BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Eu i-am cumparat de ceva vreme cateva hainute si la body-uri am optat pentru marimea nou nascut, stau acum si ma gandesc daca ii vor fi bune, avand in vedere ca deja are 3,485 si e inca in burtica:) ?? Voi ce hainute ati cumparat la inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

Eu i-am cumparat de ceva vreme cateva hainute si la body-uri am optat pentru marimea nou nascut, stau acum si ma gandesc daca ii vor fi bune, avand in vedere ca deja are 3,485 si e inca in burtica:) ?? Voi ce hainute ati cumparat la inceput?

Sabina s-a nascut cu 2700; la 3700 deja a trebuit sa scoatem din uz ce aveam de nou nascut. Acum are 2 luni, are 4300 si folosim hainute de 3-6 luni

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Am venit si noi de la medic: marea intalnire va avea loc pe 17 iunie, asa ca rog fetele sa ne treaca si pe noi pe lista!

Fetele, care ati facut vaccin de maturare a plamanilor, ati facut cumva CELESTONE? Noua ne-a recomandat sa-l facem desi nu suntem prematuri!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

da, celestone se face, in 2 transe, la 24 de ore dif; insa stiu ca dupa 36 de sapt nu mai e eficace; tie nu ti-a explicat de ce?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

Eu nu am luat decat de o luna, nu de nou nascut, stiam c-o sa am un vlajgan si nu le-am folosit prea mult, Tudor s-a nascut cu 4,1, acum la o luna jumate are are 5,7 kg, deci folosim de 3-6 luni;

Mergi la inceput

Nico, felicitari pt data nasterii!
Nu stiu nimic de ce intrebi, dar nu ti-au zis de ce tre sa le faci, daca bebe nu mai e considerat prematur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mie mi-a spus ca s-ar face la 12 ore distanta cele 2 fiole.
Mi-a spus ca ar fi bine sa-l fac preventiv, daca reusesc sa fac rost de el.
Pe mine ma enerveaza ca ne da inapoi ca si varsta a sarcinii dimensiunea tibiei si a femurului. Acum am si eu un stress in legatura cu lungimea picioarelor la copil!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Dragelor, mesaj de la Vivela:

Am re-nascut la h 20.25, Damian are 3,400, suntem OK amandoi.

Bravo Vivela! Bine ai venit bebe Damian!!!!

Anca 39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Ah, mor de ciuda, mi-ai luat-o inainte cu anuntul, Anca, eram la baita nr 1

Felicitari Vivela, mamica curajoasa!

Bine ai venit, bebe Damian

Recuperare rapida, mamico, sa vina repede si lapticu si sa te bucuri de flacaii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Sorana, ! Nu te supara! Atata lucru sa fac si eu, daca tot stau degeaba si astept sa se hotarasca miss...

Anca 39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput