Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
mirunam spune:
Fug sa fac calculul Tks pentru raspunsuri! La cate legi trebuie sa ingurgitez nu mai am rabdare si nici timp sa citesc extra
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +
mirunam spune:
Bibi felicitari!!! Nu conteaza ce este important este sa fie sanatos. Eu am fost atat de fericita cand am aflat ca e baiat. Baietii sunt mult mai atasati de mame, in mintea mea cel putin. Gandestete cand o sa te mandresti cu 2 baieti mari si frumosi
Fetelor am facut calculul si abia pe 26 august pot sa imi iau concediul Fara marja de 1 saptamana imi luam de pe 19 august... Nu mai adaug ca in perioada 19 - 26 colega mea este in concediu si nu as putea sa o las descoperita...
Vreau acasaaaaa, sa amenajez camera bebelui, sa cumpar hainute, sa pregatesc petrecerea pentru Emanuel (de Sf. Alexandru ca de ziua lui nu o sa aiba pe motiv de bebe mic), sa dorm...
MSymo spune:
Miruna, lasa colega....ca nu-ti ridica nimeni statuie!
Asa ce m-am enervat astazi, mi-a venit brusc o lehamite de biroul asta, unde oricum nu ma mai intorc, fiindca sunt aici de 7 ani jumate si simt ca m-am plafonat rau de tot. Patronul, francezul, nici felicitari nu mi-a zis de 3 luni de cand stie si un coleg ma si zgandarea azi ca de ce nu-mi da o prima. cand el nici felicitari nu a zis. Drept pt care sa vezi ce concedii medicale imi bag eu pana pe 30 iulie, prea sunt proasta. Ma tot gandesc: vai cine scoate bani, cine face plati, cine vorbeste cu furnizorii, cine ia avize???? Ma'sa.....aia sa le ia (pardon, dar m-au luat nervii)!
Symo 19+ Diana
andreeacc spune:
[quote
Vreau acasaaaaa, sa amenajez camera bebelui, sa cumpar hainute, sa pregatesc petrecerea pentru Emanuel (de Sf. Alexandru ca de ziua lui nu o sa aiba pe motiv de bebe mic), sa dorm...
[/quote]
Eu am cumparat deja perdelute si draperii....mai imi trebuie covor si vreau sa imi iau si o canapeluta de la IKEA....in rest am ce imi trebuie de la Sebastian.
hainute cumpar prin iulie, ca sa fiu sigura de "varianta" finala a colocatarului meu.
Andreea, mami de baiat si 18+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
mirunam spune:
Andreea si eu vreu canapeluta de la Ikea . Mai am nevoie de bordura de tapet decorativ, perdele, covoras si saltea. Inca ma gandesc la tematica. Mi-as fi dorit sa aiba camera cu aricei dar nu gasesc nimic sau cu Winnie the Pooh dar cu desenele initiale, cele vechi, mai simple si mai putin stridente... aici e plin de lucruri.
Msymo, te inteleg si ai dreptate. Bebei sunt singurii importanti in aceasta perioada. Eu am inebunit vineri cand am stat tintuita pe o banca nenorocita 6 ore de abia ma mai miscam. Ma lovea plansul de frica sa nu ii fac rau bebelui. Daca poti si merge baga medicale la greu si stai linistita ca vor merge inainte si fara tine, iar daca nu se descurca oricum nu e treaba ta.
crtranca spune:
Buna Sugubina...eu merg la control la spital, dar tu? si in caz ca uit iti transmit de acum La Multi Ani !!! de ziua ta si nastere usoara.
pisi30 spune:
Salutare fetelor. Sunt o mamica cu bebe de patru luni. Va citesc de mult timp. Va rog sa-mi trimiteti parola de la picasa. Multumesc mult.
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bibi_bebe2 Buna ziua burtici! Avem si noi vesti,azi am schimbat semnatura,si am fost si echo,mare ne-a fost bucuria sa-l vedem pe bb,cum se mai misca si dadea din manute,si.......au crescut si doua oute de la ultimul echo mai avem un baietel care maine face 4 ani si asa imi doream o fetita,sunt un pic dezamagita si imi sa plang incontinuu,si sotul meu isi dorea tot o fetita dar nu putem comanda noi......,o sa fiu soacra cu doua nurori............. Oricum azi avem de sarbatorit asa ca fac cinste!!!! P.S. ana_o mi-a dat in bobi sapt trecuta si imi spusese ca e fetita,oare cine a gresit un echo 2d sau "bobii"??????? mami de Bibi (08.06.2006) si 16+ Doamne ajuta! |
join the club!!!
si eu am patit la fel ca si tine la sasha, iar acum sunt pe cale sa fac al treilea baiat asa ca voi fi soacra cu 3 nurori dar nu-ti fa probleme sanatos sa fie. Mai incerci odata ca si mine si faci 3
MSymo nu-ti mai face probleme ptr servici si nu te mai enerva ca nu-ti face bine.
Stiu cand am fost gravida mi-am luat o gramada de concedii medicale, aveti dreptul la 90 de zile pe an si apoi tot concediul de odihna si am intrat in prenatal cu 10 zile inainte sa nasc, asa am vrut ca sa am cat mai mult din cele 126 zile dupa nastere ptr ca eram platita de la servici si imi dadeau tot salariul si asa va sfatuiesc si pe voi sa faceti ca dupa aia o sa scada destul de mult la 65 % (parca atat este acum)
Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Lidia_P spune:
conform ultimelor dezici se pare ca a ramas 70% din salariu....ce sa zic eu ma multumesc si cu atat decat 600 ron....daca stau sa ma gandesc au fost multe generati care au reusit sa creasca copii si doar cu acei 600 ron....decat sa ii ia de tot mai bine si doar 70%...sunt unele tari in care nu se da nici un fel de indemnizatie pt crestere sau este una mizera...
17+
ral_eli spune:
eu zic ca e mai bine sa iti ei cat mai din timp acel concediu de sarcina si lauzie, nu se plateste decat cas la salariu minim pe economie si drept urmare iei bani mai multi decat dc te-ai duce la servici! si in plus indeminizatia ia in calcul un venit mai mare pe acele luni in care stai acasa. eu scriu cam alambicat dar sper sa m-ati inteles
dc am gresit sa ma corecteze fetele de pe conta
15+