Ce gatim azi (74)
Raspunsuri - Pagina 4
rory76 spune:
Mancarica de legume straturi
Toc felii: rosii, dovlecei, cartofi, ceapa, vinete, ardei gras si ardei iute, conopida.
Dupa asta ung o tava mai inalta cu unt, si incep sa pun un strat de vinete, unul de rosii, unul de...pana termin toate legumele. Intre ele pun mirodenii- marar tocat, patrunjel, ceapa verde si usturoi verde. La sfarsit pun ultimul strat de rosii felii, arunc si o mana de mozzarella sau telemea sau ce am in casa branzeturi si o lingura de ulei de masline si dau la cuptor vreo 20 de minute maxim. Asta merge foarte bine seara.
Budinca de conopida sau brocolli
Toc conopida - sau brocolli micut, amestec intr-un bol cu branza sfaramata , oua, iaurt si o lingura ulei si pun la cuptor intr-o tava unsa cu unt. Deasupra arunc putin cascaval ras. O las pana se face asa aurie-maronie.
Ma mai gandesc si mai scriu, daca mai vreti.
"Trust no one!"
monica-elizabet spune:
mama deja mi-e o pofta de mancarica machedoneasca de mor aici o intrebare pliz...ardeiul ala gras ce culoare tre' sa fie rosu? ca atunci astept pana in ro
multumim de retete
rory76 spune:
Eu am pus aredi gras verde, stiu ca se poate pune si amestec- rosu. verde, galben, chiar si cu gogosari am mancat reteta asta...e delicioasa!Ca si alte retete machedonesti...de genul peturi, placinta cu stevie, sau cu praz, dar din astea nu avem voie decat o data pe luna...
"Trust no one!"
monica-elizabet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Eu am pus aredi gras verde, stiu ca se poate pune si amestec- rosu. verde, galben, chiar si cu gogosari am mancat reteta asta...e delicioasa!Ca si alte retete machedonesti...de genul peturi, placinta cu stevie, sau cu praz, dar din astea nu avem voie decat o data pe luna... "Trust no one!" |
mutumesc pentru lamuriri...aaa..pai cred ca cu gogosar e si mai buna...mai dulce...
anaemi spune:
pastrav cu legume la aburi
fish fingers
salata de icre
cornulete cu rahat
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
ali762000 spune:
IERI: cotlet de porc cu cartofi la cuptor
AZI: traiasca gratarul: ciuperci la gratar, carnati, mici, carne de porc
Desert: capsuni si prajitura cu urda