Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
racusor2010 spune:
voiam sa zic mihaela
pana la 38 de saptamani nu cred ca ma lasa sotul nici pe mine dar intreb, mercic am mai auzit asta, ca daca stai prea mult la pat, nasterea poate fi mai grea...
doar ca mie mi-a zis de la 33 saptamani ca pot sa ma mai misc, dar sa stau cat mai linistita..dar pe mine ma doare burtica si simt presiune mare numa cand ma misc mai mult prin casa...bebe e jos si poate de asta...o sa ii zic si asta la dr, ca pana acum tot in pat am stat si sa vedem ce zice....
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 4 zile pana in Liga I, 11 zile pana in Liga Campionilor si maxim 32 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
crispro spune:
Uff, am fost si eu pana la biserica, sa mai zic o rugaciune... Am incercat sa stau mai la umbra, dar degeaba... O caldura de numa, imi curgeau apele pe mine. Am mers singura. Am avut o pereche de pantaloni lungi, in care m-am topit, si simteam ca is uda toata pe pantaloni, intre picioare. Zic, acusi ma intreaba careva daca nu mi s-a rupt apa... Asa ca am plecat rapid spre masina - nu eram uda, aveam io impresia (sau cel putin pe pantalon nu se vedea). Pfiu! In schimb de la soare si de la stat in picioare, am gleznele cat 2 butuci! Fetele care nu stati la pat, si va miscati putin, aveti probleme cu umflatul gleznelor? BTZ, parca tu ziceai ca ti s-au umflat si picioarele, si mainile, nu?
Cristina 34+ cu
crispro spune:
Oana, e fain Dinastia Tudorilor? Eu am incercat Grey's Anatomy- dar nu pot sa ma uit, ca nu imi plac fazele cu spitale, sange etc. De asta nu pot sa ma uit nici la Private Practice. Am incercat cu Gossip- ul, nu pot nici la asta, ca nu am rabdare. Parca mi se par prea tineri, nu mai am nervi. Mi-au placut mult Neveste Disperate, si Sex&the City. Mai o luna si un pic pana nastem , poate mi se lipeste vreo carte de mana, daca s-au oprit serialele astea... Macar sa mai citesc un pic (altceva in afara de alaptat). Ca dupa nastere, nu stiu ce timp om mai avea noi de vizionat seriale...
Cristina 34+ cu
tanti spune:
Fetele cum arata dopul gelationos?
De joi m-am simtit rau cu dureri de burta si spate, iar de ieri a inceput sa imi curga ceva diferit fata de secretia obisnuita, si astazi eu zic sigur ca a fost dopul gelationos, era ca o gelatina si un pic spre maroniu
Astept pana maine si daca nu incep durerile il sun maine pe dr sa ma vada neaparat saptamana asta
Vroiam sa mai stea inca o saptamana sa scap si eu de examene si sa nu fie considerat prematur
Andrei 11.02.2006 si 36+
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanti Fetele cum arata dopul gelationos? De joi m-am simtit rau cu dureri de burta si spate, iar de ieri a inceput sa imi curga ceva diferit fata de secretia obisnuita, si astazi eu zic sigur ca a fost dopul gelationos, era ca o gelatina si un pic spre maroniu Astept pana maine si daca nu incep durerile il sun maine pe dr sa ma vada neaparat saptamana asta Vroiam sa mai stea inca o saptamana sa scap si eu de examene si sa nu fie considerat prematur Andrei 11.02.2006 si 36+ |
Habar n-am.....da m-ai panicat, pai poate reusesti sa o mai duci o saptamana, am inteles ca nu nasti imediat dupa ce pierzi dopu.
Sa vorbesti urgent cu medicul.
Vad ca si pe mine ma intreaba la ultimul control asistenta cu foarte multa insistenta daca am vazut ceva schimbari in scurgeri.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
racusor2010 spune:
tanti, asa mi-a descris o prietena dopul..ea l-a pierdut in saptamana 33...si acum e in 39, dar a stat la pat...
daca vrei sa mai stea bebe, mai stai cumintica o saptamana sa ajunga la 37 fix, sa fie la termen...si apoi, vezi tu cand vrea sa vina bebe
Bulina 35+ cu poznas
AMR 4 zile pana in Liga I, 11 zile pana in Liga Campionilor si maxim 32 pana la finala
CarmenAlbu spune:
Tanti, ce am auzit eu, e ca e chiar gelatinos si daca vine si putin sange atunci e!
Dupa eliminare stiu fete care au mai atat si o sapt, sau putin mai mult!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+
racusor2010 spune:
dar suna doctorul urgent...el stie sa te povatuiasca cel mai bine!
Bulina 35+ cu poznas
racusor2010 spune:
mai ales ca zici ca de joi ai dureri...astea sunt semne de nastere (cel putin asa am citit) si e cel mai bine sa anunti doctorul
curaj, in curand o sa il intalnesti pe bebe
Bulina 35+ cu poznas
Dragaica spune:
Petrecerea a fost superba, ni m-am asteptat la asa ceva, mai ales ca eu in ultimul timp nu am mai fost la iesirile organizate de ele. De obicei fetele de la Sezatoarea canadiana ies la restaurant cam o data pe luna.
Una dintre fete m-a chemat la ea sa-mi dea un leagan pentru bebe, in timp de 2 minute cat am fost eu la baie, i-a zis sotului sa ma aduca la restaurantul respectiv la ora 6 ca au o surpriza pentru mine.
A doua zi sotu imi spune ca vrea sa ma scoata la restaurant, ca nu m-a mai scos in ultimul timp, ca ii e mila de mine ca stau singura acasa toata ziua, etc. Eu l-am crezut, cu toate ca mi s-a parut ciudat, de obicei eu sunt cea care trage de el, vineri ma suna de la munca si-mi spune ca a facut rezervare da nu mergem acolo unde eram obisnuiti pentru ca nu mai aveau locuri si mergem in alta parte, sa ma imbrac frumos. Can a ajuns acasa l-am intrebat ce boacana a facut de se comporta asa , l-a bufnit rasu.
Cand am ajuns la restaurant si le-am vazut pe fete cu tot cu copilasi, baloane, cadouase, am inceput sa bocesc de emotie.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.