Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna ziua dragi mamici si viitoare mamici ..ooff..de cand astept sa fac asta ..sa ma alatur voua ..am avut ceva de asteptat si iata ca minunea s-a intamplat..am o fetita de 8 ani..si un bebe in burtica de 10 sapt..data nasterii ..30-31 dec 2010 Sarina usoara si bebei sanatosi va doresc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

bine ai benit Shines scrie si tu 10 mesaje oriunde ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real.... iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Bine ai venit Shines ,sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Back in town!
Vesti bune, foarte bune si nu prea bune! Dar sa incep cu inceputul!
La multi ani sarbatoritelor din weekend, multa sanatate si ganduri bune+bebei sanatosi si frumosi! Bun venit noilor burtici, sarcina usoara si la termen! Felicitari carucioarelor colorate si ma bucur pentru toate vestile bune scrise! Cand o sa am timp, ma voi uita si eu pe poze.
Sa revenim cu finalul de saptamana! Joi seara, gata bagajul, imbracati si pregatiti de drum, coboram la masina. Ma intreaba iubi unde am lasat masina si dau sa raspund... "dupa coooooooo...."-imi ridicasera nemernicii din nou, masina!!! Intr-o saptamana!!!! Era doar jumatate parcata ilegal si cu toate ca stiau numarul de la masina(la cate drumuri fac pe strada noastra, de atata timp, au invatat si ei care sunt locatarii, plus ca o stiau de joia trecuta, cand o ridicasera), nu au tinut cont... au iesit si vecinii si le-au spus-nimic! Au ridicat-o si pace! Fetelor, eu am ramas fara grai. Inutil sa va mai spun cum a decurs seara aia. De la 8.30, cand trebuia sa plecam, am reusit s-o facem abia la 11-11.30. Niste oameni foarte rai, nu stiu cum sa mai comentez lipsa asta de umanitate. 16 mil(cu tot cu amenda), in 7 zile, s-au dus foaie verde pe apa sambetei, cum se mai zice. Asta e. Oricum, singura veste mai putin buna aceasta a fost.
La Timisoara totul a mers f bine, TT a iesit bine, restul analizelor pe care mi le-am refacut eu iar au iesit bine, bebicul meu doarme si sta in cele mai ciudate pozitii pe care eu le-am vazut vreodata, are 240 de grame si tot creste. Placenta a urcat 3 cm, deci a "picat" varianta cu cezariana, probabil tot un scorpion o sa avem... De aceea rog pe una din burtici sa-mi schimbe si mie DPN care e 02.11.2010. Urmatoarea programare e la inceputul lui iulie, pe 2, mai exact. Mi-a interzis sa stau la soare cu burtica, mi-a dat voie la cate o gura de bere si mi-a spus ca avem voie, nu mai e interzis si bineinteles, mi-a dat confirmare 2 de putzulica!
Am mai vrut sa spun ceva, dar am prea multe ganduri. Revin.

Ana
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Cu Bulgaria... Sunt pareri si pareri. Eu anul trecut am fost in aceeasi perioada si pot spune ca nu am oprit deloc din Bucuresti pana la Nisipuri. De alimentat, am facut plinul in Giurgiu si nu am avut nevoie de alte opriri pana in statiune. Sunt doar 300 de km, 300 si ceva, maximum. O sa mergem pentru ca e frumos, cald si pentru teii infloriti, care fac tot sejurul sa fie unul de neuitat. Stiu senzatiile de anul trecut, plus ca acum suntem in alta formula, fericire din toate partile. Cu parcarea, sa stiti ca in fata hotelului erau masini care mai de care, dar e tot timpul paza si noi chiar aveam o pozitie f sigura pentru masina. O vedeam la de balcon.
Ce-am mai vrut sa spun e ca in sfarsit somnul m-a luat in primire. Noaptea nu mai rezist si ziua mi se inchid ochii instantaneu. Fratele meu imi zice ca parca sunt in transa in momentele alea de somn critic, cand abia tin ochii deschisi. Iar azi am adormit citindu-va, 3 ore nu m-am putut misca din pat. Abia camasile necalcate m-au trezit(puterea gandului si responsabilitatea asumata), cand vine iubi nu mai vreau aburi si alte preocupari, in timpul saptamanii abia ne vedem... mancam ceva, dus si la 11 adormim instant.
P.S. Masina e parcata in fata blocului, in siguranta.

Ana
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

vad acum pe acasatv un alt scandal cu o femeie care si-a pierdut un rinichi din cauza profesorului Peltecu si il da in judecata...

Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sincer deja ma enerveaza toata publicitatea asta negativa asupra doctorilor romani. nu zic ca avem probleme si lacune dar totusi avem si niste somitati exact cum este dr peltecu (nu-l cunosc dar numai lucruri bune am auzit) dar avem si lucruri bune. de ce tot ce este romanesc este prost si ce este strain este bun? asa sunt eu mai nationalista

Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna burticute. Va rog daca se poate sa imi modificati si mie pe prima pagina, in locul dr Gherasie CF2 pe dr. Catalin Haiduc-Filantropia.

16+

Mergi la inceput

Multumesc Lidia ..chiar ametisem azi uitandu-ma dupa mesaje ..
azi am facut o pauza de la birou ..pe la 11 am plecat acasa..se invartea biroul..cladirea..apoi masina mea ..apoi masinile altora..))
am facut nanii vreo 2 ore..da tot asa ma simt. Joi mergem la eco la ancar benedict..stiti ceva despre el ? e la medsana.

Mergi la inceput

Bibi..La multi ani pentru baietel !! sa va traiasca sa fie sanatos..nu fi trista ..vei fi o mamica de baieti tare mandra si fericita.acum se cam joaca si hormonii cu starile tale . La prima sarcina am imbracat-o pe fiica-mea in albastru pana la un an :)) eu stiam ca e baiat..de la eco si de la diverse babute ...cand am nascut am auzit dr (acelas care facuse eco) scotand un lung..uuppsss !! am inceput sa rad, mi-am dat seama ca tocmai venise pe lume o fetita ..bruneta rau..paroasa si cu ochii migdalati .Important e sa fie sanatos indiferent de sex..

Mergi la inceput