Nou stil de viata (299)
Raspunsuri - Pagina 3
cellia78 spune:
'na ziulica!
Multumesc mult pt ganduri bune la adresa piticutei, Yasmi, Daniela!
Pare ca trece....om vedea!
Asta lipsea acuma, inainte cu o luna de operatie! In fineee...
Yasmi, felicitari pt punctaj! Cum ar veni, esti sofer pe jumate, nu? Succes la urmatorul! Iaca, raman codasa! Tot fara permis, masina tot in parcare! Mai mare rasul! Sau plansul!
Tzuni, super fititza ai matalica acolo! Imi place mult de ea, ca nu e copil de-ala rusinos care sa puna capul in pamant si sa se fastaceasca! As dori si eu reteta, pt printesa mea!
Auzi, e cumva pe duracell? Mama mia, energica tare! Asa a fost mereu? Cum faci fata?
Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si fasneata macar ca acum!
Raport azi: MD: un ou fiert, o felie cas, doua rosii, doua felii paine neagra.
40 minute sport
G: o cafea cu indulcitor; atat; ca am gustat din dulceata de capsuni, sa vaz ce mi-a iesit; bine ca nu am pus pe paine macar!
P: salata de rosii, castraveti, ceapa verde,cu masline, branza de capra si crutoane
G: cirese
C: ciorba de legume
pe toate!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
bb_yasmi spune:
hello
celia, miha multumesc de felicitari!!
tzuni ai o printesa minunata!!
celia mi-ai facut o pofta de salata de rosii, ceapa, castraveti si branza... asta voi manca la cina! si hai fa ti curaj si incepe scoala de soferi...eu am amanat-o de vreo 7 ani...
meniu azi:
MD: 4 crenwursti mici de piept de pui (total 100 gr)
1 felie paine integrala (23 gr)
300 ml lapte 0.1% grasime
pranz: 1 bol de ciorbita ardeleneasca de cartofi cu carnati afumati (putin doar de gust )
300 gr pepene verde.
ora 17: voi manca o salata (de care spunea celia )
iar mai tarziu o gustare: o felie pepene verde.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 4 sapt pana la Antalya!!
cellia78 spune:
Yasmi, tot asa mult ti-a luat sa indraznesti pt permis?
Pai acuma, cand mi-a venit mintea la cap pt permis, cam am drumul blocat ca sa zic asa; am hotarat ca in toamna, dupa recuperarea fetei, sa incepem drumul actelor pe emigrare; asa ca, pe mine scrie permis in alta parte; si acolo asta va fi printre primele treburi de facut, inca de la inceput - evident, dupa achizitia masinii . Stiu sigur ca acolo, fara masina, chiar sunt sechestrata la domiciliu; si asta chiar nu vreau! Una ca vad acuma cat de nasol e si a doua ca asa explorez noua tara mai bine; oricum stiu ca la distantele de acolo, masina e necesitate, nu moft.
A, ma bucur ca te-am inspirat pt cina!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
Eftimie C. spune:
Buna!
Mi-e ciuda ca de la servici nu pot sa vad filmuletul cu Meri Da' las' ca ajung eu acasa!
Mik da-ne si noua reteta de slabit ca eu nu mananc mai nimic, beau apa in prostie, fac miscare si totusi stationez de ceva saptamani
Danielag eu tot la 89 stationez, dar nu stiu de ce nu se mai cunoaste nimic ca eu ma stradui Chiar imi vine sa trec la pauzate ca vad ca mai mult incurc in lista
Scuzati, azi sunt cam plangacioasa si cand va aud vorbind de vacante ma intristez si mai tare, ca noi nu vom merge anul acesta nicaieri.Bine, nu vom merge cu saptamanile, dar cate un wikend mai evadam si noi in imprejurimile orasului .
danielag spune:
Doamne frumoase, am modificat in lista, sa ma trageti de maneca daca am uitat/omis ceva.
Delia, felicitari pentru absolvire!
Tzuni, Meri e o minune de copil!
Carmen (Eftimie), de ce nu ne spui cam ce mananci si poate avem vreo idee cum sa urnesti acul cantarului in jos.
Carmen (Mephala) si Gusta asteptam poze cu sarbatoritii.
Va pup ca trebuie sa fug,
Daniela
hcclara spune:
Salutare!
Delia felicitari! ce planuri ai? pleci la sot?
Tzuni cat e de dulce Meri!
lou cat mai ai?
am vazut ca e cald prin ro, bine ca s-a incalzit dupa ce am plecat noi...acum e cald si aici, parca prea cald pt mine! ce nemultumiti suntem si noi... cand e prea cald nu e bine, cand ploua iar nu e bine.
bb_yasmi felicitari! cand ai orasul?
o seara placuta tuturor.
gusta spune:
Daniela la cerere o sa iti arat catelul batran ,rol jucat de mine la ziua Marei.Da de kg sa nu ma intrebi ca acolo nu spun.
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1
Delia felicitari .
Yasmi si tie felicitari.
Cellia cat mai aveti pana la operatie.
Claudia eu vreau caldura ca de vremea de aici sunt satula.
Marilena si Mara Augusta
violeta70 spune:
Buna seara!
cu intarziere urez si eu La Multi Ani! Iustin! sa fi sanatos, frumos si norocos! Carmen sa va traiasca baietii si sa va bucurati de ei!
Daniela daca nu este prea tarziu, dau si eu raportul: 68,5 kg
Delia felicitari pentru absolvire! si Bafta la licenta!
Tzuni superba Meri! Ai o mandrete de fetita!
Gusta frumoase pozele de la ziua Marei.
Salutari tuturor fetelor si multi, multi pupici
Delidana spune:
Daniela, mersi pentru floricica.
Gusta, ai o frumusete de fetita, iar tortul arata minunat! Tu l-ai facut?
Claudia, da, plec in curind.
Vio, mersi.
Cellia, bafta in tot ce v-ati propus!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
puskin spune:
Neata,
Gusta, e superba copila ta . Nu te mai agita atat cu kg alea, cand o sa fi linistita ai sa slabesti.
Delia, unde-s pozele?
Tzuni, se pare ca Meri seamana cu tine, zgubilitica .
Pup toate fetele, azi de la Praga. Maine va pup de la Sibiu.