Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Seara buna -- in miez de noapte la noi. Am picat lata aseara, am mers la Palatul de Vara si am stat toata ziulica, la 9 jumate seara ne-am intors. Am urcat, mai exact ne-am catarat pe un munte ca sa ajungem la templul din varf, mai fetelor, va trimit poze cand ne intoarcem la Shanghai, sa vedeti ce ascensiune am facut. Dupa prima panta, cand am vazut pe ce pietroaie tre sa mergem si cat e de abrupt, am zis sa ne inotarcem si sa ocolim muntele cu templul, ca sa ajungem la lcaul din partea cealalta, dar a facut tata misto de mine ca ocolindf muntele nu imi scade fundul si am vazut si ce mult ii placea lui John sa se catere, asa ca am zis hjai sa mergem. Am zis ca nu mai ajung, si la urcat dar mai ales la coboratul in partea cealalta... noroc cu Ergo, ca mi-am putut folosi mainile si a protejat-o si pe Jane de soare. Dar cand am ajuns in partea cealalta, era un lac imens, am inchiriat o barcuta cu mnotoc si am mers in larg si am bagat picioarele in apa si era rece si racoroasa, a fost de vis.

Maine mergem la MArele Zid -- insa i-am zis lu tata ca poa sa zica ce-o vrea de fundul meu, eu tot cu telecabina merg in sus si pe toboganul imens de piatra cobor.

Revin cu poze in cateva zile.

Vio - mare noroc ai de ajutorul alor tai. Si eu zic bogdaproste ce mult ma ajuta chiar si sa doarma cu Jane cate o noapte, 5-6 ore, cat are ea perioada cea mai lunga de nemancare, ma odihnesc profund, ajuta enorm...

Gaby -- da, trimit Ergo, cand revin in Shanghai, va pun poze cu toate materialele pe care le are Holly pentru gluga si buzunar sa va alegeti si apoi ii dau comanda. tre sa vad si cat e 1 euro acum, ca sa fac conversiune, inainte era simplu, ca era 10 yuani la un euro, 450 de yuani era 45 de euro. Acum nu criu cat e, 9, 9 si ceva, sub 9. Si apoi tre sa vedeti cum faceti sa le luati de la ai mei, Honey e in Bucuresti, pt ea e simplu tu tre sa vb cu tata sa vezi cum faceti sa ti-l trimita. Vorbim zilele viitoare.

Vladi -- da, sper sa fie ok 500g luna asta. Si ea e multumita, cand termina de mancat e vesela si satula. Mananca in jur de 7 mese pe zi, am numarat zilele astea. Uneori la 2.5 ore, alteori la 3-4 ore. Noaptea are 5-6 ore pauza. Sper sa fie ok...

Andra -- exact era ca un hotel de 5 stele, numai ca la scara foarte redusa, cat marimea unei cusete de tren :) -- asa e poate si de la mersul cu trenul sa i se fi facut rau, am sa o duc la doctor sa ii faca o analiza la kk sa vedem daca nu are viermisori sau vreo emzima lipsa. Asa a sugerat dr de aici la care am mers.

Roxana -- vreau sa vad si io poza aia cu ivan dormind pe nu stiu unde, poti sa o pui undeva unde am si eu acces? Voiam sa te intreb mai demiult dar am tot uitat.

Andra -- eu stiu din zilele mele de mers la sala si de forma fizica super ca nu slaesti de la abdomene in sine, ci numai daca le faci dupa 20-30 de minute de cardio (alergat, mers pe bicicleta, ceva care sa iti mareasca pulsul) abia atunci incepe arderea grasimilor. Altfel, doar se intaresc muschiil, dar nu scazi in greutate.

Stefanna -- sa stii ca si eu la fel zic dupa fiecare cearta, chiar si cand nu ne certam, daca mi se pare ca s-a purtat urat, ca mi s-a luat, ca as vrea sa plec. Apoi cand ma calmez imi dau seama ca am gresit si eu (uneori imi dau seama ca eu am fosr de bina, ca eu am provocat cearta) si imi trece... E greu, chiar si pentru cei la al doilea si iata ca si la al treilea copil...

Child -- si Jane mai plange, si atunci ma opresc, o iau din scaun, ii dau sa manance, o dragalesc un pic, etc. Daca nu conduc eu, o scot si o pun in ergo si imi pun centura pe sub el. Nu e la fel de sigur ca in scaun, dar oricum e pretty safe, pt ca nu mi-o poate smulge din brate o frana brusca si ii tine si capul sa nu se duce pe spate in caz de ceva. Si asa, aproape de mine, s-a invatat sa mearga cu masina si plange mult mai rar decat la inceput.

