Poznasi 01-02.2004 - vine vacanta!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

da chiar asa - sa va povestesc si intilnirea :)

facem noi scenariu. eu pregatita sa filmez marea intilnire, Ovi cu telecomanda in bucatarie o pune pe Sally sa vina singura. Matei in camera la el cu usa deschisa, apare Sally in dreptul usii, M are un imperceptibil moment de perplexitate cind apare S, tat-su o tot plimba cu telecomanda si tinarul ii zice calm: "tati, gata, nu te mai prosti, am vazut-o!"
nici un chiot de bucurie, nik, frate, spion il facem, disimuleaza perfect.
pt ca ne-am dat seama dupa aia ca de fapt e foarte bucuros, la bunici le-a zis ca "i s-a indeplinit un vis".
de altfel acu e la tara si a tinut-o pe Sally in brate tot drumul, acolo i-a capiat pe bunici, ba a cooptat-o si pe pisica Charlie la joaca, o fugareste cu masina :))

v-am zis ca saptamina trecuta a fost in tabara de aeromodelism, a radiocomandat avioane marisoare, barci pe lac, ba au si facut avioane din lemn de balsa.

asa - ia ziceti - aveti idee, kk cu mucus de la ce poate sa fie?
ofof, mai, mai

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Anca, nu stiu ce sa iti zic de problema voastra

Cat despre Sally, sa o stapaneasca sanatos si sa se joace mult timp impreuna

Fain cu tabara, chiar ma gandeam cand o sa apara si in ro acest concept.

Baietii azi au toata ziua patinaj (pe gheata) iar maine merg la un parc de distractii apoi dorm la camp peste noapte; vineri se termina cele 7 sapt de distractie

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziulica, sunt eu mami de Andrei si Alexandra, in caz ca m-ati uitat. Am lipsit motivat, din lipsa de timp la birou (am crezut ca o sa clachez de atata munca, si sa vedeti cata urmeaza) si din motive de concediu. Nu ma invidiati, a constat mai degraba in 2 weekenduri prelungite la Bran si 4 zile la mare. Dar a fost tare bine si asa, insa cam obositor cu nazdravanii mei neobositi. Mai ales pe fondul oboselii mele si a grijilor pentru tata. Apropos, tata e operat, este ok in mare, au tot aparut complicatii, dar se rezolva incet incet. Acum nu e un moment prea bun, dar vine el si ala, si cu ajutorul lui DD in 2 saptamani il avem inapoi acasa sanatos.

Asaaa. Sa va zic de noi. Adica despre copii, ca eu v-am zis, tracasata intre serviciu (doamne si ce ma asteapta, controale dupa controale), tatal meu operat si copii.

La mare a fost vreme super, copiii s-au distrat pe cinste, numai eu am fost varza de oboseala. Andrei si-a facut curaj si a intrat in apa cu colacul si cu tati de mana. Asta cu greu asa, si ridicat in brate peste valuri. Altfel, nici apa nu isi lua in galetusa, ne exploata pe rand pe fiecare, mai ales pe sora-sa. Alex in schimb era numai in apa, fara colac mai mult. Nu inoata deloc pe la suprafata, culmea ca reuseste pe sub apa. Nu am pomenit asa ceva, cica inoata ca sirenele. Si la cat a stat in apa ma asteptam sa ii creasca si coada.

La munte a fost super, am terminat lucrarile si a iesit superba curtea, mai mare dragul sa stai acolo. Cred ca vom merge mai des, mai ales ca Alex, zisa si Maria, a primit de ziua de nume un cadou surpriza. Este un locatar permanent la Bran de acum incolo, pufos, rozacios si nazdravan. Il cheama Bobo si este un SaintBernard de 6 saptamani. Alex il adora, Andrei e mai fricos asa, mai ales ca pe el il clantane mai mult.

Cam asta de la noi. Trebuia sa incepem gradi de azi, insa voiam sa le fac inaintai niste analize, si sa vedem ce facem cu mici enterocolite incepute de la mare si care nu par sa cedeze la nimeni din familie. Pana atunci ne mai distram pe acasa, ei adica, eu ma distrez la munca.

Va pupic tare pe toate, incerc sa mai citesc diseara de acasa tot ce ati scris pana acum, sau maine dimi la birou, sa nu imi dati vreun extemporal pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Rox, bun revenit! La multi ani pentru Mariuca! Ce frumos cadou!!!!! Si ce imens in devenire.
Las ca o sa se obisnuiasca si Andrei cu el.
Eu zic sa gasiti o scoala si o gradi acolo; aer curat, verdeata...

