Buna-ziua!
Am o problema cu fetita mea de 1,5 ani si ma gandesc ca poate cineva a mai trecut prin asa ceva. Acum peste o luna a avut mai multe scaune moi si i s-a prescris si biseptol (pe care i l-am dat fara biotics cat trebuia, ulterior i-am dat si ecoflorina si biotics) scaunele s-au reglat dar i-au aparut niste bubite in zona genitala. Eu o schimbam cum imi dadeam seama ca a facut iar kaki si initial am crezut ca e o opareala. Dr. pediatra i-a prescris alb. de metil si nidoflor cu care i-am dat 2 sapt. si s-au diminuat mult dar nu au disparut. Apoi i-a prescris cutadem, care i-a facut rau in doau zile au devenit in relief si evidente ca niste cosuri care stau sa se coaca.Am mers la medicul dermatolog care i-a prescris Fucidin M (cu cortizon) si o alifie pe baza de zinc, ambele nu au adus imbunatatiri dupa 5 zile de tratament.Actual, arata ca niste cosuri,in relief si s-a inrosit pielea si pe labii (de la cortizon). Cand o schimb ar vrea sa se scarpine, cred ca o manaca si o ustura.
Nu mai stiu ce sa fac? Sa merg iar la pediatra sau la dr. dermatolog care au gresit pana acum?
Eu ma gandesc sa nu fi fost initial o iritatie de scutec(de la opareala) si poate apoi sa fi facut o candidoza(de la biseptol) sau poate e o eczema? Oricum a primit si antifungice(Fucidin) si antibiotice si nu trec. Azi am lasat-o mai mult fara scutec si o sterg numai cu apa termala/fiarta la fund de ceva vreme.Va rog sa imi dati ceva sfaturi, multumesc.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148110&whichpage=2
ti-am mutat aici intrebarea,
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"