Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LMA Vlad Stefan de Busymummy
LMA Justin Damian de Romanitza_31

LMA Andrutza

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

G.Bacovia-Noapte de vara

Noaptea-ncet, ticnit se lasa -
Poezie, sau destin -
Luna urca, somnoroasa, -
Vino, vin!

Este liniste, racoare,
Codrul e de farmec plin -
Pe sub teii inca-n floare, -
Poezie, sau destin.

In suavele parfume
Poezie, sau destin -
Ori pe unde-ai fi in lume, -
Vino, vin!

Ingerii deasupra noastra
Vor canta un imn divin -
Ah, ce clara noapte-albastra, -
Poezie, sau destin.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
My_Lady
Si iti mai zic ceva..sper din inima sa nu te superi, nu asta imi doresc...am citit aseara postarea ta...si m-a luat cu lesin... tu ii pui caciulita pe cap Beccai???? Eu nici iarna nu ii puneam...si acum ma uit la Flavius..ca il las sa doarma doar cu body maieu..nimic altceva..si tot ii este cald...nu ma gandesc decat cum as reactiona eu daca mi-ai pune o caciulita in cap...
Plus ca atunci cand eram la spital cu Darius, el fiind nascut vara..si era la fel de cald...si era mult mai micut..la un mom dat i-am dat pe el body, pantaloni si sosete...cand au venit medicii..mai ca nu m-au batut...l-au dezbracat imediat...si mi-au spus ca poate sa stea si in pampers doar...ca si lor le este cald la fel ca si noua...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

nu ma supar,
sa iti explic:...Rebecca este foarte sensibila...si ii curg urechile una doua...abia am scapat de acest lucru cu picaturi..in ureche..timp de doua saptamani..si ii pun caciulitza doar cand face baie..deasemenea ii curg si ochisorii...e cam nasol cu ea....tu crezi ca eu nu stiu ce ii este cald...am lasat-o azi-noapte fara pantalonasi..doar in body si sosetele..si dimineatza stranuta...cand are porii dschisi e foarte sensibila...si eu am de tras cu ea.nu te gandi ca ii pun vreo caciulitza de lana..ci una fffffffoarte subtire...doar nu am innebunit..si la etajul 2 nu e ca la 4..stiu diferentza ca am stat si eu la 4..si e infernal,mai ales noaptea cand se inmagazineaza caldura in pereti...la noi, la 2 e cam frigutz noaptea..eu inca mai dorm cu pilota pe mine
e usor de zis...dar nu fiecare e la fel.

Citat:

Mergi la inceput

ronyyyyyyyyy
romanitzaaaaaaa
pireliaaaaaaaa
lucyyyyyyyyyy
adyyyyyyyyy
tiuscaaaaa
andrutzzzzzzza(si tortul,bauturica,fripturica)
madaaaaaaa
pishkoooooooo
rebebeeeeeee
ragapieeeeeee
laviiiiii
magdaz_inaaaaaa
dienutzeeeeee
gabitzaaaaaa
lauriciuuuuuu
katiuschaaaa
roxalyyyyyyyyy
alexaaaaaaaa
loreeee
busyyyyyyyydoc
cryyyyyyyysss
sunshineeeeee
..si pentru camy
...daca am uitat pe cineva din catalog...norocul lui ca a scapat
eu am iesit.va doresc o zi cu soare..racoroasa.
va anunt ca i-am scos masa Beccai de la 23.oo...oficial de aseara..tot pentru ca asa a vrut ea...o refuza de 2 seri...si meniul ei zilnic arata cam asa acum
8.00-LP 180-210-ml
11.00-cereale/fructe
14.00-legume cu carnitza
18.00-LP 180/210 ml
21.00-iaurt Campina-pahar mare de 250 ml

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

O zi racoroasa sa aveti!

Noi ieim putin afara acum..si poate pe la 19.20.00
si multa sanatate Davidutzu! sa fie sanatos!
poate din cauza dintilor sa aibe varsaturi..febra..cine stie?
si noi mai varsam uneori.....ce sa spun?
vb mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Fetelor am iesit la 8.30 afara,nemancati,si deja era f.cald.Nu stiu ce o sa facem
Zic si eu my_lady ca si Camy.Nu e neaparat ca are porii deschisi,poate o fi o alergie ceva?Ca si al meu patea la fel.Acum e mai bine.Oare daca o usuci cu foehnul nu e de ajuns?Ca eu asa fac si vad ca nu mai pateste nimic.Si parerea mea este ca daca poarta caciulita o sa o ai mai sensibila mai trz.Dar fara suparari,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

bine ca nu s-a suparat pe mine My_Lady ....eu mi-am spus parerea...acum fiecare face cum crede!! [floare]

restul fetelor..pe unde umblati?????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Fetelor am iesit la 8.30 afara,nemancati,si deja era f.cald.Nu stiu ce o sa facem
Zic si eu my_lady ca si Camy.Nu e neaparat ca are porii deschisi,poate o fi o alergie ceva?Ca si al meu patea la fel.Acum e mai bine.Oare daca o usuci cu foehnul nu e de ajuns?Ca eu asa fac si vad ca nu mai pateste nimic.Si parerea mea este ca daca poarta caciulita o sa o ai mai sensibila mai trz.Dar fara suparari,da?

normal ca fara suparari..dar fiecare mama isi creste copilul cum considera ea

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Si noi prezenti pe aici!

am fost aseara la inot, de data asta mi-am permis o ora singura, numai si numai pentru mine. Taticu a ramas acasa singur cu jr...
Ne pregatim maine pentur un botez, asta pe langa tot haosul din casa. Si pe deasupra, ca orice femeie, nu stiu ce sa imbrac maine...situatie evident agravata de faptul ca mi-ar place...arata pe mine de parca le-as fi imprumutat de la o sora mai mica...

fug la cafea!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

ce o mai petrece andrutza acum....sa imi pastrezi si mie o felie de tort...
noi plecam diseara la tara..si ne intoarcem la noapte...
o bag pe Rebecca la piscina gonflabila..cu apa...

Citat:

Mergi la inceput