(sa ii dati calciu lui Bobo ca sa creasca inalt ca bradu')

Spor la munca

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Rox,bine ai revenit!Sa-ti traiasca fata si sa fie sanatoasa alaturi de voi! Poate reusim sa ne mai vedem si noi...curand...
AAAA...si Saint Bernard...eu n-am renuntat la ideea de a avea caine....
Noi...obositi si tracasati...Ne-a pocnit si o herpangina si am bolit pe rupte cu febra si toate alea...
La maternitatea Giulesti a fost o explozie,la terapie intensiva,unde a fost si Andrei...3 copii morti,inca 8 mutati in stare grava la Alexandrescu...
Of Doamne,mai bine inchid maternitatea asta...numai necazuri aduce....

Mergi la inceput

hei, chiar m-am gindit la Maria-Alex duminica cu tot dragul.
pup si la multi ani roscatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna dimineata!
Suntem si noi intr-o mica halta in Bucuresti, intre concediul la mare si continuarea vacantei la Campulung. Am fost toata saptamana trecuta la Mamaia de unde am venit bronzati dar si bolnaviori: nas incarcat, tuse... ce mai, medicul ORL zice ca e tare ciudata apa de la mare vara asta si crede ca din cauza caldurii a dezvoltat tot felul de microbi. Noroc ca urechile sunt in regula. Asa ca deja am intrat pe tratament si sper ca Rares sa evolueze spre bine.

Anca, bravo pentru tabara lui Matei! Cred ca a fost super! Noi anul asta am sarit tabara din lipsa de oferte la gradinita. Adevarul ca la cat suntem de ocupati nici noi nu ne-am interesat in alta parte. Sper sa recuperam la anul.

Rox, servici usor si sanatate multa copiilor si mai ales tatalui tau! Esti super tare la cate probleme de sanatate a trebuit sa faci fata cu parintii tai. Sa te tina Dumnezeu la fel de puternica!!!
La multi ani pentru Alexandra de Sf. Maria!

Tania, nici Rares nu are vreun dinte cazut. Asa ca ne inscriem alaturi de voi in grupul celor ce inca o asteapta pe zana maseluta.

Ioana, ce saptamani de vis au avut baietii tai! Ma impresionati cu oferta de timp liber pe meleaguri canadiene.
Stii ca in Mamaia am facut plaja la Comandor?...

Pupici tuturor si vacanta placuta in continuare!

Mergi la inceput

Bunaaaa. Multumim mult de urari, la multi ani si sarbatoritilor vostri daca ati avut.

Adriana, bine ati revenit si sanatate multa lui Rares, plus o continuare frumoasa a concediului. Noi tot de la mare am venit cu enterocolitele astea, tati a facut o forma rea de tot si inca este bolnav.

Anca, ce interesanta ideea cu tabara, nu dai detalii! Felicitari pentru implinirea visului baiatului. Sally...in sfarsit. Va pupacim tare si noi.

Imelda, ne vedem cu mare drag. Sa vedem cand si cum, ca datorita lui Bobo vom face drumuri mai dese la Bran. Am auzit si eu de explozia cu pricina, doamne fereste ce nenorocire.

Ioana, ce cool program si la voi. Super si ideea cu dormitul pe camp. Cred ca i-ar tenta si pe ai mei. La noi din pricina serviciului si nu numai, plus operatia lui tata, vacanta a fost modesta si mai plicticoasa. Asta e, compensam la anul.
Cat despre Bobo, nu stiam ca se da calciu. Ca inalt ca bradul sigur o sa fie. Azi il duce cineva la doctor sa il vaccineze si sa vedem ce recomandari mai primim. Plus ma apuc eu sa citesc forumuri pentru iubitori de catei. Cat despre scoala si gradi in Bran, probabil am gasi, insa cu serviciul nu stiu ce as putea face.

Mergi la inceput

Felicitari lui Andrei pentru ca a devenit stirb! Pentru cei nevizitati de Zana inca, stati linistiti, cand vine nu mai scapati de ea.

Alex a schimbat 6 dinti deja, toti crescuti. Cei 2 de sus sunt strambi, va necesita aparat probabil. Ceilalti 2 de sus se misca, dar deocamdata Zana e in concediu la noi.

Aseara ne-am jucat tot felul de joculete, i le adusesem din Germania de la tata. E asa desteapta si ma bate de ma rupe la orice joc. Azi va merge Bobo la doctor la vaccinare, Alex isi face griji.

Ii voi duce si pe ei la control azi, o sa cer si niste analize. Cu Alex nu se mai termina cu colitele si durerile de burta, o sa cer si o eco sa mai vedem. Probabil alimentatia nesanatoasa e de vina. Si mama ei care nu are grija de asta.

De Adina ce mai stiti?

PS Am trecut de vreo 3 ori prin Constanta si spre rusinea noastra nu am vizitat fetele de la malul marii. Noroc ca au fost ocupate. O zi am fost la Histria, Alex a fost pasionata de istorie, Andrei tipa de cald insa. Pe drum am facut un stop la o cherhana de la care ni s-a tras dragostea ulterioara de toalete.

Mergi la inceput

ia sa deschid subiect nou

nu de alta dar sa ne lamurim cu camp-urile, cimpiile si alte alea

Mergi la inceput