Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 20
Nik0le spune:
Neatza!
Felicitari fetelor care zilele astea au aniversat casatoriile cristies, onitza, ayanna (si parinti si frate de ayanna). La multi ani fericiti!
Sa va fie de bine intalneala, moldovencelor (o spun cu tot dragul)! Ce poze frumoase am vazut! lorex, esti frumoasa rau maica si tu si fii-ta! Plateea, e dulce foc fii-tu si mi se pare si mie ca-ti seamana, felicitari pentru silueta! Ayanna e dulcica si delicata ca fii-sa (nu-ti spun cat te invidiez pentru cat de dolofana e Daria, in cel mai bun sens, vai ce mi-as dori si eu asa bebe...). Fetelor de Bucuresti, noi mai organizam vreo intalnire? Ar cam fi cazul, zic eu. Cine se simte norocoasa sa propuna o data (de preferinta duminica, al3csa zicea ca are botez weekendul asta, cand e, sambata sau duminica?)
Cata, ma bucur ca ti-a placut site-ul ala. Vezi ca ceai din ala se mai gaseste si prin supermarketuri, nu-i musai sa bati tot orasul pana in Dr. Taberei (apropo, ai venit si n-ai dat si tu niciun semn sa ne vedem ).
al3csa, cat a mai crescut Yannis, cat are acum?
Ruxita, bafta la examen!
xela, am vazut un sofer in devenire! Foarte frumoase pozele cu fratii!
cris.d, sa va fie de bine iesirea la mare, mersi de cafea.
mandruta, la multe lunite Cristinei, multumim pt tratatie! (imi plac postarile tale, esti haioasa foc!).
myky, sanatate multa puiului cel mare!
lorex, mai sunt niste cereale care nu contin gluten, tapioca. Au la milupa un amestec de orez, porumb si tapioca din care i-am dat eu celei mari la diversificare. Sunt si bio pe deasupra. Vezi ca o sa te cert nitel, am vazut-o pe Iuria in scoica in masina, dar n-am vazut centuri pe nicaieri. Trebuie asigurata scoica in centurile masinii si Iuria in centurile interioare ale scoicii.
La multe lunite si celorlalti pufi de azi: Arthur, Carla si Darius!
Ma duc sa-i dau sa pape si iesim afara, scuze ca n-am timp nici sa recitesc ce-am scris, nici sa fac capitol nou. Va
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti lorex acesta este un articol care te va bucura[cred] micii ecologisti cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
enorm!
micii ecologisti
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
pai inteleg ca cerealele dau energie (pe langa ca virgula cam ingrasa) ...cum spuneai si tu, se mananca dimineatza ca iti dau energie. chiar m-am gandit la tine si la fetele care dau seara cereale ca sa dorma bine copiii...pai nu se cam bat cap in cap??? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Astea de noapte contin si extracte de plante (melisa, tei) care ajuta la somnic. Celelalte... energie vie.
Cat despre Andreea Marin... sa i-o spuna lu' Mutu! Vedetele au in general dieteticieni, antrenori etc... Sa dai 2 kile jumate pe saptamana cu sport inseamna sa faci sport in loc sa mananci. Ca altfel consumul caloric al sportului e frectie la picior de lemn. Cred ca am mai zis (daca ma repet intelegeti voi ca e varsta) ca Gabi Szabo a tinut regim tot timpul cat a facut sport. Si alerga pentru maraton, nu in jurul blocului. Sa nu intelegeti gresit, sportul e bun, dar pentru sanatate si modelare. Nu pentru slabit
Eu sunt in a opta saptamana de monti si am dat cam 4 kile... Dar am mai luat-o prin brazda .
Ca fapt divers nu mai simt nevoia de paine si de dulce in bautura (ceai, limonada...) si nici lapticul n-a avut de suferit. So... de revelion o sa fiu draguta rau .
decenuela spune:
de ce i-am dat io cereale seara??? ( s-a intampl de 2 ori )m-am gandit ca o sa-i umple stomacul( bine 1 lingura....) si nu se va trezi dupa 1-2 ore sa caute iar tzatza. ma gandeam ca e bine si pt el sa nu se trezeasca ( de fapt cauta tt cu ochii inchisi) de 5-6 ori pe noapte.
sunt curioasa cerelele milupa..somn usor ce contin? alea sunt pt seara io n-am gasit....dar na tot cereale sunt.
acum ce sa zic..s-a culcat la 9 juma de fapt a picat lat si a dormit 4 ore.
n-as vrea sa-i fac rau...si sa-i dau aiurea diverse chestii...
nu stiu ce scrie pe cutiile de cereale..dar pe asta m-a incantaT cuvantul INTEGRAL de la mai multe cereale. inclusiv orezul..cel mai bun( si pt noi) e cel integral....
aoleu...dar nu ajung io la gris? ca sigur mama nu mi-a dat cereale :))
CUcuvantul INTEGRAL LA
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
dastefa spune:
tati tocmai a prins un fazan in gradina
Daria ein extaz
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
pai inteleg ca cerealele dau energie (pe langa ca virgula cam ingrasa) ...cum spuneai si tu, se mananca dimineatza ca iti dau energie. chiar m-am gandit la tine si la fetele care dau seara cereale ca sa dorma bine copiii...pai nu se cam bat cap in cap??? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Eu nu am vazut vreo schimbare de cand ii dau cereale nici la pranz nici noaptea .. Doarme dus si la pranz si noaptea .. la pranz pt ca muceste la un castronel cu linguritza iar nopate asa doarme de 2-3 luni .. dupa baie bibe si somn
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
al3csa spune:
citat din mesajul lui Nik0le Neatza! al3csa, cat a mai crescut Yannis, cat are acum? |
Saru'mana ca intrebi de noi .. Nu am mai fost de 2 sapt si nici sapt asta nu mergem la cantarit abia cealalta .. Cred ca a luat binisor ca deja ne cam amortesc mainile cand il tinem in brate si nici nu prea mai are loc in cadita .. sta cu piciorusele ca o broscutza . Cred ca a trecut bn de 5 kg
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Ruxita spune:
citat din mesajul lui mandruta Am gasit si noi destinatie de concediu, dar am cautat foarte mult. Acasa. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
si noi aceeasi destinatie... de vis!
Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D