BIOGENESIS FERTILITY CENTER(17)
Raspunsuri - Pagina 12
ingeras26a spune:
goggy, sa-ti creasca mare putza!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
goggy spune:
pentru mine cred ca e cam tarziu si nici barbate-miu nu cred ca ar fi foarte incantat, dar daca vorbesti de fi-miu...saru'mana
18+ cu
sufletel_80 spune:
Goggy, sa fiti sanatosi, e cel mai pretios dar ... deci se poate si baieti , caci eu deja ma gandeam la viitoarea mea fetita
ella si Katiya, succes la eco ... am niste emotii pentru voi ...
Coco, ma bucur ca ne-am cunoscut. Bravo, felicitari pentru productie, Doamne ajuta la cat mai multi embrioni
Catalina, Katya, Ella, Adriana, Ingeras, multumim pentru ca ne sunteti aproape. Eu nu ma pot lauda cu ovocite multe, dar sper macar cateva sa fie de calitate. Folicului am avut multisori, dar s-au extras doar 9 ovocite ... si cu spermograma proasta, dar important e finalul. M-as multumi si cu 2 embrioni frumosi si lipiciosi ...
adrianaady spune:
Buna fetelor.
Coco waw ce productie draga mea, cred ca a fost dr D in extaz. Bravo, la cit mai multi embrioni frumosi
Sufletel si Ina la fel si voua si asteptam vesti
Ella si Katya multa bafta azi la eco
Goggy zici ca crescu puta la bebeu...auzi la el vorba ta sanatos sa fie indiferent de sex. Oricum sunteti tineri, mai faceti voi si o fetita
Catalina un mareee
inna_83 spune:
Buna fetelor! Scuze ca nu am mai dat vesti dar unde stau eu nu prea merge netul.. au scos azi abia 24 de oute, sa speram ca sunt si de calitate f buna, spermograma e buna, dr. D era f multumit. ma bucur ca nu am avut dureri mai deloc..asa ca poate ne da dumnezeu 2 baietei dintr'o lovitura! dar pana la urma important e sa fie macar un bebe si sanatos!avem emotii pt duminica, dar pana acum lucrurile au mers excelent. mai e putin si gata! vin bebelusii! imi doresc din toata inima sa reusim toate! va pup si sa citim doar de bine!
Cocolyso spune:
Ella , Adriana , Katiya , va pup pe toateeeeeeeeeee!
Goggy felicitari pt baietel!
Inna asta da productie!!!!!!
Locul 1 cu felicitari.
Bafta pt duminica!
Referitor la productia mea, nu ma laud, ba chiar sunt ingrijorata pt ca nu stiu cate din cele 18 sunt mature.
Am scris cate sunt ca asa se obisnuieste.
Sincer, important ca 1 sau 2 din cei x foliculi obtinuti de noi sa fie embrionii care vor fi copilasii nostri.
Sufletel asa cum ti-am spus si ieri, atata vreme cat ai experientele anterioare (imi cer scuze daca trezesc amintiri)unde sarcina s-a prins la celelalte fivuri nu te mai necaji;chiar daca spermograma nu e ok, DL Argyriou sunt sigura ca va gasi ''baieteii'' castigatori si vei avea si de data asta reusita, dar pana la capat, ai sa vezi.
Te rog ai incredere si capul sus.
Eu atat imi doresc ca de data asta sa fie un embrion sau doi care sa doreasca sa ramana in burtica 9 luni si sa fie copilasul nostru mult dorit.
Inutil sa va spun cat extraordinar se poarta dr.D iar de dragul embriolog ce sa va mai spun, stiti si voi.
Astept acum cu sufletul la gura sa vad ce fac copilutii mei.
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png
katiya spune:
Buna
Am fost si am vazut saculetul.Avem un singur samburel. Pe poza sunt trecute trei dimensiuni 1.06 cm, 0.65 cm si 1.11 cm. Dr au fost foarte bucurosi inclusiv dr Poiana si dr Balea care m-au felicitat si ei. Stateau toti gramada cu ochii pe monitor. Embriologul ma pupa mereu pe frunte, noroc ca mi-am anuntat sotul din timp ca asa face sa nu se agite .
Ecograful zice ca am 5 saptamani si 5 zile. De inimioara au zis ca abia saptamana viitoare pot sa o vad si mi-au recomandat sa mai fac un eco.
Credeti ca sunt bune dimensiunile pentru varsta lui?
Goggy sa fie sanatos puiul tau. In sfarsit avem si noi o putulica .
Va pup pe toate si va multumesc.
ella28 spune:
Fetelor , azi am fost si eu la eco. S-a vazut un mic sac gestational. Dr D nu a fost f incantat si m-a pus sa-mi fac beta, sperand sa fie acea implantare tarzie de vina.
Din pacate nu am o veste buna pentru ca beta a scazut la 81. Data viitoare poate voi avea mai mult noroc. A fost atat de bine sa fiu gravi ...2 saptamani! Va multumesc tuturor pentru incurajari.
adrianaady spune:
Ella am ramas fara cuvinte draga mea, ce pot spune......imi pare rau si tu stii asta, capul sus si mergem inainte si vine ea si clipa noastra
catalina2307 spune:
ella - nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare si cat de mult mi-as fi dorit sa fie bine.....
katiya - Doamne ajuta!
inna, sufletel, coco - va doresc numai bine.