Gata, am stat treaza aproape o ora, fug inapoi la nani. Maine luam in piept Zidul Chinezesc (cu telecabina, cum spuneam haha)

Noapte buna!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Delia..asteptam poze cu interes..
ce-mi place tonusul tau...de cand e Jane pe lume esti tot o veselie... sa nu te deochi...haha (te-am citat)

BB Ovidiu Andrei
Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Stefanna imi pare rau sa aud ca ai probleme... of!! Barbatii astia ne strica cele mai frumoase clipe, zau!
Nu stiu exact prin ce treci, dar vreau sa-ti zic un lucru: orice ar fi (inafara de violenta fizica, dar sint sigura ca nu e cazul) nu lua nici o decizie acum, cind esti probabil furioasa sau /si deprimata. Stai pe loc si nu misca, pina o sa-ti revii cit de cit. Deciziile luate in criza nu sint bune.
Si inca ceva: sigur iti vine greu sa crezi acum, dar TREC TOATE... Nu stiu cum si in ce fel, dar timpul le rezolva intotdeauna cumva pe toate. Eu am ajuns la concluzia asta dupa mai multi ani traiti decit tine si, de cite ori mi-e greu, imi zic "respira adinc, rabda si asteapta; se va rezolva cumva - o sa-mi vina in minte o solutie pe care acum nu o vad sau pur si simplu se vor schimba datele problemei intr-un fel in care acum nu-l intrezaresc" Curaj si putere iti doresc! - si daca vrei sa vorbim mai pe indelete, da-mi mail sau PM :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Cu kilogramele: va rog stati la coada si nu va bagati in fata mea! Tonele de inghetata si-au spus cuvintul, am 2 kg in plus! Si iar am trecut de 90 kg... :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor cum fac infuzia de taratze?va rog dati cantitati precise si procedura in sine.
Vladi .Ziceai ca ai citit la odisee si spuneai ca stiam atat de multe.La munca colegele imi ziceau dna dr gineco pt ca eram ff informata.Vai de steaua mea!Stiam atatea pt ca in cautarile mele in ale infertilitatii am bagat la cap tot ce-am gasit.de n-as mai stii...o sa-mi prinda bine la a doua fertilizare.sau poate raman natural,mai stii?
Dayanara cu Kiabi e teroare.Cat despre filmulet super cool.Faina fata ai,bre!Tzuca-i-as bucile fetzei si ochii aia fainuci.Iar lui Ivan un pupic ca el e mai mare si il vad baietii ...
Gaby azi am facut in lipie libaneza asa: am uns cu branza topita lipia,am ras cascaval.am pus ciuperci si am pliat-o pe din doua.Am presat-o bine si am bagat-o 2 minute la cuptor.Se poate servi cu ceai rooibos sau cu sana rece de la frigider.La final 3 bomboane raffaelo.
Bumbitzo termina fata cu caciulile.Cunosc cicaleala ca si eu am parte de ea.Eu nu am pus niciodata nimic pe cap in casa.Place mult poza cu baticut cu inimioare.Dai pe fii-ta de gagica lu'marineru asta maimutzist?
Andra tu ziceai ca sotul zice sa-i pui tu caciula ca sa nu-l urasca pe el?Hmm!Din cate stiu barbatu-meu nu are frati ...dar mai stii?facem un adn?
Pun cateva poze noi.

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare!!!!

fetele, eu azi am fost o mamica "rea" :(

mi-am lasat comoara pt 6 ore cu soacra-mea.pt ca sotul meu mi-a facut o surpriza frumoasa si am fost impreuna cu nasii la un hotel la SPA

si sa vedeti saracutza parca a inteles ca vreau sa o las acolo(de fapt , cred ca mai mult m-a simtit ca aveam inima cam stransa ca o sa o las atatea ore) cum am intrat pe usa la soacra-mea a pus botic :( (asa) si a inceput sa planga, inimioara mea deja nu imi mai venea sa plecam.am luat-o in brate, am linistit-o si dupa a luat-o bunica si a plimbat-o prin toata casa , piticuta mea holbandu-se f curioasa la tot.

am cam stat cu gandul la ea orele astea si abia asteptam sa ne intoarcem si sa o iau in brate.
sincer nu inteleg deloc cum isi pot abandona alte "mame" copii sau cum ii pot lasa ore intregi singuri cu asa zisele bone.
mie mi-a fost greu si teama sa o las cu bunica ei, ca dee..daca plange si nu o poate linisti, daca e trista ca nu imi mai aude vocea, daca nu papa si o forteaza.....si fel si fel de ganduri..
poate sunt putin exagerata, nu stiu...poate pt ca e primul copil....dar asa simt.

