Poznasi 01-02.2004 - vine vacanta!
Raspunsuri - Pagina 19
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dadi_t Hello...Anybody there??? Mai, toate fetele se distreaza si nu mai au timp de PC?? Am avut un we plin-plin...cu musafiri...2 randuri:nepoti si veri. Dar cel mai important am avut-o o saptamana pe Bibica acasa. Ieri a plecat iar la bunici la tzara...ii place tare mult...nici n-a cracnit la plecare.. Io m-am pricopsit cu un torticolis...merg ca lupul cu gatul intro parte....si nici o metoda(antinflamatoare, caldura) nu si-au facut efectul....se poate spune ca-s infumurata ...asa teapana merg Pup fetele si o saptamana placuta tuturor! <<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>> NOI! 2006-2009 2004-2006 Blogul lui Mihaita Blogul lui Bogdan |
No,ce bine ca nu te-am sunat in we sa ne vedem...Numa de noi nu mai aveai timp...
Da tot ne auzim noi la un telefon...
dadi_t spune:
citat din mesajul lui adlemi No,ce bine ca nu te-am sunat in we sa ne vedem...Numa de noi nu mai aveai timp... Da tot ne auzim noi la un telefon... www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici! Adlemi si Andrei |
,- si daca ce....ne vedeam noaptea la o baie nocturna ...si tot ne vedeam...sunt suparici pe tine...na
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
2006-2009
2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
buli spune:
ia ce veste minunata: am facut rost de Sally cu telecomanda - de fapt tat-su a reusit - pfiuuu - greu a mai fost
abia astept sa vad reactia diseara :))
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
adlemi spune:
Oau,Anca,felicitari!!! Vorba aia,toate fetele au asteptat Sally,nu numai Matei. Sa ne pove neaparat reactia!
Tania,nu te supara,las ca ne vedem noi...
arturicii spune:
O, ce de vesti bune!!!
Se pare ca Sally s-a lasat pan' la urma gasita. Asteptam impresii!
Zana Maseluta a venit la Andrei?
Ioana & PYS
adlemi spune:
A venit azi noapte...Uf ce de emotii...
Nu va spun ca Albastrel nu-si mai incape in piele de bucurie ca e si el stirb...
Ioana
buli spune:
felicitari, Andrei, pt ca o sa ai un dinte nou
Sally si Matei inca nu s-au intilnit, Matei merge in tabara de aeromodelism saptamina asta.
bine, doarme seara acasa, dar ajunge praf de oboseala, asa ca pastram momentul romantic pt weekend, sa-l poata savura
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
dadi_t spune:
citat din mesajul lui adlemi A venit azi noapte...Uf ce de emotii... Nu va spun ca Albastrel nu-si mai incape in piele de bucurie ca e si el stirb... Ioana www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici! Adlemi si Andrei |
Inseamna ca noi am ramas ultimele, pe care sa le viziteze Zana maseluta!
Imelda.
Anca felicitari ptr achizitie...cred ca o sa fie extaziat Matei.
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
arturicii spune:
Anca, s-au intanit au ba? Ceva impresii, relatari, senzatii?
Noi pe 26 incepem scoala!
Ioana & PYS