Am si eu o intrebare daca stie cineva.Cum se face sa obtii acel ajutor social care se da pentru intretinere sau incalzirea cu gaze(am sobe cu gaze si boiler) in cazul in care ai venit mic pe membru de familie. Si tin sa mentionez ca sotu lucreaza da nu are carte de munca iar eu nu lucrez ca mai am putin si nasc, in conditiile astea inseamna ca nu avem venit? Si daca "nu avem" venit(adica legal) ce ajutor financiar ni se poate oferi si mai ales unde trebuie sa ma duc ca sa cer un astfel de ajutor(am auzit ca se face o cerere) si cand(de la tv am inteles ca la inceputul sezonului rece)? Tin sa mentionez ca mai am maxim 1 saptamana pana nasc.
Va multumesc din suflet
P.S. Eu nu am venit.
Lorelai
Inca nu s-au stabilit actele necesare care urmeaza sa le depui.
In tot cazul trebuie sa vorbesti cu administratorul de bloc,care urmeaza sa se intereseze de respectivele acte in cadrul primariei,apoi sa vi le comunice.
Cererea respectiva,de care ai amintit,impreuna cu actele necesare se dau administratorului care le va depune la primarie.
Cand se vor stii actele necesare le voi posta ca subiect.
Se pare ca anul asta s-au simplificat mult lucrurile,astfel incat fiecare proprietar urmeaza sa se duca la centru RADET de care apartine sa solicite CEREREA SI DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei,sa completeze respectiva cerere si s-o depuna personal la respectivul punct Radet pana la data de 11.11.2003,daca se depaseste aceasta data,formularul respectiv se va depune la primaria de sector in a carei raza teritoriala se afla locuinta solicitantului.
Cererea tip de care am amintit mai sus este in conformitate cu OUG81/18.09.2003 publicata in M.O. nr.685/29.09.2003 si H.G. 1206/14.10.2003 privind aprobarea normelor metodologice de aplicare a OUG nr.81/2003,publicata in M.O. nr.736/21.10.2003
ATENTIE nu e treaba administratorului de bloc!