Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna fetele dragutzele...

se poate sa primesc si eu parola de la contul de picassa?
multumesc frumos

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

sugubina super pozeeee

Doamne ai grija si de noi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Multumesc foarte mult fetelor (Sashenka si Mirunam) pt promptitudine...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jany spune:

Buna fetele,dam de baut,schimbam semnatura.
La multi ani tutror sarbatoritelor.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

[quote]citat din mesajul lui mirunam

Andreea ai rezistenta nu gluma! Eu dupa 2 saptamani nu stiu cum sa fug mai repede la o eco rapida

mirunam-eti super tare. Cand citesc ce scrii, parca ma vad si ma aud pe mine. Am fost de "x" ori la echo. Sotul meu imi spune ca mi se face dor de bebe si vreau sa ii fac cu mana macar o data la 2 saptamani

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Mirunam si pissi78ro sa stiti ca si mie imi e greu, m-as duce saptamanal, insa dr meu considera ca nu-i nevoie si am incredere in ce spune el si ma ajuta si faptul ca din cand in cand il mai simt pe bb, sau asa mi se pare ...dar tot am cosmaruri despre diverse lucruri ingrozitoare care se pot intampla.

Am uitat sa va povestesc....de la Clara Maria am juns in urma negocierilor, trecand prin Eva Alexandra, la Ilinca Alexandra.

Echipa de negociatori sot/copil a fost neinduplecata in dorinta de a o chema Alexandra, asa ca macar la Ilinca am avut si eu castig de cauza.

Andreea, mami de baiat si 18+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ilinca e taare frumos numele..

sugubina +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Hello burtici,

Am citit si eu din urma si am recuperat de vineri asa ca mi-am facut temele. M-am uitat si la poze si m-am minunat. Ioana Mami ai o burtica superba. Nu pot s-o compar cu a mea pentru ca noi avem numai 13 saptamani dar aricum esti asa frumoasa!!!
Sugubina ...superbe pozele din concediu... se vede ca ati prins a vreme frumoasa si aratati asa de relaxati!!! as fi vrut mai multe poze cu burtica. M-am tot uitat prin poze dar greu te-ai lasat fotografiata
Fetelor eu am intrat numai un pic sa va urez o saptamana usoara si multe multe vesti bune pentru cele care merg la eco. Noi in seara asta plecam in concediu in Mallorca. Ne intoarcem martea viitoare si pana atunci nu stiu daca mai apuc sa intru. Dar sa nu cumva sa ma uitati, bine?

O sa va aduc si voua un pic de mare si muuulte muulte poze.

Sa aveti grija de burtici!

Puuup

13+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ukume24n draga mea, nu prea m-am lasat fotografiata pt ca sunt mare in general..Burta nu am, e ascunsa bine subt colac. Am tot 13s ca tine. Tu ai burta?

La mine cand stau intinsa, si sunt nemancata se simte de la buric in jos tare si rotund un gogoloi. Da cand sed in picioare nu se vede!

sugubina +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

la mine se vede destul de bine
Nu am poze cu brtica dar cand vin pun poze sa vezi

13+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput