Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
Ruxita spune:
din pacate eu nu am vazut linkul si l-am tot cautat de la pagina 1 la 6 si nu l-am gasit, o fi in capitolul trecut? m-ati facut curioasa, o fi vreo informatie despre care eu nu stiu (inca)? cand eram insarcinata ma gandeam la lumea in care urmeaza sa se nasca puiul meu si mai ales la viitorul lui, cu resurse tot mai putine, o clima din ce in ce mai capricioasa... m-am cam ingrozit orizontul si i-am privit aparitia pe lume ca pe o condamnare... sper doar sa-i pot asigura macar in parte un viitor ok, sa fac tot ce depinde de mine ca parinte.
Ayanna, ref la Universul care conspira... mie cel mai simplu imi reuseste sa fac oameni sa... dispara! probabil am emotii puternice in legatura cu oamenii care ii fac sa dispara din viata mea... m-a deranjat cineva, in perioada urmatoare e ca si inexistenta (tipa de la curs, a doua zi nici nu s-a mai aratat; nu am mai prins-o in tura pe farmacista intzepata, asistenta si-a luat concediu, lista e chiar f. lunga, acum realizez)... cat despre lucrurile pe care ni le dorim, nu exista lucruri mici si nu exista lucruri mari, pentru "Univers" dorintele noastre sunt toate la fel, si e bine sa-ti doresti lucruri incredibile, implinirea carora sa ti se para extraordinara... mi-am dorit un 7,5 la mate pentur fiica-mea, a luat un 7,3 - ca si in cazul fratelui tau trebuie sa-mi doresc un 9???
Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Si am asteptat sa se faca 6 ca sa pot sa-mi felicit puiul ca a implinit 5 luni si sotul ca implinim 2 ani de la cununia civila. Cu asa motive de sarbatoare va dati seama ce party. Si va poftesc si pe voi la o tava de peste la cuptor cu dovlecei cu feta si desert spuma de avocado cu cacao. Pentru fetele la dieta apa plata cu lamaie si pentru celelalte cate un pahar de drambuie. C-asa as bea eu . Dar avem pentru toata lumea. LML Radu Mihai si Lucas (esti deja in prima vacanta )!!!! _ Povestea unei . Cresc |
La Multi Ani Cristies tie si sotului si Gargaritzului La Multe Lunite pline de progrese sub ochisorii incantati ai lui mami!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Eu ma retrag....tocmai am terminat de vazut The Princess and the Frog DESENE ANIMATE , da! ati auzit bine, desene animate la 28 de ani si vreti sa mai auziti una? am plans de emotie... ...cred ca e de la amareto ala din frappeul de dimineatza, ma duc repede la culcare sa-mi treaca....Doamne Dumnezeule! femeie in toata firea se induioseaza la desene
de Yannis
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Eu ma retrag....tocmai am terminat de vazut The Princess and the Frog DESENE ANIMATE , da! ati auzit bine, desene animate la 28 de ani si vreti sa mai auziti una? am plans de emotie... ...cred ca e de la amareto ala din frappeul de dimineatza, ma duc repede la culcare sa-mi treaca....Doamne Dumnezeule! femeie in toata firea se induioseaza la desene de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
L-am vazut si eu prin luna a noua. Si tot cu s-a lasat.
pt Yannis de la Mara (care inca nu doarme )
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
L-am vazut si eu prin luna a noua. Si tot cu s-a lasat. pt Yannis de la Mara (care inca nu doarme ) _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
LOL! deci nu sunt singura...bine tu ai o scuza erai gravida...sau au pus astia ceva mesaje subliminale...
Yannis trimite si el pupici din vise, doarme de la 10, ma duk si io rpd ca daca se trezeste iar dimineatza
A propos, de cand se vede asa des cu Mara i-a imprumutat obiceiurile isi acopera fatza/ochii cu scutecelu ca sa adoarma
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
LOL! deci nu sunt singura...bine tu ai o scuza erai gravida...sau au pus astia ceva mesaje subliminale... Yannis trimite si el pupici din vise, doarme de la 10, ma duk si io rpd ca daca se trezeste iar dimineatza A propos, de cand se vede asa des cu Mara i-a imprumutat obiceiurile isi acopera fatza/ochii cu scutecelu ca sa adoarma de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
ce mesaj alcoolist am trimis! Numa betzivi in el, inclusiv la semnatura...
Gata , noapte buna!
Somnic usor lui Mara!
de Yannis
larisel spune:
Helloooo...suntem la tzara, ne prieshte, nu avem timp nici sa respiram, daramite sa foruim...o sa incerc totushi cateodata. Alena e deja bronzata, Natalia e mai zambareatza ca oricand...o sa incarc nishte poze cand oi avea nishte timp. Mai mergem la orash doar in trecere pt vaccinul de la 6 luni pe care ca de obicei probabil il vom face pe la 7.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze
larisel spune:
Sunteti fenomenale...le-ati depashit pe fulgushoare...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6
Filmuletze
miremia spune:
citat din mesajul lui larisel Helloooo...suntem la tzara, ne prieshte, nu avem timp nici sa respiram, daramite sa foruim...o sa incerc totushi cateodata. Alena e deja bronzata, Natalia e mai zambareatza ca oricand...o sa incarc nishte poze cand oi avea nishte timp. Mai mergem la orash doar in trecere pt vaccinul de la 6 luni pe care ca de obicei probabil il vom face pe la 7. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6 Filmuletze |
Larisel
Aveam de gand sa te sms-uiesc maine dar mi-ai luat-o inainte. Ma bucur ca sunteti bine si ca va place aerul curat de la tara. Multi pt gemanute.
_
AMR 9 kg
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza A propos, de cand se vede asa des cu Mara i-a imprumutat obiceiurile isi acopera fatza/ochii cu scutecelu ca sa adoarma de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Vad ca si-a reluat si ea obiceiul asta. Trebuie sa-si acopere ochii si nasul cu ceva. Daca nu e paturica si le acopera cu mainile, iar daca e in patut isi lipeste fata de aparatoarea patutului.
Eu pun asta pe seama faptului ca ea cand era in burtica a stat cu nasucul lipit de uter ca de geam (s-a si nascut cu el stramb) si cred ca ea inca cauta starea aia de bine diin burtica.
Am vazut un documentar pe discovery odata despre 2 gemeni. Cand erau in burta mamei unul era mai agresiv si il lovea pe celalalt cu picioarele, iar saracutul se retragea cumva si statea ghemuit, lipit de uter. Gemanutul asta mai amarat cand s-a facut mai mare, de cate ori era agresat se ducea in patutul lui si se ghemuia.[Mi s-a parut interesant ca isi pastreaza obiceiurile din burtica. Eu cel putin sunt convinsa de asta pt ca o vad pe Mara cum cauta sa-si lipeasca fata de ceva mereu cand vrea sa adoarma.
_
AMR 9 kg