scaun cu firisoare de sange

scaun cu firisoare de sange | Autor: adabalan

Link direct la acest mesaj

Buna seara mamici!

Baietelul meu de 3,5 ani ieri dupa amiaza a avut un scaun destul de tare, pentru care s-a scremut ceva. In general, el nu este constipat dar se mai intampla sa mai aiba scaune tari. Spre seara, am fost la circ unde a gustat de la altcineva niste vata de zahar cu "arome", a se citi coloranti. Ca m-am crizat, asta e altceva. Dupa "gustarea" asta a acuzat dureri de burtica si a avut un scaun lichid. Apoi se cam pleostise si dupa vreo jumatate de ora a avut iar un scaun lichid exploziv dar f putin cantitativ. Insa, avea firisoare de sange rosu in el. Nu mult, dar erau. M-am panicat pe loc, am sunat dr-u, care m-a sfatuit sa-i tin un regim azi si ca, cauza ar fi scaunul tare pe care l-a avut dupa amiaza. Dupa al doilea scaun lichid, starea lui s-a imbunatatit brusc, in sensul ca s-a inviorat imediat si a inceput sa ceara de mancare. Azi dupa amiaza a avut scaun normal, pot sa zic, adica de consistenta pastoasa, insa cu un usor miros intepator. Azi a mancat normal, a dormit normal, starea lui generala este buna. Sangele ala m-a panicat de nu ma pot linisti nicicum. A mai patit cineva asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Ceva de genul asta a avut micutul meu, numai ca el a facut si febra si scaunele moi/pastoase au durat vreo saptamana , si era o infectie cu campylobacter.

Mergi la inceput