Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 2
LAlexandra spune:
Ciao!
VLADI sa ii de Domnul sanatate la sotul tau pt descoperirea secolului: balonul pt copii. V-am spus ca si eu i-am cumparat si e de 10. Sta asa si rade la el de numa!
Noi azi am fost ocupati ca ne-am pus aer conditionat si acum stau de cateva ore si citesc ce ati scris de ieri pana azi, ca ati forumit, nu gluma.
Va las, ca da semne de trezire.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
kossir spune:
Raportam si noi pe o saptamana 45g luate in greutate . Cantarita fara pampers, cu o chestie de 5g pe ea. Am stiu eu ca asa va fi. Bine ca n-a scazut. Nu voi face nimic nici eu deocamdata. Mai astept. Nici nu vreau sa ma gandesc ca voi fi nevoita sa fac altceva decat sa-si revina singura .
Poze nu am cu piscinuta ca am uitat aparatul in prima zi, a doua zi a stat doar in scoica Sofia ca era vant rau, iar acum am gaurit piscinuta . Am facut poze prima zi, dar cu aparatul altciuva si nu stiu cand o sa le am .
Plecam la piscina azi, asa ca ma grabesc tare.
Va pupic si sa aveti un weekend palcut .
http://community.webshots.com/user/kosscar
andra_s spune:
denisa nici noua nu ne place nimic pe cap, taica-su nu ii pune niciodata caciulita/basca/fes, ma lasa pe mine ca sa nu-l urasca fii-su ca-l chinuie
miria daca dai de "casa pe pamant", curte, aer curat, gradina, nu te mai intorci la bloc si eu am stat pana la 22 de ani la bloc, nu m-as mai intoarce vreodata
bumbitza eu am vazut intr-o poza la oana ca il usca pe eric cu foenul si am furat exemplul, ai putea sa o usuci pe ilinca si sa nu ii mai dai caciulitz daca e asa de cald.
eu ma gandeam sa cumpar o crema pt durerile de dintisori, sa am in casa ca nu se stie cand ne apuca crizele, voi ce crema de acest gen ati folosit la fratiorii si surioarele mai mari? cineva imi spunea de calgel ...
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
oana ce se distreaza eric cu balonasul ianis e imun la baloane d-astea, am fost saptamana trecuta si erau in carrefour pe un suport baloane exact ca la vostru in forma de animale, nu a avut nicio reactie la ele
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
honeybaby spune:
Apropo de limbi straine. Maya o tinea aseara cu egg , egg . Eu tot i-am explicat ca mai tarziu egg acum e mica : milk pt ea, nu egg. Nu prea a inteles ea ca tot cu egg , egg a continuat
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
ate la multe lunite si ani fericiti lui Theodor Stefan!!
LA MULTI ANI si pt puii de BLUEKIDOO si MAMI07 !
ATE, parca nu te-am mai citit de mult, nu?? :)
Azi m-am pus in pat dupa ora 2 si n-am de gind sa mai ies pina spre seara, string energie pt miine cind sint toata ziua cu piticul, fara ajutor (ca tat'su se ocupa exclusiv de Vladimir, care face ce vrea el din tata...)
Cautam in prima pagina un capitol sa dau de un post al lui jeni sa-i trimit PM si din greseala am inrat intr-un capitol al odiseii noastre... Ce duiosei m-a apucat!!! Am dat mai la inceput, la capitol 6 pe unde am aparut si eu, si am vazut ca ATE a fost cea care mi-a urat bun venit - multumesc! :))
Erau o groaza de posturi de la ALESSICOO, o fata deosebit de vorbareata, umplea paginile zilnic - parca a reusit sa ramina insarcinata si ne-a dat un semn ca s-a inscris la odseea de dupa noi, nu? Mai stiti ceva de ea, e bine?
