America (203)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc mult fetelor

Eu, intr-o viitoare casa, vreau podele Pergo laminate nu hard wood, peste tot, inafara de bai.
Podeaua laminata e super rezistenta,asa avem acum in casa, nu se zgarie din orice, e super usor de curat, cu mop swiffer o curat.Am avut si apa pe podea si nu s-a umflat deloc.

Adriana 27+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ahhh, nu mai pot de somn, ieri s-a trezit la 6 azi la 5.
Ar mai sta el in patut isi gaseste una alta de facut, dar i se pare funny sa imi arunce tot felul de chestii in cap, azi m-a trezit cu carte din aceea cartonata aruncata cu precizie drept in cap.

Si a avut un pui de viroza pe care mi l-a daruit, pe el l-au tinut mucii doua zile, pe mine ma doare tot corpul, am nasul infundat, ma doare capul si gatul.

Sinzi cum a fost? A ajuns David in Romania? Cred ca ai avut niste emotii!

Ramona voiam sa iti spun ca i-am introdus laptele de vaca din nou lui A. si e ok, numai ca bea cam mult, cam jumatate de litru pe zi, ii place f mult. Ii dau si formula, si in total ajunge cam la un litru pe zi (lapte plus formula), dimineata bea jumatate de litru de lapte plus cereale, pe nerasuflate.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere! Le place laptele, e diferenta de gust mare fata de formula sau alte cele ce le mai beau ei.

Am vazut laminate fel de fel, ramin la parerea ca engineered wood arata si se simte mai aproape de natural.

Ma faceti geloasa cu experientele voastre pozitive de saltele, a noastra cica nu-i destul de veche (nu-i!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor...tre sa impart cu voi...
Am crezut ca mor in noaptea asta....
Am predat ieri copilul la aeroport...si cand am vazut ca decoleaza avionul...mi s-au taiat picioarele...si m-a luat cu ameteala...
Am inviat acum cand am vb cu buni si David e deja in grija ei si a celor 1001 rubedeneii care au aparut la aeroport...si de clantanitul carora nu imi puteam auzi cum trebuie copilul care era foooarte incantat de excursia lui si de aventurile din avion prin care a trecut singur!!!
Nu imi vine sa cred....ce copil mare si responsabil am putut sa educ....desi cred ca mai degraba el ne-a educat pe noi!!!
Sunt asa mandra de el!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bravo David! Sinzi, e mai greu pentru tine decit pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Brava David!!!:)) Ce dulce ai fost cu taiatul picioarelor. Mama zicea ca se simtea ca gaina pe mal cu mine.
In curand jucam la nunti... trece timpuuuul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andreea, hahahaha!!!!!
Rad eu acum...dar....am crezut ca explodez cand am realizat ca copilul meu e singur intr-un avion peste ocean, apoi intr-un aeroport...si tot asa...
Am avut si aventuri...cand sa luam biletul, astia ne-au spus ca nu le-a fost spus ca au un UM (unaccompanied Minor) si apoi ne-au mai cerut $90...pe care trebuie acum sa ii "deal" cu compania, caci noi ii platisem deja.......apoi ne-au spus ca doar unul din noi poate sa il insoteasca pana la avion...dar i-am pacalit si am obtinut 2 pass-uri....au inceput imbarcarea tarziu, David a intrat primul insa, si era atat de incantat si mandru ca intra dupa pilot, si apoi noi a trebuit sa astept sa termine cu imbarcarea sa ne dea "chitanta" cum ca avionul a plecat pe pista...si am mai luat si un speed ticket...intr-o zona de 55 miles mergeam cu 66....
Uf....bine ca a ajuns copilul cu bine....Am avut niste emotii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

va multumesc de pareri, sfaturi! am luat aminte!
Mirela multumesc de PM!

Sanzi te cred ca ti-a fost greu.. bine ca s-a descurcat!

Alina eu am lasat-o intr-o zi numai in pantalonasi, fara pampers sa vad cum reactioneaza.. bineinteles ca a scapat pe ea un pic si mergea cracanata ca deh era uda (asa de comica era ).. dar i-am explicat de n-spe ori cum sta treaba ca nu mai are pampers si tre sa ceara olita.. si a inteles si percutat f bine.. bine a mai avut cateva accidente in primele 2 zile de cand am renuntat, dar nu facea pe ea complet.. scapa un pic, pt ca nu imi cerea la timp si restul facea la olita.. si acum gata e pe drumul cel bun.. nici acum nu imi vine sa cred cat de usor a fost, dar aveam un feeling ca e pregatita pt asta.. doar ca lasand-o cu pampers si incercand sa o pun si la olita nu voia si de aia am zis sa fac asa.. si uite ca a mers..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, felicitari pt. curajosul si istetul tau baiat!! Wow!! Sunt impresionata! Fi-miu nu cred ca ar fi in stare, desi e frequent flyer si stie tot ce tb facut prin aeroporturi, plus ca e mai mare decat David! Asa ca jos palaria! Zi-ne si noua mai multe amanunte despre cum i-a fost, ce aventuri a avut, poate prindem si noi curaj.

Fetelor, multumesc mult pt. sfaturi! Pana la urma sunt avantaje si dezavantaje cu fiecare dintre optiuni. Cred ca voi alege sa pun gresie si sa mai las mocheta cativa ani. Gresia se spala mai usor si fi-miu cu water parties si cum eu desi am un copil e ca si cand as avea 10, deci e trafic mare la mine, cred ca gresia pt. inceput ar fi o solutie mai buna pt inlocuitul linoleumului stricat. Cand va fi fi-miu adolescent cred ca voi putea sa optez pt. hardwood. Poate totusi la anul voi pune hardwood in dining si living, anul asta cred ca o sa pun gresie doar pe hol si bucatarie si las carpet in rest. E si scump, mie mi-au cerut 4800 pt laminat doar pe hol (5800 hardwood, deci diferenta mica, as fi ales wood la diferenta asta) si bucatarie si 10 mii pt tot downstairs (11 mii wood). E cam mult, eu cu o singura leafa I can't handle it all at once. Bine ca dadeau financing pe 4 ani, dar m-am cam saturat si de datorii. Asa ca sa vad cat mi-or cere pt. gresie, cred ca tot vreo 5 mii ca de fapt manopera e scumpa nu materialul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ruxij, prietena mea face cursuri gratuite la Home Depo?? parca, nu imi aduc aminte, si invata cum sa faca ea chestii in casa ca sa mai salveze un ban pe ici pe colo. Acum isi pune singura faianta in baie(prietenul ei o ajuta), si-a zugravit singura casa ce numai a cumparat-o si salveaza o gramada de bani. Spunea ca merge in fiecare sambata si cursurile sunt ff hands on, faci acolo tot ce vrei sa inveti. Poate daca ai incerca si tu ai putea sa iti faci singura holul, nu cred ca e un spatiu urias si ai salva tot banetul ala.

Adriana 27+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput