Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 4

bebecris26 spune:
bebecris26 spune:
 daca vreti sa ma cunoasteti mai bine.... unele din voi poate s-a uitat la dansez pentru tine. eu sunt fata care a dansat cu alex velea pt sotul ei.acum doi ani
cristina si bebe in burtica  22 sapt
 22 sapt

LoraG76 spune:
LoraG76 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui chichiutza Lora ce bine ca n-a fost nevoie sa stai cu parintii! Eu stau cu ai mei, m-as muta oricand daca as avea posibilitatea ( dupa cum spuneam suntem medici...)! Ei sunt ok, dar parca devin din ce in ce mai pisalogi cu inaintarea in varsta! Cu copilul probabil ca ne vor ajuta mult, dar probabil ca ma va critica de multe ori ca aia nu fac bine, aia nu fac bine...  Cristina    22+ | 
Chichiuta, stiu cum e cu medicii...am niste prieteni f. buni in Buc. - ei sunt din Piatra, dar s-au mutat acolo pt. ea, sa poata face rezidentiatul si sa fie si impreuna, au 2 copii, acum a terminat rezidentiatul si nu are post...si nici in Piatra nu se intrevede vreo posibilitate, ca s-ar intoarce aici...sunt destul de dezorientati, e tare greu si dezamagitor ca dupa atatia ani de invatat - si invatat, frate, daca n-as fi vazut-o cu ochii mei cum invata n-as fi crezut ca e posibil asa ceva - stai degeaba...mergi si faci in spital ore gratis, sa nu uiti ce ai invatat. Trist, f. trist...
Lora, mami de Iustina si

27+
 27+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

LoraG76 spune:
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui alexuza Eu sunt una din oamenii disperati dupa  si daca nu mai pot face  ma enervez cand vad ceva care nu este la locul lui  Burtica de  26 + | 
Join in the club!
 Ieri, daca am vazut ca ma simt mai bine, m-am apucat de facut curatenie, ca tot eram singura si nu avea cine sa stea cu gura pe mine..de obicei face sotul meu. Urmare? Am luat un no-spa si am stat in pat, ca parca imi cadea burta si ma si durea putin...azi sunt ok, din fericire, dar am mai sters o data cu mopul, asa...parca nu mi se parea mie ca-i ok. Acum ma uit pe gresia din bucatarie si iar nu-i ok - e gri, luceste si se vede toooot...si-i multaaaa...
 Ieri, daca am vazut ca ma simt mai bine, m-am apucat de facut curatenie, ca tot eram singura si nu avea cine sa stea cu gura pe mine..de obicei face sotul meu. Urmare? Am luat un no-spa si am stat in pat, ca parca imi cadea burta si ma si durea putin...azi sunt ok, din fericire, dar am mai sters o data cu mopul, asa...parca nu mi se parea mie ca-i ok. Acum ma uit pe gresia din bucatarie si iar nu-i ok - e gri, luceste si se vede toooot...si-i multaaaa... Asa ca ma duc sa mai dau o data cu mopul, ca doar nu-i ea mai tare ca mine!
 Asa ca ma duc sa mai dau o data cu mopul, ca doar nu-i ea mai tare ca mine!Lora, mami de Iustina si

27+
 27+Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

LoraG76 spune:
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 daca vreti sa ma cunoasteti mai bine.... unele din voi poate s-a uitat la dansez pentru tine. eu sunt fata care a dansat cu alex velea pt sotul ei.acum doi ani cristina si bebe in burtica  22 sapt | 
Ups..eu am zile-ntregi cand nici nu deschid televizorul..asa ca recunosc ca n-am habar, da' cat acum pe net! Bravo tie!