Dar de Happymum - ce acare avea la semnatura "still not pregnant" de ma induiosa? Sper ca e bine si e f pregnant acum!
fetele care s-au rugat pt Floricica al meu cind am fost in impas in saptamina 7: mihaelagrosan, oanaiacovita, ate, atb, ella, ramonella
Nu-mi vine sa cred citeodata cind ma uit la el ce viguros e, ca atunci cind era cit o unghie era cit pe ce sa-l ia valul si sa nu mai fie... am fost asa sigura ca nu mai e in burtica, m-am dus resemnata la spital zicindu-mi ca ar fi fost prea frumos sa fie adevarata sarcina asta tirzie, venit adin cer, neasteptata... si s-a tinut saracutul de mama lui cit a putut, si uite-l acum, facem nazuri la sin! Cind imi amintesc de asta imi trece orice ingrijorare ca nu prea ia in greutate, asta sa fie, mare problema, ce sa zic, bien ca e viu si viguros! Ce muci, ce iritatii pe frunte, ce constipatie... astea-s mizilicuri, nici nu le mai bag in seama :))
oanaiacovita spune:
Vladi ce m-ai emotionat. Esti o super femeie si ma bucur din suflet ca Floricica e aici cu tine si te bucuri de el.
Happymum inca nu si-a implinit visul, dar sunt convinsa ca va veni si momentul mult asteptat.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
vladimirescu spune:
andra nu balonul in sine il fascineaza pe copil, ci faptul ca se misca odata cu miscarile miinii sau piciorului lui, depinde unde legi ata balonului :)
Plus ca in Carrefour sint sute de puncte colorate care-i atrag atentia, dar in camera, cind sta in pat si se uita catre tavanul gols is lb, si aolo se misca si fosneste un balon... eee, cu totul altceva! Incearca si ai sa vezi :)
Si, ca mi-am amintit: ce uscat cu foehn, soro? E vara!!! Si bebeii au 3 fire de par, ce sa uscati cu foehnul? Stergi bine cu prosopul si asta e tot, in 2 min e perfect uscat, nu caciulita, nu nimic. Foehnul usuca rau pielea scalpului, numai iarna daca e musai folositi-l - eu nici iarna, ca doar sta in casa seara cind ii fac baie, si nu e frig in casa...
vladimirescu spune:
oanaiacovita, mama odiseei noastre:)... multumesc de raspuns !
De ALINA_BUBULINA mai stii ceva?
Ia sa mai vorbesc un pic de una singura - iertare ca nu e subiect d einteres decit pt mine care am azi asa niste nostalgii...
Cum am zis, am dat de capitol 6 din odiseea noastra, in care s-au intimplat f multe lucruri:
- Ramonella a intrat in odisee dar a si iesit in acelasi capitol - sper sa fie bine si fericita acum
- NeliaChris si-a exprimat sincer regretul pt nereusita sarcinii Ramonellei, nestiind saracuta de ea ca nici ea nu va avea noroc de odiseea noastra...
- am intrat in odisee si eu si, dupa 2 posturi, am anuntat ca am probleme cu hemoragia si nu sint sigura ca voi continua aici pe forum, si am disparut citeva zile de tot, fiind in spital
- a intrat Nikole in odisee si, tot ca mine, dupa citeva mesaje a anuntat scurgeri maro etc, la ecograf inca nu se vedea embrionul, era trista...
- si tot atunci a intrat si Dayanara care zicea ca citeste dar nu scrie pt ca e hipotiroidiana si are mari sanse de avort in primele saptamini, dar s-a interesat de scurgeri maronii si dureri, isi evalua draga de ea sansele
- oanaiacovitza ne pastorea pe toat es anu ne luam la hartza pe forum, posta informatii despre ce e bine sa mincam si ce nu, acompaniata de Ella care le stia pe toate de ma speria si de Rebiana
Ma duc sa mai cites din tineretile intrauterine ale puilor nostri :)
castelanaC spune:
Buna fetelor!
Fetelor, Oana, multumim pentru urari, astazi da am implinit 2 luni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu-mi vine sa cred, mi-a facut sotul dimineata la micul dejun un montaj cu toate filmarile de cand s-a nascut, cele din maternitate cand se chinia ( si eu deasemeni) sa suga, cand eram la inceput.
Ce s-a schimbat in 2 luni!!!!!
E un miracol!
fetele nu scriu mult ( o sa spuneti unde este surpriza) dar am iar problemem cu calc, se in cinge si puf se stinge.
va puuuuuuuuuuuuuup
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de