si sa vedeti cand ne-am intors.....cum am luat-o in brate si am inceput sa o pup si sa ii vb ...a inceput sa se miorlaie si sa "imi spuna ea tot", sa se planga ca a lasat-o mami ei atatea ore:((((
pana la urma am linistit-o si a inceput sa imi zambeasca si sa zica ea..aaaaeeee

cam atat noutati de la noi...
aaa, sa nu uit...LA MULTE LUNITE SI ANI FERICITI!!!!!
DAVID, ANDREI SI MAYA

gata fug la culcarica...pupici la toata lumea

am pus poze la semnaturica cu escapada de azi

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Cu kilogramele: va rog stati la coada si nu va bagati in fata mea! Tonele de inghetata si-au spus cuvintul, am 2 kg in plus! Si iar am trecut de 90 kg... :))

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Voiam de mult sa te intreb dar am uitat . Ce inseamna scoala in lb franceza in Buc.? Bacalaureat francez sau roman? Intreb pentru ca la o eventuala intoarcere acasa asta ar fi o mare problema pentru noi. Mihai e la scoala franceza si Sofia va fi la fel si n-as vrea sa dam bacul francez pe cel romanesc.
Si revenind on topic, cum a fost azi singura cu copiii?

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Asteropi bravo, nu-ti mai fa probleme, fatuca n-a suferit deloc. Mai repeta chestiile astea ca va fac bine si tie si ei . Pozele in jacuzzi sunt mortale.

Ella fiitu seamana din ce in ce mai mult cu tine mi se pare mie. O frumusete de copil .

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

seara buna...

ne-am intors si noi de la padurice si de bine ce am venit, nu era lumina in zona. ma gandeam ca tine pana dimineata, dar spre norocul nostru a venit in 30 de min...cine stie de cat timp era oprita.

Am reusit sa facem baita si a adormit perluta imediat ce a pus-o tati pe burtica. Mititica s-a comportat foarte bine la padure..a ras, a dormit la mami in brate, ne-am jucat. Dar na ...a invatat-o mama plimbareata, la 4 saptamani noi eram la munte, urcand la livada cu aer curat.

Nush ce o sa ne facem cu atata caldura ..

Freedelia .. nu stiam ca poate sa nu faca asa de mult,...oricum eu as prefera sa stiu ca macar la 2-3 zile face ,...daca zilnic nu. Avem deja iar doua zile...maine vedem ce mai facem.

andra_S, ioanact, dayanara, delia13 .. multumim. si ai vostri iepurasi sunt superbi.

dayanara - mai am de unde sa dau jos..fund ..coapse chestii... Cred ca in acele poze le-ai vazut mai mult pe sora si pe nasa care sunt slabute. Eu nu prea am fost la poze. pun un link cu mine si cu nasii.
http://s765.photobucket.com/albums/xx296/brumari_lavy/botez/?action=view¤t=SSA54660.jpg
In legatura cu scaunul, nasii nu au mai fost astazi deci o sa iti urmez sfatul si am sa ma uit pe net.
Am vazut ca ai amr 4 kg.. eu il am 5 :)
Andra_S vorbesti deja de 150 de abdomene ... super tare.. La noi miscarea pana acum s-a rezumat la un volei jucat astazi. Felicitari pentru ambitia de a reusi sa slabesti. Eu cand il vad pe sot ca mananca cu atata pofta nu ma pot abtine.

In ceea ce priveste plimbatul cu masina. Noua in principiu ne place. Azi am descoperit ca Perluta noastra se uita pe geam si cand statea masina pe loc nu ii placea, intorcea privirea pe celalat geam sa vada probabil miscare. Nu stiu cat de bine este, deoarece am vazut ca asa face si la tv. S-a certat intr-o seara cu tati ca ea privea la tv si tati i-a intors caputul, iar ea il certa pana o lasa sa priveasca. Binenteles ca am luat-o imediat si i-am distrat atentia, deoarece dpmdv tv -ul nu e bun pt copii mici. Si in nici un caz pt un copil de 2 luni sa priveasca rapiditatea imaginilor.

am reusit sa citesc tot ce ati scris in acest weekend..ma duc si eu la somn ca deja sunt franta si nu de alta dar sper ca pana la 4 sa dormim ca apoi avem ore de gangurit si chitait.

Noapte buna si un inceput de saptamana cat mai placut alaturi de micile comori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

Oana poate ne mai spune si noua ce mai face Mihaela, fetita Danei. PArca nu am mai avut vesti si sper sa fie unele bune.

Mergi la inceput