Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
Adresa comuna email - nov.dec2009@gmail.com sau nov.dec2009@yahoo.com
ID cont comun picasa - nov.dec2009
ID cont comun picasa - fulgusori2009
ID cont comun webshots - novdec2009
Parolele la cerere pe PM
te descurci?
daca mai ai nevoie de ajutor..aici sunt!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
desprecopii spune:
dragi mamici cu bebelusi DC de pana la 12 luni, va asteptam cu poza bebelulului drag la acest concurs
Concurs super de pozici cu bebelusi de pana la 1an.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
vias spune:
Sunshine ai PM!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
camy...vreau si eu parolele...ca nu le am.concursul asta cu poze e cam bizar
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sunshine2009 spune:
Doamne ce de minunatii de burticutze si de copii! Felicitari la toate!
_
Don't feed the trolls!
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui cryss_oana Buna dimineata! Katy,am vazut si eu pozici cu puiutii tai,sunt foarte frumosi Sa va traiasca si sa va bucurati de eiAm vrut sa-ti zic de ieri:imi place sloganul tau de la semnatura,pacat ca multe femei nu au aceeasi parere. Va pe toate!! Andreas-Georgian,comoara mea!!http://community.webshots.com/user/OanaAndreas?vhost=community |
Multumesc mult
Parerea mea e ca daca i ramas insarcinata inseamna ca Dumnezeu te iubeste pt ca nu toate femeile pot sa aiba parte de o asa minune si cea de a ramane insacinata multe femeii isi doresc copii si nu pot avea iar altele raman si ii omoara.parerea mea e ca daca D-zeu ti-a data sa fii mama primeste asta cu sufletul si inima deschisa nu conteaza ca de ex la eco iti zice ca are deficiente poate acel eco se inseala iar tu omori un copil nevinovat si chiar daca are defecte e copilul tau nu conteaza cum ar fi el trebuie sa il iubesti. nu trebuie tu sa faci asta daca D-zeu vrea sa ti-l ia il ia fara sa te intrebe ce vrei tu.iar un avort chiar este o CRIMA daca acel copil nu este nascut asta nu inseaman ca nu are drepturi si ca nu are viata toate femeile se inseala care recurg la chestii din astea.
eu cand am ramas insarcinata cu Andrei fetele stiu prin ce am trecut si mi-am pus viata mea in fata pt copil sa stiu ca il voi aduce pe lume si daca era sa se intample ceva stiam ca am daruit o viata si nu am luat o viata.
gata cu povestile asta e parerea mea si nu o voi schimba si cui nu ii palce sa nu se uite la semnatura mea si gata
eu am o stima pt femeile care au copii inclusiv cele care adopta
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui sunshine2009 Katy: poate s-a deplasat numai un pic, iti tin pumnii sa nu fie altceva! Ai vazut cumva "the silent scream", filumletul despre avort? Fug iara la treaba! _ Don't feed the trolls! |
speram s afie bine sunt curioasa sa vad maine dimineata
cat despre filmulet da am vazut si nu ma pot exprima in cuvinte.
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
A_driana spune:
ceau fetele,
am venit acasa, am stat 6 zile in spital degeaba, dupa ,,doamna'' doctor copilu n-are nimic, io-s prea paranoica si speriata....adica copilu imi face febra, vomita de 8 ori in cateva ore, dar o face doar asa, ca n-are ce face...poate fi de la dinti, de la gatul putin rosu (dar de cand ne-am internat niciodata nu s-a mai uitat in gat sa vada daca a trecut sau ii si mai rosu, asta daca chiar a fost rosu)...poate fi de la orice...
nu detaliez intamplarile ca n-am psihicul si timpul necesar dar oricum am ramas cu un gust fffffffffffffffffffffffffff amar.....si am stat atata internati nu pt ca avea copilu ceva grav ci pt ca eram eu
m-am simtit si m-or facut sa ma simt ca o nebuna care n-are ce face acasa.
in fine, doamne ajuta sa fie puiul bine si sa nu mai ajungem pe acolo in veci pururi...asta va doresc si voua.
va multumesc ca v-ati gandit la noi, si ati fost alaturi de noi cu gandul.
pupam fulgusorii si mamicile, fara exceptie.
p.s. alinus
A_driana , de minunea mea David-Andrei
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui A_driana ceau fetele, am venit acasa, am stat 6 zile in spital degeaba, dupa ,,doamna'' doctor copilu n-are nimic, io-s prea paranoica si speriata....adica copilu imi face febra, vomita de 8 ori in cateva ore, dar o face doar asa, ca n-are ce face...poate fi de la dinti, de la gatul putin rosu (dar de cand ne-am internat niciodata nu s-a mai uitat in gat sa vada daca a trecut sau ii si mai rosu, asta daca chiar a fost rosu)...poate fi de la orice... nu detaliez intamplarile ca n-am psihicul si timpul necesar dar oricum am ramas cu un gust fffffffffffffffffffffffffff amar.....si am stat atata internati nu pt ca avea copilu ceva grav ci pt ca eram eu m-am simtit si m-or facut sa ma simt ca o nebuna care n-are ce face acasa. in fine, doamne ajuta sa fie puiul bine si sa nu mai ajungem pe acolo in veci pururi...asta va doresc si voua. va multumesc ca v-ati gandit la noi, si ati fost alaturi de noi cu gandul. pupam fulgusorii si mamicile, fara exceptie. p.s. alinus A_driana , de minunea mea David-Andrei |
dar mergi mama la o clinica privata..la un consult de specialitate..lasa spitalele..ca toti dr.buni sunt plecati afara...si au ramas indiferentii la apel
bine ai revenit.pupam davidelul bolnavior
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Katyuscha21 spune:
ma bucur ca puiul tau e mai bine si ai mare grija cu doctorii astia din RO ca........ mai bine stai acasa si te tratezi singur
daca copilul vomita si are febra dai ceva de febra si daca nu ii trece fai frectie cu otet si apa si pt voma nui da nimik sa manace nici macar lapta si dai doar apa si ceai daca nu mananca nui nimikm trebuie musai sa bea lichide in nici un caz nu ii da de mancare cat timp il tine chestia ata chiar si daca il tine 2 zile apa e solutia si daca are febra nui ii da lapte pt ca laptele si cu febra il face sa vomite.eu am patir asta cu Andrei cand era mic si am invata si eu de la un medic si acum stiu ce sa fac si sa stii ca merge
eu va doresc sanatate multa
citat din mesajul lui A_driana ceau fetele, am venit acasa, am stat 6 zile in spital degeaba, dupa ,,doamna'' doctor copilu n-are nimic, io-s prea paranoica si speriata....adica copilu imi face febra, vomita de 8 ori in cateva ore, dar o face doar asa, ca n-are ce face...poate fi de la dinti, de la gatul putin rosu (dar de cand ne-am internat niciodata nu s-a mai uitat in gat sa vada daca a trecut sau ii si mai rosu, asta daca chiar a fost rosu)...poate fi de la orice... nu detaliez intamplarile ca n-am psihicul si timpul necesar dar oricum am ramas cu un gust fffffffffffffffffffffffffff amar.....si am stat atata internati nu pt ca avea copilu ceva grav ci pt ca eram eu m-am simtit si m-or facut sa ma simt ca o nebuna care n-are ce face acasa. in fine, doamne ajuta sa fie puiul bine si sa nu mai ajungem pe acolo in veci pururi...asta va doresc si voua. va multumesc ca v-ati gandit la noi, si ati fost alaturi de noi cu gandul. pupam fulgusorii si mamicile, fara exceptie. p.s. alinus A_driana , de minunea mea David-Andrei |
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!