Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana_Mami spune:
Sugubina ...mi-ai facut o pofta de concediu , de numai imi iau gandul de la faptul ca mai am un pic si plec si eu ...Astept sa vad sa-mi zica miercuri doctorul pana cand pot sa zbor cu avionul ... ca sa ma decid unde merg ...
Ultima oara cand am fost la dr mi-a zis ca am placenta cam joasa... poate s-a dus si ea la locul ei
Fericita 18+
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeacc Sugubina, ce patucinizare, suntem la scarbici! Andreea, mami de baiat si 18+ cu asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
mda, scarbici! eu visez la concediul de sarcina si lauzie de cand am aflat ca sunt insarcinata . sa dorm pana tarziu, sa lenevesc in pat ce vis
15+
mirunam spune:
citat din mesajul lui ral_eli mda, scarbici! eu visez la concediul de sarcina si lauzie de cand am aflat ca sunt insarcinata . sa dorm pana tarziu, sa lenevesc in pat ce vis 15+ |
Chair, voi de cand va luati concediu prenatal??? Am inteles ca putem sa luam cu 52 de zile inainte de nastere dar nu am avut timp sa verific.
Eu mi-as lua de maine
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +
sugubina spune:
mirunam eu am mancat ardei copti si cu peste acru. Si la desert pepene galben..
sugubina +13
ancadragoman spune:
din cele 126 de zile trebuie sa iti ramana minim 42 dupa ce nasti ,deci iti poti lua de prin luna 7 fara nicio problema
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ral_eli spune:
sunt 126 de zile, dar cu conditia sa ai minim 42,parca, de zile dupa nastere, altfel cica pierzi indemnizatia
15+
cor-cora spune:
Ukume-calatorie frumoasa si distractie placuta!
Ioana -fff frumoasa burtica ta!
Sugubina-frumoase pozele ,frumoase locurile ,pacat ca se termina repede...
Noi vom pleca decat 4 zile asa ca se va termina si mai repede.
andreeacc spune:
mda, scarbici! eu visez la concediul de sarcina si lauzie de cand am aflat ca sunt insarcinata . sa dorm pana tarziu, sa lenevesc in pat ce vis 15+ |
In concediul de sarcina poate mai apuci sa dormi , dar in ala de lauzie.....vise, taica, vise
Andreea, mami de baiat si 18+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
ratusca83 spune:
hellooooo burtici colorate...pana acum v-am citit..la multi ani, cu intarziere mamiralu,, la multi ani descultu.
Sugubina minunate pozele din concediu...Ioana mami super burtica....esti f frumoasa..
Eu pana acum sunt bine..cred ca azi l-am simtit si eu putin de tottttttttt pe bebe, dar nu sunt f sigura..In rest sunt bine..miercuri iar merg la control..de fapt v-am spus ca merg saptamanal sa vedem ce face colul si sa vedem daca facem cerclaj...sugubina si eu cand stau pe spate de la buric in jos simt tare..cred ca e bebe si uterul...
pupicei..eu tot acasa..m-am cam plictisit dar asta este
14+ si ingeras in ceruri