America (203)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Lia, eu am gresie in bucatarie si laminat in restul casei. Am pus laminat pentru ca Eric e inca la varsta cand taraie masini si jucarii pe jos si decat sa imi zgarie lemnul, care e mai scump, am preferat sa fie mai ieftin si sa nu-l stresez. Deci hol laminat si bucatarie gresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
vreau si eu oferte de job.. sunt in cautari maxime.. dar nu ma vrea nimeni bre, si imi pun la din alea mai de entry level dar degeaba.. deh, nema experienta de USA, ca doar am aterizat aici de 7 luni.. asa ca Josephine te invidiez..

ma gandesc la reorientare profesionala.. dar ce? habar n-am.. parca-s pe Luna.. nu stiu cum sa zic..

Nu stiu ce ai facut in Ro inainte de a venii aici, n-am fost atenta sau am uitat, oare de ce ma mir in principiu daca as fii asa tinara ca tine m-as duce la scoala aici tot pe meseria/ scoala pe care am facut-o in Ro.

Eu am zis mereu ca mi se pare gresit sa arunci la gunoi niste skills + ani de scoala care inseamna bani grei aici, doar pentru ca pare mai bine cotata o alta meserie. Exceptie face situatia in care ce ai facut inainte nu ti-a placut chiar deloc si ti-ai dorit mereu sa faci altceva. Parerea mea

Carmen, sper ca sunteti bine si te-ai mai linistit

Panteruto, esti o graviduta frumoasa foc

Ruxij, io nu ma bag, ca n-am casa, dar in locul tau as alege ce se curata mai repede si mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Carmen, ganduri bune si de la noi si hang in there iese soarele si pe strada ta curand. Doamne ajuta sa treaca infectia si sa iasa bine analizele viitoare. Eu nici nu m-as gandi la chestii asa negre, fii pozitiva asta te va ajuta mult!

Lia, eu as pune laminat sau engineered wood peste tot. Se instaleaza super usor, nu e rece si nu e un mess toata casa cand ti-l instalezi. plus, se schimba usor si nu e scump. Rezista bine si la trafic si la bucatarie. Daca pui acelasi fel pe tot nivelul casei clar ii schimba aspectul si ii adauga valoare. Nu m-as complica cu gresia, daca nu gasesti pe cineva sa o puna perfect si sa aiba groutul foarte ingust, ba se curata mai greu, ba mai iese pe ici pe colo, ba aluneca, nu stiu, mie-mi pare complicat sa gasesc gresia perfecta...

panteruta, sexy mama, enjoy sarcina in continuare si sa fie cat mai usoara pana la nastere.

Miha, avantajul in medical field e ca ai health insurance destul de bun, in cele mai multe cazuri, care otherwise costa mult.
Bravo ca ati scapat de diapers... la noi se prelungeste treaba si suntem tot in negocieri. Cum ai convis-o pe Andra sa renunte la diapers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, eu cred ca-i cam racoare la voi ca sa pui mult tile pe jos. Mai mult decit bucataria eu n-as pune (prefer hardwood si aici, dar am emotii cum se comporta, ca si eu scap toate alea pe jos).
Mie nu-mi place cum arata laminatul, dar as vota cu engineered woods. Alta varianta mai ieftina daca-ti place look-ul este bambusul.

Carmen, sper ca te-ai linistit un pic si ca-i OK Eric. Eu zic sa nu-ti faci ginduri negre in legatura cu analizele, daca dr. suspecta ceva nasol te-ar fi trimis automat sa faceti si alte teste. Hugs, o sa fie bine!

Mihutza, eu zic sa faci ceva ce-ti place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Alina Daca sughiti din cand in cand, eu te pomenesc cand ma mai extaziez de saltea Am o gluma cu sota-miu ca suntem "on a permanent vacation" si salteaua se incadreaza in poveste

Lai

Mergi la inceput

Ramona, mie-mi place cum arata bambusul, da' stiu ca am avut un motiv de nu l-am luat, da' uite nu mai tin minte..
Si eu tot cu engineered wood votez.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lai, zici ca tot happy esti cu salteaua?
Tot engineered wood prefer si eu. Bambus este mai ieftin si au aparut multe variante, am vazut unele chiar foarte faine.

Mergi la inceput

Lai salteaua

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Lai
Ma bucur ca am avut un sfat bun si ca experienta noastra a facut pe cineva fericit!!
pan' la urma ati luat "firm"?

Da... uitasem de bamboo, si aia e o varianta buna.
Ramona, sunt si laminate care arata mai bine, mie imi plac cele care-s facute sa arate distresed.

Mergi la inceput

Alina am luat plush.

Lai

Mergi la inceput