Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu ma trezesc devreme chiar daca ma culc tarziu!Sunt ca ceasu! Acum ma imbrac sa ma duc putin la biserica si dupa aceea la cimitir ca nu am mai fost demult cu vremea asta.

Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata tarzie si de la mine! Mic dejun: rod niste biscuiti de la belvita start cu juma de litru de lapte! Cine vrea e invitatul meu! A fost ziua unui prieten aseara, am venit tarziu acasa, am dormit pana la 11! Acum stau si va citesc pe voi si mai departe...nu stiu ce mai fac!

Crinuta! Nu-ti face probleme, o sa treaca..offf..e un virus cretin!

Alexuta sunt convinsa ca daca n-ar vrea sa faca n-ar face! Nici mie nu-mi place sa frec podele dar cand trebuie o fac si gata, fara sa comentez! Sunteti 2 si va ajutati si asta e important! Eu zic ca se descurca el, iti vei lua tu revansa la un moment dat!

Cristina 22+

Mergi la inceput

A! si vin si cu o intrebare cretina! Deci voua vi s-a intamplat sa va zica lumea ca va da hainute second dar sa le inapoiati cand nu-i mai vin bebeului? Mie da, si am o problema: de unde mai stiu eu care si a cui era? ca doar nu le fac foto!
Prietenele bune care-mi dau, au zis ca raman la mine stranse de la toata lumea si la urmatorul bebeu care apare in grup, le pasez lui! Nimeni nu le vrea fix pe-alea inapoi, daca fac un alt bebe, cumva hainutele vor reajunge la ele in masa... Ce idei aveti?

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Chichiuta, mi s-a intamplat la Iustina - mi-a dat o colega fara sa-i cer eu niste hainute de la fiica-sa si mi-a zis ca musai sa i le dau inapoi - nu m-a deranjat, dar i le-am inapoiat in aceeasi stare in care mi le-a dat - adica nepurtate de Iustina deloc, eram stresata nu cumva sa uit care sunt, sa le stric, cine stie...asa ca am preferat sa nu le folosesc si sa i le inapoiez.
Eu am pus niste carne de pui la fiert si fug sa fac o ciorba pentru amiaza, ca apoi tati si Iustina pleaca in oras.

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata tuturor si o duminica frumoasa!

Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata mai la pranz si de la noi......ma alatur si eu la cafeluta si mic dejun
crina....offf , insanatosire grabnica
ana felicitari pt semnatura
O duminica frumoasa va doresc

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Neataaaa!!!!!
Mama, ce spor ati avut la scris...
Noi am fost plecati ieri toata ziua, la un botez, au fost o gramada de copii, asa ca nu prea i-am dus grija pramatiei-sef. Venea pe la noi doar cand ii era foame sau cand avea de "sifonat" pe altcineva .
Acum ne pregatim de iesit iar in oras.
Crinuta - multa sanatate! Ai grija
Chichi - am mai primit si eu chestii pe sistemul mi le inapoiezi dupa ce nu iti mai tb - dar era vorba de un leagan si de un scaunel auto. Asa am imprumutat si eu altora portbebe-ul, carutul - pe acelasi sistem - mi le dai inapoi pt bebe2, dar sa pui conditia asta si pt haine mi se pare un pic stupid. Pai e copil - poate se pateaza, ce fac?? Hainutele, dupa parerea mea, se dau pur si simplu, fara conditii.

Va pup si o duminica placuta.

Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineta (cam tarziu, nu )si sa a veti o duminica frumoasa. Azi am fost pana la piata sa imi cumpar salata si, in drum spre casa, m-am admirat in toate vitrinele. Mi se parea ca mi-a crescut asa de mare burtica .

25+

Mergi la inceput

Lora, Kiti asa am zis si eu. Mi s-a parut super penibil. Daca e un carut sau un scaun de masina, ok, tin minte de unde e, dar 3 pantaloni si 2 bluze...? Ma gandeam la fel ca tine Lora, sa le accept si sa zambesc frumos si sa le pastrez intr-o punga si sa le dau inapoi intacte! Hainele de bebei au circuitul asta in natura, merg de la unul la altul si cand se uzeaza ies din circuit!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Buna dimineta (cam tarziu, nu )si sa a veti o duminica frumoasa. Azi am fost pana la piata sa imi cumpar salata si, in drum spre casa, m-am admirat in toate vitrinele. Mi se parea ca mi-a crescut asa de mare burtica .

25+

neata.....sa sti ca asa fac si eu , cand ies pe strada prin toate vitrinele ma admir...si merg asa mandra, de parca nimeni nu este ca mine

23+

Mergi la inceput