Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ce m-a frapat:

Alimentatia cu lapte de vaca diluat si imbogatit cu ZAHAR si de dorit cu faina de cereale fara gluten si cu ULEI DE FLOAREA SOARELUI se poate faca din luna a 4-a, fara incidente majore!

Cum adica FARA INCIDENTE MAJORE???

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Asta e din varianta din 1970 a cartii?

_
Povestea unei .
Cresc

NU E VARIANTA...NOUA...AM SI IO CARTEA SI RETIN ACEST PASAJ...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Ioana_fota, sa va fie de bine botezul! Am admirat micutza crestina care e chiar o papusica cu palariuta.

Lorex, merci de info .

Decenuela, cum merge diversificarea?

Nik0le si voi sunteti la mare?

Mariucasara ce-ati mai bagat in meniu?

Myky, sanatatea pustiului. Eu as face ca Mamidepuiuti

_
Povestea unei .
Cresc

DIVERSIFICAREA ? CE-I AIA?

dimi ..adik la 10 ii dau suc...( azi a baut mar + cirese) n-as zice ca e fun...dar a baut nitelus ( dr pediatru a zis ca a-i da suc nu inseamna diversificare.

si seara i-am pus in biberonul obisnuit pe care i-l dau completare 2 lg de cereale...ORGANIX..( contin orez integral, porumb, hrisca, si quinoua integral-nu cred ca se cheama asa ultima...dar e ceva cu Q si vit B!)...la cat costa 15 ron 135 gr...ar treb sa fie ok. a adormit lat la 9 juma si s-a trez la 1 juma...a mai papat un pic..si de la 3...obisnuita tzatzaiala...

sincer....cred ca luna asta asa o tin...cu sucuri...fara sa insist...si cereale...DAR...m-a bagat lorex in ceatza ssi abia de luna viit incep usor cu papa....mititei cu mustar:))

poze

vin si io la diversificare d-asta! am auzit ca stai aproape de mine cum simt fum de mititei la tine ma infiintez!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Decenuela, pe cerealele tale ar trebui sa scrie fara gluten ca sa fie ok. quinoa e o planta, e buna si pentru monti, dar e foarte scumpa si nu prea se gaseste. din ce retin eu e tot cu energie dar s-ar putea sa ma insel.

Eu zic ca si cu suc tot diversificare e... Cu alte cuvinte i-ai dat si cirese. yammy . La mici vin si eu. Doar mici, fara mustar si fara paine. Si fara bere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

lorex acesta este un articol care te va bucura[cred]
micii ecologisti

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Citat:

Ioana_fota, sa va fie de bine botezul! Am admirat micutza crestina care e chiar o papusica cu palariuta.

Lorex, merci de info .

Decenuela, cum merge diversificarea?

Nik0le si voi sunteti la mare?

Mariucasara ce-ati mai bagat in meniu?

Myky, sanatatea pustiului. Eu as face ca Mamidepuiuti

_
Povestea unei .
Cresc

DIVERSIFICAREA ? CE-I AIA?

dimi ..adik la 10 ii dau suc...( azi a baut mar + cirese) n-as zice ca e fun...dar a baut nitelus ( dr pediatru a zis ca a-i da suc nu inseamna diversificare.

si seara i-am pus in biberonul obisnuit pe care i-l dau completare 2 lg de cereale...ORGANIX..( contin orez integral, porumb, hrisca, si quinoua integral-nu cred ca se cheama asa ultima...dar e ceva cu Q si vit B!)...la cat costa 15 ron 135 gr...ar treb sa fie ok. a adormit lat la 9 juma si s-a trez la 1 juma...a mai papat un pic..si de la 3...obisnuita tzatzaiala...

sincer....cred ca luna asta asa o tin...cu sucuri...fara sa insist...si cereale...DAR...m-a bagat lorex in ceatza ssi abia de luna viit incep usor cu papa....mititei cu mustar:))

poze

vin si io la diversificare d-asta! am auzit ca stai aproape de mine cum simt fum de mititei la tine ma infiintez!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Si la mine sfaraie gratarul acum, ca doar e ziua lui Cristi, dar mai bun e de la altu'.
Nu va surade o ieseala la iarba verde?

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:

Decenuela, pe cerealele tale ar trebui sa scrie fara gluten ca sa fie ok. quinoa e o planta, e buna si pentru monti, dar e foarte scumpa si nu prea se gaseste. din ce retin eu e tot cu energie dar s-ar putea sa ma insel.

Eu zic ca si cu suc tot diversificare e... Cu alte cuvinte i-ai dat si cirese. yammy . La mici vin si eu. Doar mici, fara mustar si fara paine. Si fara bere...

_
Povestea unei .
Cresc

Fara mustar, fara paine si fara bere? Nu ai haz
cat despre energie, Cristi chiar nu are nevoie de ceva pt. asta. De-aia e asa supla. Daca cris.d. e duracell, fi-mea e varta! Non-stop miscare!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

_
Povestea unei .
Cresc

da, da evident..fara gluten...sunt pt 4-6 luni..efectiv sunt chioare..fara alte adaosuri..de ex LP..zahar..etc...sunt bio. insa, logica mea si in general eu consider ca cerealele se dau dimineatza, nu seara..eu asa mananc....azi mi-am blenduit niste capsuni+ lapte batut in care am adaugat capsuni feliate si cereale..f bun.

ce sa zic..daca vad ceva schimbari sau ca se constipa nu-i mai dau. sa vad ce zice si stanciu maine.

bine..las ca beau io berea:D

a..are efect dieta? cat ai dat jos?

am vz pe andreea marin..cica a dat jos in 1 luna juma 10 kg...facand sport..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

salutare

de cafea

vazut poze cu moldovencele......ce pufuleti mumosi avem

noua ne prieste agitatia de la buni, eu intr-o saptamana am slabit 3 kg dar bunica-mea face o mancare de te lingi pe degete si am pus 2 inapoi

LML pufilor de ieri si azi

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

AOLEU M-AI BAGAT IN CEATZA....ADIK NU SUNT OK CEREALELE?? SAU AM INTELES IO GRESIT. DACA NU SUNT OK DE CE E O GAMA ATAT DE VASTA?

poze

pai inteleg ca cerealele dau energie (pe langa ca virgula cam ingrasa) ...cum spuneai si tu, se mananca dimineatza ca iti dau energie. chiar m-am gandit la tine si la fetele care dau seara cereale ca sa dorma bine copiii...pai nu se cam bat cap in cap???

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ce m-a frapat:

Alimentatia cu lapte de vaca diluat si imbogatit cu ZAHAR si de dorit cu faina de cereale fara gluten si cu ULEI DE FLOAREA SOARELUI se poate faca din luna a 4-a, fara incidente majore!

Cum adica FARA INCIDENTE MAJORE???

_

_

Asta e din varianta din 1970 a cartii?

_
Povestea unei .
Cresc

2009...

_

_

Mergi la inceput