Ce gatim azi (74)
Raspunsuri - Pagina 3
silvi_2005 spune:
Rory suna tare bine reteta ta
Azi Medalion de porc cu ciuperci servit cu garnitura de orez si un Bors de fasole galbena pt baieti eu am mancat o salata cu ton . Pt cina fac o mamaliguta cu branza la cuptor si gratar de miel pentru mine.
Monica mor cand citesc ce mancaruri faci eu sunt la dieta de vreo luna si nu combinatii de carne cu cartofi nu mamaliguza cu carne nu paste cu carne..ce mai toate mancarurile bune cu Nu
rory76 spune:
Silvi2005, dar sunt muuulte combinatii fara carne si cartofi absolut delicioase! Eu mananc asa de cativa ani...daca vrei iti dau retete!
"Trust no one!"
anaemi spune:
supa de pui
piept de pui fript
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Doamne fa-i nemuritori pe parintii care mor (14.03.1956-20.03.2010)
monica-elizabet spune:
silvi si cat o mai tii asa? eu n-as putea...sunt prea
azi am facut
salata de varza cu morcov si smantana
salata de cartofi cu peste afumat
salata de vinete cu ceapa verde si maioneza
ardei gras cu pasta de branza
gem de capsuni
si clatite ca sa putem papa gemul
ellinia spune:
Rory, vreau eu retete ca sunt in pana de idei. Si eu mananc tot fara combinatii "criminale" de bune . Si chiar nu ma stiu, in afara de legume cu piept de pui sau chestii de genul asta...Va urmaresc si eu si salivez cand va citesc retetele si mai fac pentru familie.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
valentinag spune:
salata de fasole verde cu usturoi
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
monica-elizabet spune:
pentru maine(fac de azi) niste aperitive(ne intalnim mai multi prieteni si pe mine au "cazut" aperitivele
pate de somon
pate din ficat de pui
pasta de branza
salata de vinete cu ardei copti
restul daca mi-o mai veni ceva inspiratie...dar trebuie sa fie ceva de sta in castron ca e greu de transportat
anaemi spune:
ciorba saseasca
orez cu ciuperci
cataif
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
rory76 spune:
Ce gatesc eu de dieta? Incerc sa mananc cat de putine grasimi, sa nu amestec carnea cu cartof sau cu orez sau cu paste. Asta la mine e regula, dureaza de cel putin 5 ani. Inainte eram tare grasa si dupa ce am slabit am reusit sa ma mentin numai cu mancaruri gatite dietetic. Vara de regula mananc in proportie de 90% salate de legume la parnz si seara si de fructe dimineata. Dar in restul anului fac asa:
Mancarica de pui cu varza :
Calesc ceapa verde sau uscata,intr-o lingura de ulei de masline, adaug pieptul de pui taiat fasii, nu prea mic, dupa ce prinde culoare. Apoi adauga varza noua sau murata taiata fideluta, , rosii date pe razatoare sau din conserva, mult marar si dau la cuptor. Bineinteles cu sare, piper. Numai ca nu o las mult la cuptor, eu o dau cam 15 minute, dar fiecare face cum vrea.
Piperchi( mancare machedoneasca )
2 kile de ardei gras, taiat mic, se caleste intr-o lingura de ulei . Dupa ce se inmoaie se adauga cam juma de kil de rosii, taiate mai mic.
Dupa ce se inmoaie si astea, pun ceapa verde( o legatura), juma de kil de branza telemea sfaramata, si gata! Reteta originala mai contine si oua batute ca pentru omleta, dar mie nu imi place omleta asa.
Stati sa ma spal pe cap si mai scriu...
"Trust no one!"