Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Crinuta nu-ti mai face probleme cu greutatea! Sa fim sanatoase pana la capat si apoi putem sa tinem regimuri drastice! Eu am 70.5kg...and counting!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Eu sunt una din oamenii disperati dupa si daca nu mai pot face ma enervez cand vad ceva care nu este la locul lui

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Incerc sa ma obisnuiesc pentru bebe dar nu reusesc mereu

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Si eu sunt la fel,daca nu pot sa fac cum imi place mie,mai bine las pe maine decat sa-mi faca cineva de mantuiala. E mai greu sa retusezi dupa cineva decat s-o iei de la zero. Ce ciudata sunt!

Ana21+

Mergi la inceput

bebecris de ce nu pui si tu niste poze cu tine in albumul comun sa te cunoastem mai bine? E mai fain cand vb cu cineva pe care l-ai vazut,chiar si in poze,parca il cunosti mai bine.

Ana21+

Mergi la inceput

Chiar asa, Bebecris! Acolo la gazeta ca toata lumea! Nici Maya noastra nu are. Ia s-o mustruluim!
Pe unde umbli albinuto?

Cristina 22+

Mergi la inceput

Fetelor,o dupa-amiaza placuta! Noi iesim la o plimbarica!

Ana21+

Mergi la inceput

Ma duc cu niste prieteni sa vedem o locatie de nunta frumoasa langa Bucuresti. Sper sa nu le ceara o avere! Va !

Cristina 22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Chiar asa, Bebecris! Acolo la gazeta ca toata lumea! Nici Maya noastra nu are. Ia s-o mustruluim!
Pe unde umbli albinuto?

Cristina 22+

Asa! Cearta-le!Sa treaca si ele "pe panou"!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Pana am stat eu vreo 2 ore la terasa ati si inceput capitol nou...harnice fete

Zozo, Vanyy, Ana

Ce probleme aveti voi cu soacrele ...e destul de aiurea cand se amesteca si dau sfaturi pe pricipiul "pe vremea mea bla,bla,bla" Eu in afara cu chestia numelui la copil alta "problema" nu am avut. Si atunci sotul meu a ras si mi-a zis ca oricum facem ce vrem noi si n-are rost sa pun la suflet.
Noroc ca nu stam in aceeasi casa nici cu mama nici cu soacra; sunt femei de treaba si sufletiste dar mai bine fiecare cu casa lui...

25+

Mergi la inceput