi la prostii! Unul bun iti trebuie! Si la ICSI vor avea de unde sa selecteze niste campioni chiar daca proba sotului nu a fost de pus in rama. Fii optimista, nu-ti mai pune piedici inutile. Relax , ca gandurile astea negative nu au cum sa te ajute!

Tin pumnii si ...tot inainte! Peste o saptamana astept sa vad aici bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

Buna seara fetele!

Va felicit pe toate pentru succesul vostru. Sa dea Dumnezeu ca bebeii sa fie sanatosi si sa creasca mari.

Chiar daca nu am cerut acceptul prietenei mele, Laura, care a facut cu voi toate FIV luna aceasta, voi impartasi bucuria ei. Are 3 saculeti. Va dati seama? 3??? Ma rog Domnului sa fie sanatosi si sa ramana acolo toti 3.
L-am cunoscut si eu astazi pe domnul Dr. grec. :D
e bestial!
are asa de usoara mana ca... nu mi-a venit a crede.
asa ca va calc pe urme. fiv 2 biogenesis in august. ma vad cu grecul peste 1 luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

ella, imi pare tare rau, nu ma asteptam....

18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AleDutulescu

Chiar daca nu am cerut acceptul prietenei mele, Laura, care a facut cu voi toate FIV luna aceasta, voi impartasi bucuria ei. Are 3 saculeti. Va dati seama? 3??? Ma rog Domnului sa fie sanatosi si sa ramana acolo toti 3.

http://tt.lilypie.com/cIOAp2.png

Ale

Are 3 saculeti?! Si Marius ce parere are ?
E imposibil sa nu vorbim despre aceeasi Laura.....

18+ cu

Mergi la inceput

Pardon, uitasem sa schimb semnatura

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Citat:
citat din mesajul lui AleDutulescu

e sigur aceeasi laura! :D marius e incantat. vrea macar o fetita :D

asa ma bucur1!!!!! ma rog sa ramana toti 3 acolo, la caldurica. :D

tu? 18 sapt? tot la grec?

http://tt.lilypie.com/cIOAp2.png

Ale

Are 3 saculeti?! Si Marius ce parere are ?
E imposibil sa nu vorbim despre aceeasi Laura.....

18+ cu
MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Ella, iubita, nu am cuvinte....:(

Despre mine: ieri l-am cunoscut pe Dr. D., super ok, nu am ce sa reprosez... chiar am fost sunata ca s-a decalat consultatia cu jumatate de ora, mai rar asa ceva pe la noi. Planul: inseminare in iulie,iar de nu, FIV in sept octombrie. Mi-e usor teama, ca nu am auzit niciun caz de inseminare la clinica, de nicio reusita, dar asta este.... Laura mi-a sups ca procentul de reusita la IUI este de 20-30%. Vom vedea!
Doamne ajuta!

tuturor!

Mergi la inceput