Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna mamici. eu sunt asa de obosita. trezita de la 6, somnu cu foiala, pe picioare cu piciul. pe la 12 hai ca adormise piciul poate ma culc si eu. ii zic celui mare mami dorm si eu putin sa se uite la tv. vine peste vreo 10 min mami pot sa ies afara? ii zic mami lasama putin s adorm si eu si apoi iesi afara. vine iar peste 5 min gata ai dormit? se trezsete si catalin intre timp si na mam dat jos din pat. oricum nu adormeam eu adanc ca stau cu grija na eu stiu cei trece celui mare prin cap sa faca?
pe la 2 se repeta povestea iar adoarme piciul hai sa fac si eu o incercare. cel mare la calculator. zic eu in gand la calc sta cuminte cel putin o ora. inchid ochii peste 5 mnin vine la mine cel mare mami fac kk imi aprinzi lumina la baie? face il sterg ma pun iar in pat. se trezeste cel mic. si mam lasat pagubasa. oi dormi la batranete ca la noapte ma indoiesc. deja nu mai sper.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

si eu am renuntat de mult la astfel de incercari (esuate, categoric)...
dar ce pot sa spun e ca ai 2 baieti frumosi foc! ... de care este evident ca esti tare mandra! felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Haircut, Cristies Satulica va timite Sebica un .

Myky suna cunoscut scenariul...Lasa ca mai avem doar 18 ani, pana pleaca la facultate si dormim si noi o noapte intreaga....

Mamica de Sara si Sebi

AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

buna mamici. eu sunt asa de obosita. trezita de la 6, somnu cu foiala, pe picioare cu piciul. pe la 12 hai ca adormise piciul poate ma culc si eu. ii zic celui mare mami dorm si eu putin sa se uite la tv. vine peste vreo 10 min mami pot sa ies afara? ii zic mami lasama putin s adorm si eu si apoi iesi afara. vine iar peste 5 min gata ai dormit? se trezsete si catalin intre timp si na mam dat jos din pat. oricum nu adormeam eu adanc ca stau cu grija na eu stiu cei trece celui mare prin cap sa faca?
pe la 2 se repeta povestea iar adoarme piciul hai sa fac si eu o incercare. cel mare la calculator. zic eu in gand la calc sta cuminte cel putin o ora. inchid ochii peste 5 mnin vine la mine cel mare mami fac kk imi aprinzi lumina la baie? face il sterg ma pun iar in pat. se trezeste cel mic. si mam lasat pagubasa. oi dormi la batranete ca la noapte ma indoiesc. deja nu mai sper.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Imi pare tare rau ca nu te-ai putut odihni...dar gandeste-te ca ai doi shtumfi sanatosi si isteti care te iubesc

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Unde umblati fetelor?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Unde umblati fetelor?

_

AMR 9 kg

eu sunt pe aicea... smotru de dimineata, apoi sedinta de masaj general , pacat de relaxarea pe care incercam sa mi-o induc ca ma tot suna sotu, fiica, sotu chiar suparat ca nu am facut cumparaturi... m-am decis pentru un abonament de 5 sedinte de kinetoterapie si vreo cateva de masaj... cica sa nu ridic mai mult de 2 kile (si cu carutul de 10 kile + una bucata copil de 8,5 k cum fac???) si sa nu port tocuri, deci nu mai am sandale... si am aflat ca: "grasimea doare" masarea sunculitelor ma durea piscator, n-am stiut ca si asta doare...
gata ma bag la lucrare practica examen... pupez pe toate!

Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Unde umblati fetelor?

_

AMR 9 kg

EU SUNT AICI...dar nu as vorbi chiar singura :D...Am scos baiatu la pitzipoance sa ne obisnuim cu locu' intai ca de dimineatza la coffe nu erau mandrele Am fost cu o prietena pe la 10 la Mon Cher ca au un frappe cu amareto deeeee

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

si pe mine ma 'nerveaza chestia asta - ca nu pot dormi decat atunci cand doarme piciu, si el nu vrea sa doarma cand vreau eu... sotul si fiica il adorm cand obosesc ei de el (putina zgaltzaiala in carut)... eu incerc sa-l adorm si daca nu vrea, nu insist... decat f. rar cand nu mai pot de somn... de regula dupa un pic de leganat, adoarme puiu... saracu copil.

Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Unde umblati fetelor?

_

AMR 9 kg

EU SUNT AICI...dar nu as vorbi chiar singura :D...Am scos baiatu la pitzipoance sa ne obisnuim cu locu' intai ca de dimineatza la coffe nu erau mandrele Am fost cu o prietena pe la 10 la Mon Cher ca au un frappe cu amareto deeeee

de Yannis

Pls. nu-mi mai aminti de frappe!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Unde umblati fetelor?

_

AMR 9 kg

de Yannis

Pls. nu-mi mai aminti de frappe!!!!!!!!!!

_
Povestea unei .
Cresc

Bine , bine atunci o sa zic ca am iesit la o tigara Ooops!

...si acu' vine momentul in care imi zici si tu ca sotul ca am un simtz al umorului f stupid

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Poate ti-as zice dar nu-mi ies cuvintele de la balta pe care am facut-o.
Mai am putin si implinesc anul de cand m-am lasat... si poate intr-un alt an dau si kg pe care le-am pus cu ocazia asta

Mergi la inceput