Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineata dragele mele!

In aceasta dimineata de weekend, ca de obicei, savurez un suc facut din: 1 mar, 1 portocala, 1 gref, 1 kiwi, 1 lamaie, cateva capsuni, 1 morcov si putina telina. E deliciouuus, yam-yam, si va indem si pe voi sa va incepeti ziua la fel. Stiu ca am mai scris asta in ulimele 2 weekenduri, risc sa devin enervanta, dar credeti-ma, e o sursa bogata de vitamine si o puternica cura de detoxifiere. Renutati la mancarurile rele, la mezeluri si alte prostii, inghetate, fast fooduri, etc. Faceti niste exercitii mentale cu voi insiva cand va apuca poftele. Graviditatea nu e o scuza si nici un motiv sa ne indopam cu ce vedem in fata ochilor! Ganditi-va ca astea dauneaza si adultilor, daramite copilasilor nostrii.
Fetelor, ce naiba! Va rog frumos sa fiti mai ambitioase si mai atente!

Ghiocela 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata dragi burtici!Ieri trebuia sa schimb si eu semnatura dar nu stiu unde mi-a fost capul!Mi-am adus aminte cand m-am pus in pat aseara. Azi avem un mic dejun mai light(fara mezeluri si oua),crema de branza Almette cu rosii si castraveti.Sa aveti o dumunica frumoasa!

Ana22+

ANITA draga,
Buna dimineata! esti campioana la trezit! Ce s-a intamplat? A sforait mamaie tare?? Glumeeeeesc!!!!!
Sa stii ca batranii rautaciosi sunt foarte periculori pt confortul psihic al tinerilor ( adica al vostru). Nu e bine nici sa fii rea cu ea ca te bate Dumnezeu pe tine, asa ca...mai bine las-o in pace dar ocoleste-o ca poate sa va faca rau.Mintea ei incepe sa incetineasca de-acuma. o sa fie din ce in ce mai dificila si greu de suportat! Multa putere iti doresc!

Ghiocela 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

daca vreti sa ma cunoasteti mai bine.... unele din voi poate s-a uitat la dansez pentru tine. eu sunt fata care a dansat cu alex velea pt sotul ei.acum doi ani

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Fata draga, nu-mi vine sa cred! Imi aduc aminte de cazul vostru. Ce a facut sotul tau? S-a rezolvat? A reusit sa faca operatia? E OK acuma?

Ghiocela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

e bine sotul multumesc frumos. dupa atatea incercari grele ale vietii ne mai trebuia un bebe care sa ne lumineze viata si Dumnezeu ni l-a dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata dragi burtici!Ieri trebuia sa schimb si eu semnatura dar nu stiu unde mi-a fost capul!Mi-am adus aminte cand m-am pus in pat aseara. Azi avem un mic dejun mai light(fara mezeluri si oua),crema de branza Almette cu rosii si castraveti.Sa aveti o dumunica frumoasa!

Ana22+

ANITA draga,
Buna dimineata! esti campioana la trezit! Ce s-a intamplat? A sforait mamaie tare?? Glumeeeeesc!!!!!
Sa stii ca batranii rautaciosi sunt foarte periculori pt confortul psihic al tinerilor ( adica al vostru). Nu e bine nici sa fii rea cu ea ca te bate Dumnezeu pe tine, asa ca...mai bine las-o in pace dar ocoleste-o ca poate sa va faca rau.Mintea ei incepe sa incetineasca de-acuma. o sa fie din ce in ce mai dificila si greu de suportat! Multa putere iti doresc!

Ghiocela 21+

Multumesc ghiocela!Ai fost o dulce cu sforaitu lu mamaie
Ma trezesc sa-i fac cafeaua si micul dejun sotului meu ca pleaca la lucru!

Ana22+

Mergi la inceput

bebecris
Si eu am cautat poze cu tine si am gasit una f faina. dar vrem sa te vedem si cu burticutza.Cred ca si noi ar mai trebui sa punem poze mai recente in album,sa vedem cat au crescut burticilee!

Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

trebuie sa fac cateva poze recente cu burtica si dupa voi pune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineta dragilor
Doamne ce harnicute sunteti! Eu nu prea am dormit z noapte pentr ca dupa ce mi-au mai trecut durerile de gat a inceput nasul sa curga si nu pot sa respir decat pe gura. Mi-am dat cu spirt, apa cu sare, mi-am facut si infuzie cu ceai de musetel, dar tot degeaba. Cred ca pana nu-si face damblaua cateva zile n-am ce-i face.
Dragelor sa avet o duminica minunata!
Ana felicitri pentru semnatura.

23+

crina cu

Mergi la inceput

Crina multumesc!Sa te faci bine!!

Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Buna dimineata , mai intarziat si dela mine
imi place sa am musafiri care sa stea pana mai tarziu pt ca a doua zi trece mai repede fiindca ma trezesc deja pe la jumatatea ei
Cred ca sotului nu ii place ca trebuie sa spele o gramada de vase si sa faca ordine, OFFF CE M-AS DUCE SA FAC EUU

Burtica de 26 +

Mergi la inceput