Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

La multe lunite David Nicholas (de uta_ciun), Maya Rebecca (de honeybaby), Andrei Eduard (de riella_ela)!!!

Fetelor, voua va plang bebeii in masina?
Al meu ma exaspereaza cat plange, pana adoarme!
Cred ca nu ii place in scaunel, cu toate ca sta in el si in casa si nu comenteaza, doar in masina il apuca.
Ii cant, e inconjurat de jucarioare, il tin de manuta, nu merge nimic.
Daca nu plange de la inceput, plange cand se trezeste.
imi e groaza la ca inceputul lui iulie plecam la o nunta in Iasi, cred ca va fi un cosmar drumul, presarat cu plansete (ca sa nu spun urlete pana la pierderea suflului).

In alta ordine de idei, ma bucur ca mananca, cateodata in dorul lelii, dar mananca doar de la san. Asa ca am scapat de pompa (cosmarul meu ).
Al meu mananca, la 3 luni si 6 kg, 7-8 mese pe zi. Nu e prea des? Noaptea se trezeste si la 2 ore , dar totusi ma bucur ca mananca.

KOSSIR te-am visat asta-noapte, eram la o petrecere si ne intelegeam de minune .

Va rog eu, nu mai vorbiti de kg., ca eu tocmai am devorat ciocolata si alune .
Trebuie sa mananc ceva dulce zilnic, altfel intru in sevraj.

Pupicei multi iepurasilor vostrii (pe bulanase si falcute)!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ne laudam si noi, de ieri pana azi cu un progres asupra pampers-ului.
( Voi va plangeti de kg, ca papa prea des bebeii sau ca nu papa si eu cu pampers-ul Ioanei. Fiecare cu ce-l doare.)

Sa revin..de cand s-a trezit (la pranz) am dus-o la baie sa facem pipi. Nu mai zicem 'aba' (din cand in cand). Am invatat-o sa zica pipi si kk., si asa pe olita nu statea. Cred si eu ca e incomod..asa facem la wc.
A facut de 2 x pipi si 1 data kk.
Dar bineinteles ca sotul tot nu o auzea ca cere aba, apoi a zis kk..eu eram in camera alaturata, o alaptam pe Justina..cand o aud pe Ioana: 'aba, kk', apoi ii zic sotului: 'du-o la baie, nu auzi ca zice aba..'[:d]. Jum a facut in pampers, jum la toaleta. Nu-i nimic..incet incet ne obisnuim sa nu mai facem nici in pampers.

Delia sigur, as veni la intalnire. Numai sa stabilim o zi si sa ne intalnim. Cat am fost nu am reusit, macar acum.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

child de ce oare plange? Asa a fost de prima data de cand ati plecat cu masina?
Justina, din contra doarme.
Nu stiu ce sa-ti zic.. il deranjeaza zgomotul masinii

POZE RECENTE

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/info.asp?id=2110" target="_blank"> Uitati ce am primit pe mail.

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Child o petrecere!!!!!!!! N-am mai fost de secole. Ce mi-as dori !!!!!! Sper sa se indeplineasca visul tau .
Fetelor am citit tot, dar n-am avut timp sa raspund, iar acum mi-e teama sa nu uit pe cineva asa ca nu o voi face.
Doar o pentru Miria si Vladi pentru mesajele voastre induiosatoare .
Vazut si pozici cu buculitze, bulanase, rochite si pantalonasi , o frumusete, delectare pentru ochi nu alta.

Am mai pus si eu cateva poze, dar azi nu stiu ce are, nu vrea sa incarce deloc. Inca mai incerc sa ma bag cateva. De filmulet nici nu poate fi vorba cred.

Babyanghel tu vorbesti serios?????????,, Adica sunt nevoita sa mananc dulciuri!!!!!!!!! Pai daca trebuieeeeee

Sa aveti o saptamana buna!!!

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

child, asa mananca si Ovi!!!!
maine are 3 luni, si 6.600 kg!!! deci, la noi nu merge teoria..Si eu ma bucur ca mananca dar totusi, noapte ar putea lua o pauza mai lunga
Mai, eu de copil sa planga in masina n-am mai auzit..majoritatea dorm...Oare nu plangea din alta cauza, burtica, ceva??

BB Ovidiu Andrei
Alexandru

Mergi la inceput

Anca, inseamna ca de aia mananca Ovi asa des, ca e laptele super duulce, la cata ciocolata, prajituri, bomboane..etc ingurgitez. Zau, eu nu eram deloc fan dulciuri dar acum, inclusiv azi, am mancat pana mi s-a facut rau
PS 1: vroiam sa-ti spun ca nici la noi, la Catedrala Greco Catolica, unde vom face botezul, bebe nu e cufundat in apa, doar udat pe crestet.
PS 2: tare mi-au placut hainitele lui Codrin de la botez...bravo nasei
PS 3: Codrin e un nume ce-mi place si mie tare mult...poate pt bb 3

BB Ovidiu Andrei
Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Despre plansul in masina: l-a apucat asa, pe la 2 luni.
Cand se vedea in masina incepea sa planga neconsolat.
Burtica nu cred ca-l doare, ca l-ar durea si cand nu e in masina.
Nu stiu ce sa zic, am cautat pe net, nu exista explicatii, doar solutii care la unii bebei merg, la altii nu.
O sa incerc cu muzica data mai tare, dar parca nu as vrea sa ajung, mai tarziu, la ORL-ist cu el.
Initial am crezut ca ii este cald, dar a fost doar in body cu maneca scurta si tot a plans.
Poate mai aveti voi ceva solutii, sa-mi salvati timpanele .

IOANA28 asa ziceam si eu, ar putea sa mai sara cate o masa, noaptea . Dar Albert, din ce am vazut, e dispus sa sara peste micul dejun, cateodata. Asta nu inseamna ca doarme dimineata. Nuuuu, are chef de joaca, cand mie mi se lipesc ochii de somn

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

roxana am facut gimnastica cativa ani, dar in clasele primare dar am antrenament ca mergeam la sala inainte de a fi gravi si terminam programul de 2 ore cu 4 serii de 50 de abdomene, ca si atunci aveam putina burtica si-l stresa pe instructor

niki da, stiu ce zici, exact pe acelasi program descris de tine lucram si la sala, dar pur si simplu nu imi mai suport burta parca as fi in 5 luni, iar daca ma mai si balonez de la ceva, ohooooo, in 6 luni cel putin

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Vio...cefaina freza are Tudor...Ovi al meu e cheliuta..are ceva pufusor da nu-mi dau seama daca ala cade sau creste
Delia, ma bucur ca mai dai pe aici dar zau ce face David, a pus monopol pe tine? Ii dai spectacole exclusiviste?
Stefanna vezi ca fiecare din noi avem uneori tristeti si suparari...dar trebuie sa treacaSuntem mamici de iepurasi fericiti si zglobii, asa ca nu avem voie sa fim prea mult timp suparate
hai mai des "in povesti"..., ne mai spui poate si ce mai face Bianca si "martisorul" Luca Alexandru

BB Ovidiu Andrei
Alexandru

Mergi la inceput