Ce gatim azi (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

ciorba de cartofi noi
mazare cu marar


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

In we : cartofi cu rondele de carnaciori albi o friptura de miel in ierburi aromate cu salata de vara asortata si crema de zahar ars.
Azi vreau sa fac o saramura de pui cu mamaliguta cu ardei copti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

friptura de porc la tava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

eu am gatit ciorbita de pui, varza cu carnita de purcel si cartofiori noi natur cu friptura de pui


POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

ciorbita de legume
ghiveci
macaroane cu branza

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

fasole verde cu usturoi

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Monica ma intereseaza si pe mine daca poti sa imi spui cum faci sarmalutele.Am vazut ca ai scris de o metoda cu varza.Multumesc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salata de fasole verde si cu steak.
Asta seara cartofi la cuptor cu salata verde.

Cait
http://biomonde.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dyanira, reteta dupa care eu fac sarmalute este www.reteteinimagini.ro/Retete/Mancaruri/Sarmale.html" target="_blank">Aici le poti face cu orice fel de carne(porc, vita, pasare sau combinatii intre acestea)
varza poate sa fie murata sau proaspata si oparita
pui apa la fiert intr-o oala mare si scufunzi varza intreaga in apa lasi cateva minute scoti varza si tragi de pe ea foile care se iau usor, apoi iar pui varza in oala cu apa si o lasi cateva minute si iar scoti de pe ea foile care se iau usor...si tot asa pana termini toate foile/verzele
in apa care fierbe poti pune bors/sare de lamaie/zeama de lamaie si putina sare daca vrei ca sa se si "mureze" putin varza...

eu zilele astea am gatit numa' pe fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Ciorbita de teci cu lapte ( de fapt cu smantana ca numai asa mananca poporu);
Tochitura de organe cu mamaliguta si salata de rosii

Mergi la inceput