Asa, parasiti-ma toate, plecati afara...
 Numai eu nu poooot!!! Si e si de serviciu al meu sot in seara asta, asa ca sunt doar eu cu Iustina. Cred ca o provoc la o comoara piratilor, ori un piticot, ceva...
 Numai eu nu poooot!!! Si e si de serviciu al meu sot in seara asta, asa ca sunt doar eu cu Iustina. Cred ca o provoc la o comoara piratilor, ori un piticot, ceva...Lora, mami de Iustina si

27+
 27+Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

mihaelka77 spune:
mihaelka77 spune:
 Lora eu nu mai plec nicaieri astazi 
Nu am fost niciodata obsedata de curatenie; la mine acasa e curat dar nu la modul acela obsesiv. E curat si atat. Nu stau toata ziua cu mopul si cu carpa de praf in mana. Si nici nu m-am certat niciodata cu sotul pe subiectul capacul de la wc, hartia igienica pusa nu stiu cum sau alte chestii. Nu sunt genul tipicar, imi place sa fie toate la locul lor, nu as suporta sa stau intr-o casa unde e mizerie dar nu exagerez niciodata. 25 +
25 +

LoraG76 spune:
LoraG76 spune:
 No, am executat gresia!
Mihaelka, nici eu nu-s exagerata, da' am momente cand ma obsedeaza...de ex., acum as avea chef sa fac o curatenie din aia sa nu se vada fir de praf, da' nu pot...ma resemnez...cred ca m-a apucat de la statul acasa. Oricum, ma enerveaza la culme petele care se vad pe gresie - ba de la apa, ba altceva...ma enerveaza ca acum aspiram si in jumatate de ora deja se vede cate ceva pe jos...nu totdeauna, dar uneori ma apuca.  Oricum, nu fac nici eu galagie, ma abtin..cat pot.
 Oricum, nu fac nici eu galagie, ma abtin..cat pot. 
Gata, plec sa vad ce face fie-mea, ca nu se aude nimci si-i suspect!
Lora, mami de Iustina si 
 27+
 27+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan 
www.inimacopiilor.ro

crina-s spune:
crina-s spune:
 Lora nici eu nu plec nicaieri. Mi-ar fi placut sa fi plecat cateva minute pe afara la o plimbarica, dar l-am ajutat pe sotul meu sa facem curat la niste acte si am stat numai in fund si acum ma doare burtica si spatele ingrozitor. Iar ma injectez

.
.
Si mie imi place sa fie curat in casa si toate puse pe la locul lor, ceea ce nu suport sunt hainele puse in sifonier la linie, adica sa fie ordonate, dar nu la linie. Soacra-mea le are asa. Cand ia ceva din sifonier sta 10 min ca sa refaca linia.......Nu stau cu carpa toata ziua, nici acum caci nu pot, datr nici inainte. Cand eram la serviciu munceam cel putin 11 ore pe zi si chiar nu mai aveam chef cand veneam sa fac decat ceva rapid de mancare si maxim sa bag o masina la spalat. WE era destinat curateniei, cumparaturilor, dar si intalnirii cu prietenii, parintii......
Vad a nu prea e nimic la tv in seara asta. Vreo sugestie de petrecut seara in pat? (fara dragoste de facut cu sotul ca nu avem voie

)
)
23+
crina  cu
 cu  

mihaelka77 spune:
mihaelka77 spune:
 Eu nu suport, dupa ce sterg praful, sa vad ca imediat se pune iarasi....Atat de inutil mi se pare....

Si nu suport sa merg la cineva in vizita si sa ma puna sa ma descalt la usa.
 Si nu suport sa merg la cineva in vizita si sa ma puna sa ma descalt la usa.
 25+
25+

luy spune:
luy spune:
 Multumesc mult pentru urari, sa numaram cu toate la toamna boboci sanatosi si frumosi ! 
Va ofer  si
 si 
Luy,  mamica de
 mamica de  Maria Teodora
 Maria Teodora  ( 25 august 2007 ) si
 ( 25 august 2007 ) si  23+ cu
 23+ cu  la purtator
 la purtator