Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
ral_eli spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreeacc
In concediul de sarcina poate mai apuci sa dormi , dar in ala de lauzie.....vise, taica, vise Andreea, mami de baiat si 18+ cu asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
ma incurajezi?
eu tot visez la un copil care doarme, mananca, kaka, iar somn fara planset intre. am vazut eu la finutza mea un bebe model, deci stiu ca exista si minuni
dar , la bafta mea...
15+
ancadragoman spune:
pai si Maria era la fel dar asta nu insemna ca eu dormeam,ma trezeam sa vad de ce nu se trezeste si de ec nu plange
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
sugubina spune:
ratusca83 deci nici tu nu ai burta vizibila..bun credeam ca numai io nu am
sugubina +13
sunset_zuzi spune:
eu ar trebui sa intru in prenatal in sept ...dar cred ca mai vin la munca pana la sf lui iulie si apoi ...piua...concediu medical
Doamne ai grija si de noi 15+
ratusca83 spune:
la mine se vede, dar foarte putin..eu zic ca mai mult sunt sunculitele..ma speriasem cand am simtit tare la burtica, dara apoi m-am gandit ca nu are cum sa fie moale atata vreme cat creste ceva acolo..offff eu sunt mereu in alerta..Inca nu m-am hotarat unde sa fac morfofetala..
14+ si ingeras in ceruri
ral_eli spune:
aveam o ciocolata care o tin la birou de vreo 2 luni, pt urgente si am considerat ca azi e o urgenta si am mancat ultimele 2 liniutze si jumatate am dat pe mine pe camasa (alba), fata, maini, noroc ca pantalonii sunt negri
azi stau bagat in birou sa nu ma vada nimeni in halul asta
am dat in patima copiilor
15+
bibi_bebe2 spune:
Buna ziua burtici!
Avem si noi vesti,azi am schimbat semnatura,si am fost si echo,mare ne-a fost bucuria sa-l vedem pe bb,cum se mai misca si dadea din manute,si.......au crescut si doua oute de la ultimul echo mai avem un baietel care maine face 4 ani si asa imi doream o fetita,sunt un pic dezamagita si imi sa plang incontinuu,si sotul meu isi dorea tot o fetita dar nu putem comanda noi......,o sa fiu soacra cu doua nurori.............
Oricum azi avem de sarbatorit asa ca fac cinste!!!!
P.S. ana_o mi-a dat in bobi sapt trecuta si imi spusese ca e fetita,oare cine a gresit un echo 2d sau "bobii"???????
mami de Bibi (08.06.2006) si 16+
Doamne ajuta!
MSymo spune:
Si eu mai vin pana pe 30 iulie, mai am atat de putin
Si pana atunci mai am de luat si o saptamana de odihna....abia astept.
Teoretic trebuie sa intram in prenatal cu 84 zile (calendaristice) inainte de data nasterii, dar cum nu stim exact cand va fi, e bine sa ai o marja de cateva zile: plus-minus. Cele care stiu deja ca vor recurge la cezariana, isi pot face calculul linistite.
Eu voi lua in calcul o saptamana in minus fata de data prevazuta acum.
Symo 19+ Diana
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Si eu mai vin pana pe 30 iulie, mai am atat de putin Si pana atunci mai am de luat si o saptamana de odihna....abia astept. Teoretic trebuie sa intram in prenatal cu 84 zile (calendaristice) inainte de data nasterii, dar cum nu stim exact cand va fi, e bine sa ai o marja de cateva zile: plus-minus. Cele care stiu deja ca vor recurge la cezariana, isi pot face calculul linistite. Eu voi lua in calcul o saptamana in minus fata de data prevazuta acum. Symo 19+ Diana |
asa mi-am luat si eu marja de eroare o saptamana
Doamne ai grija si de noi 15+
douradoudou spune:
am citit vreao 10 pag ..am retinut: paranoia...baietel..papa bun din grecia...o burtica noua:bine ai venit..poze frumoase(o sa ma uit acum)..symo merci esti sweet dar nu am nevoie de nimic to send/to receive ..imi oare f f f f f rau ca nu vii si tu cu al tau..oricum eu vin in rom. in iulie-august asa ca o sa ne edem toate burticile de la odisee (cele care veti fi available)..va ..mai revin
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu