BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)
Raspunsuri - Pagina 9
ioana1234 spune:
Eu i-am cumparat de ceva vreme cateva hainute si la body-uri am optat pentru marimea nou nascut, stau acum si ma gandesc daca ii vor fi bune, avand in vedere ca deja are 3,485 si e inca in burtica:)
?? Voi ce hainute ati cumparat la inceput?
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana1234 Eu i-am cumparat de ceva vreme cateva hainute si la body-uri am optat pentru marimea nou nascut, stau acum si ma gandesc daca ii vor fi bune, avand in vedere ca deja are 3,485 si e inca in burtica:) ?? Voi ce hainute ati cumparat la inceput? |
Sabina s-a nascut cu 2700; la 3700 deja a trebuit sa scoatem din uz ce aveam de nou nascut. Acum are 2 luni, are 4300 si folosim hainute de 3-6 luni
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
NicoletaB spune:
Am venit si noi de la medic: marea intalnire va avea loc pe 17 iunie, asa ca rog fetele sa ne treaca si pe noi pe lista!
Fetele, care ati facut vaccin de maturare a plamanilor, ati facut cumva CELESTONE? Noua ne-a recomandat sa-l facem desi nu suntem prematuri!
37+ 
arturicii spune:
da, celestone se face, in 2 transe, la 24 de ore dif; insa stiu ca dupa 36 de sapt nu mai e eficace; tie nu ti-a explicat de ce?
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Onana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana1234 Eu i-am cumparat de ceva vreme cateva hainute si la body-uri am optat pentru marimea nou nascut, stau acum si ma gandesc daca ii vor fi bune, avand in vedere ca deja are 3,485 si e inca in burtica:) ?? Voi ce hainute ati cumparat la inceput? |
Eu nu am luat decat de o luna, nu de nou nascut, stiam c-o sa am un vlajgan
Onana spune:
Nico, felicitari pt data nasterii!
Nu stiu nimic de ce intrebi, dar nu ti-au zis de ce tre sa le faci, daca bebe nu mai e considerat prematur?
NicoletaB spune:
Mie mi-a spus ca s-ar face la 12 ore distanta cele 2 fiole.
Mi-a spus ca ar fi bine sa-l fac preventiv, daca reusesc sa fac rost de el.
Pe mine ma enerveaza ca ne da inapoi ca si varsta a sarcinii dimensiunea tibiei si a femurului. Acum am si eu un stress in legatura cu lungimea picioarelor la copil!
37+ 
ancutzicab spune:
Dragelor, mesaj de la Vivela:
Am re-nascut la h 20.25, Damian are 3,400, suntem OK amandoi.
Bravo Vivela! Bine ai venit bebe Damian!!!!
Anca
39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
Onana spune:
Ah, mor de ciuda, mi-ai luat-o inainte cu anuntul, Anca, eram la baita nr 1![]()

Felicitari Vivela, mamica curajoasa!

Bine ai venit, bebe Damian

Recuperare rapida, mamico, sa vina repede si lapticu si sa te bucuri de flacaii tai!
ancutzicab spune:
Sorana, 
! Nu te supara! Atata lucru sa fac si eu, daca tot stau degeaba si astept sa se hotarasca miss...
Anca
39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca