Nou stil de viata (299)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Multumesc de aprecieri la poze.

Delia eu am facut tortul ca mie tare imi place.

Ruxi de ceva timp m-am mai linistit si incerc sa am un pic mai mult grija de mine.

Violeta vad ca ai scapat de 7.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziulica!

Gusta, scuze! Eu nu am facut-o si o fac acum, dupa atata timp: LA MULTI ANI piticei tale! Sa-i dea Domnul multa sanatate si noroc in viata!
Am vazut poze de la party fain; cata distractie!!! Ce tooorrtttt!!!! Cand poti matale, da si mie reteta, te rog! Unde vrei, aici (dc nu se supara fetele si nu se abat de la diete) sau pe privat; cand poti, nu e urgent, numai sa nu uiti!
Si zic si pt tine ca imi place ca esti mami tanara si cu fetita maricica; deh, eu m-am apucat tarziu....acum regret ca nu mi-am "intalnit" copilul ceva mai devreme, macar cu trei ani! Sper sa nu-mi ia tot atat de mult sa "intalnesc" si pe bebe nr.2.
Operatia va fi luna viitoare; banuiesc ca dupa data de 10; mai vedem; ca o sa vin sa anunt aci ca dispar, cand va fi!

Delidana, multumim! Sa dea Domnul sa fie!

Carmen, azi cum mai esti?

Raport: MD: o felie cas, doua rosii, doua felii paine neagra cu pate de ficat (facut de mine)
Miscare 40 minute
G: cafea cu indulcitor, 3 felii ananas din compot
P: salata de rosii, castraveti, ceapa verde la care am pus bucatele de cas, marar; in loc de crutoane (ca nu am vrut sa ma coc iar pe langa cuptor), am pus bake rolls (de fap sunt bruschetti maretti cu rosii, ulei de masline si masline);
C: supa de legume
Muuulta apa plata cu lamaie

toate fetele!!!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmivik imi place la nebunie sa ma uit la pozele cu voi!! cred ca si la 90 de kg ai arata bine!! iar copilasii.... nu am vazut poze cu sotzul ca sa fac comparatie dar mi se par leiti tie!!
lol 90kg, cind eram in prelungiri in a 41-a sapt cu letizia, aveam 92kg un burtoi imens si m-am pus la costumul de belly si am executat niste dansuri cu nadja, aratam de tot hazul, dar macar am avut fun si se pare ca si bebelina s-a urnit din loc:)multumesc pentru aprecieri dar parol ca pe la 65kg is numai bine.poze cu sotzul am mai pus si o sa mai pun dar le scot rapid ca ma linseaza de-l pun aici pe forum intre femei:), vad ca si liris le-a scapat.copiii seamana cu amindoi, de ex letizia seamana cu mine insa are tenul si ochii mai mediteranieni, spre genele sotului. nadja are trasaturile corpului si fetei luate de la sot insa blondina cu ochii albastri ca mine, si de fapt asa ochi albastri albastri numai in partea italiana a familiei lui avem, eu am ochii albastri verzi si sotul verzi caprui, parul ei e mai ondulat, ca al sotului insa e blond ca al meu, iar aldo are ochii mei, parul sotului, corpul meu, temeperamentul sotului, ce mai, e un amestec frumos intre noi doi. aaah si bine ca amindoua fetele au urechiusele frumos proportionate ca ale sotului, aldo e mai ca mine elefantel. bafta la sofat!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delidana
Salutare,Azi am avut festivitatea de absolvire la facultate. A fost foarte frumos, am facut poze, o zi minunata. Raportez miine, dimineata asta am fost pe fuga.www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Felicitari Deli! Planuri de viitor? Spre ce job te indrepti acum?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Tzuni e o dulceata Meri a ta! Frumoasa serbare de copilasi:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamnelor!

Vio, am modificat si la tine. Felicitari pentru kg in minus!

Gusta, Mara ta e o dulceata! De kg nu te intreb, stai linistita, le dai tu jos (nici nu mi s-a parut ca ai foarte multe).

Ruxi, drum bun maine!

Delia, sa-ti fie de bine floricica .

Yasmi, felicitari pentru examenul teoretic!

Ma duc sa ma bag in pat, am o stare tare aiurea, probabil e de la canicula asta...

Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

desi va citesc in fiecare zi, nu prea apuc sa scriu; si nici nu prea am noutati. Acasa cu bebelas sau cu amandoi copiii, cu scurte iesiri ba la cumparaturi, ba la dentist, caci am problemute mari.

Zic si eu cu intarziere si scuze, La Multi Ani lui Iustin de Carmen si Marei de Gusta, sa fie sanatosi si norocosi.

Tzuni, cum ti-am scris deja, Meri este superba!! Sa-ti traiasca minunata de ea!

Vik, superbe poze, superba familie!

Eu am intepenit la 67 de kg si ma straduiesc sa scad...

Sa aveti un weekend frumos si racoros!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Gusta asa este am scapat de "stresul" cifrei 7. In target mi-am propus un 67, daca se poate mai putin bine, daca nu, nu.

Daniela pentru floricica.

Va pup pe toate si va urez un week-end cat mai racoros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Cellia nu e o retetta speciala e un blat de pandispan cu crema de budinca una de caramel si una de vanilie facute cu frisca iar restul sunt ornamente( creioane de ornat) si am incercat sa ii fac ceva frumos.

Daniela kg sunt ca le simt dar debea am ajuns la linia de plutire asa ca mai astept un pic.Stiu ca ultima data aveam 70,6 asa ca e de rau pentru mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput